Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Üniversite bitti! Sonra ne olcak?


Azizilturco

Önerilen İletiler

2000 OMÜ fizik öğretmenliği mezunuyum...

1 yıl denizlide 100 milyona sadece yemek sigara parasına çalıştım..

ama amacım para kazanmak değildi.sadece okul bittikten sonra kendimi geliştirip iyi bir fizik öğretmeni olmaktı.ama önüme hep askerlik çıktııııı.erkek arkadaşlara söyliyim..askerliği kesinlikle biran önce aradan çıkarın..herzaman başınıza bela olacak..daha sonra geldim ve antalyanın kaş ilçesinde uğur dershanesinde öğretmen olarak çalışmaya başladım.şimdi zümre başkanıyım..seneye denizliye gitmeyi düşünüyorum..ve okuyan arkadaşlara(fizik kimya biyolji matematik)okurken bir dershanede sadece kendilerini geliştirmek için para alamadan da olsa etüt öğretmenliği yaparak işe başlayabilirler..emin olun ki çok ama çok şey kazanacaksınızzz.okul bitince bir çok kişinin önüne geçmiş olacaksınızzz. kolay gele çok çalışın çokkkk

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

ben a.i.b.u türkçe öğretmenliğinde okuyorum ve kaderimiz seçimlere bağlı, hükümet kontenjanı yüksek mi tutar alçak mı tutar, fen-edebiyatların önünü ne kadar açar, hiç bir şey belli değil...

dershaneleri istemiyorum, çünkü yoz eğitim sisteminin ticarethaneleriler ve hiç bir insani tarafı yok, bazen bu ülkede az buçuk da olsa idealist insanaların olması ve bunların da abuk kpss ye takılmaları gerçekten sinirimi bozuyor :angry:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

:(

bir arkadaşım biyolog,katı atık tesisinde çalışıyor,bütün gün analiz yapıyor. çok sıkıcı bi iş bence.ama seviyorsan o başka tabi.formasyon alıp öğretmen de olabilirsin..

:sweatingbullets:

 

2005de erzurum Atatürk üniversitesi felsefe bölümünden mezun oldum bu sürede tabii formasyonda aldım. yani su an öğretmen olabilmem ne gerekiyorsa yaptım . kpss den de 84 aldım ama nafile. hele hele biyologların ki daha da zor. ben suan bir dershanede karın tokluğuna çalışıyorum. ne yapayım şartlar böyle. yakınmamak lazım. umarım hükümet türkiyenin kanayan yarası bu işşizliğe bir çözüm bulur. gerçekten durum cok kötü. allah herkesin yardımcısı olsun.

:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 ay sonra...
  • 1 ay sonra...

kpss ye girin polis olun bence. şuan maaşları 1500 ytl ve gündemde 250 ytl lik bir zam haberi dolaşıyor. maaş olacak 1750 ytl. birde doğuda yaparsanız görevinizi 300 ytl doğu tazminatı var yani maaşınız 2000 ytl olur. bir çok üniversite arkadaşım polis oldu. kpss ye girinde hele bi ilk önce sonra düşünürsünüz arkadaşlar. şimdiden stres yapmayın her şey olacağına varır.

hakkınızda hayırlısı neyse o olsun :thumbsup:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.