Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

KPSS Ek Yerleştirme..


netman

Önerilen İletiler

Öğrenci Seçme Ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığından :

 

Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik hükümleri uyarınca bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve sözleşmeli pozisyonları ile Tarım ve Köyişleri Bakanlığının 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilecek sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme yapmak amacıyla adaylardan tercih alınacaktır. Bu amaçla hazırlanan Kamu Personel Seçme Sınavı 2006-KPSS Tercih/2 Kılavuzunda, ortaöğretim, önlisans ve lisans düzeyleri ayrı olmak üzere tercih yapılabilecek kadro ve sözleşmeli pozisyonlar yer almaktadır.

 

Kılavuzda yer alan kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve sözleşmeli pozisyonlarından tercih yapabilmek için 10-11 Temmuz 2004 tarihlerinde yapılmış olan 2004-KPSS, 01-02 Temmuz 2006 tarihlerinde yapılmış olan 2006-KPSS/1 veya 17 Eylül 2006 tarihinde yapılmış olan 2006-KPSS/2ye girilmiş ve bu sınavların en az birinden ilgili KPSS puanının alınmış olması gerekir.

 

Kılavuzda ortaöğretim mezunları için toplam 579, önlisans mezunları için toplam 318 ve lisans mezunları için toplam 496 kadro ve sözleşmeli pozisyon bulunmaktadır. Tarım ve Köyişleri Bakanlığının lisans düzeyinde 4/B sözleşmeli pozisyon sayısı 1 551dir.

 

2006-KPSS Tercih/2 Kılavuzunda yer alan kadro ve sözleşmeli pozisyonlara lisans mezunları KPSSP3; önlisans mezunları KPSSP93; ortaöğretim mezunları KPSSP94 puanı ile başvurabileceklerdir.

 

2006-KPSS Tercih/2 ile yapılacak yerleştirme için adaylar, 28-29 Aralık 2006 ve 04-12 Ocak 2007 tarihleri arasında tercihlerini, aynı tarihlerde ÖSYMnin internet sitesinde yayımlanacak olan Kılavuzda yer alan kurallara göre internet üzerinden kendileri yapabilecekleri gibi, ÖSYM sınav merkezi yöneticiliklerine 2,00 YTL ödemek suretiyle bu yöneticiliklerden de ÖSYMye internetle gönderebileceklerdir. Bu süre kesinlikle uzatılmayacaktır. ÖSYMye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacaktır.

 

ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticiliklerinin adresleri ÖSYMnin internet sitesinde yer alacaktır.

 

2006-KPSS Tercih/2 ile yapılacak yerleştirmeye başvuracak adayların 2006-KPSS Tercih/2 Kılavuzunu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

 

KPSS adaylarına duyurulur.

 

KaynaK:http://rega.basbakanlik.gov.tr/

Çeşitli İlanlar Başlığından

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.