Φ yesim_z Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 Malzemeler: 2 adet ayva 1/2 su bardağı dövülmüş ceviz 1/2 su bardağı hindistan cevizi 1/2 çay bardağı bal Ayvaları soyduktan sonra, elma gibi dilimleyin. Suyu kıvamlı kalacak şekilde, az suda kaynatın. Suyunun içine ayvanın çekirdeklerinide koyun. Ayvalar piştikten sonra, kaşıkla suyunu kontrol edin, çok az kalmalı ve su gibi akmamalı. Ayvanın suyuna balı ve cevizi katın, karıştırın. Ayva dilimlerini önce bu karışıma bulayın, sonra hindistan cevizine batırarak, her tarafını kaplayın. Afiyet olsun. Resmini aşağıdaki siteden görebilirsiniz:) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.