Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FİGHT CLUB


VAKANA

Önerilen İletiler

REMMY BONJASKY...k1 dunya agır siklet sampiyonluguna giden, turnuvanın aruze japonya ayağında rakiplerine ringi dar etmis muay thai ci. graham ve abidi nin ifadesini ilk raoundda nakavt la alması, finalde karsılıstıgı japon sporcu musashi nin ev sahibi olması ve final müsabakasının kısa sürmemesi gerek sartlığından hareketle, macı 3 round a yaydı. bu hareketi ile lakabı olan "gentelman" ı hak ettiğini gösterdi kanaatimce.

 

yuro$port spikeri sonucu, k1 ortamını saran bob sapp ve mike tyson maymunluklarına karsı, teknik, spor ahlakı ve k1 ruhunun zaferi olarak yorumladı. ki bende katılıyorum. bonjasky nin ozellikle teknik acısından once daha hic kimsede gormediğimiz varyasyonlar gelistirdiği asikar. ucan ve doner tekme yi bütün rakiplerine karsı etkin bir sekilde kullanmasına karsın, bahsi gecen turnuvada nakavt larının hepsini benzersiz ucan diz i ile kazandı. musashi ye bayıltıcı dizini tattırmaması sayesinde de final macı 3 round sürdü.BU ADAM AYNI ZAMANDA ESKİ BİR MANKEN VE BANKERDİR.........

photo11b.jpg

Tarih: Düzenleyen: VAKANA
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

JEROME LE BANNER

jerome fransız asıllı 1972 doğumlu bir dövüşçüdür.Maçı almak için önce dayak yemesiyle ümlüdür.Ringte inanılmaz aklılıdır,her maçında saç sitilini değiştirmesiyle ünlüdür.PETER earts la yaptığı maç mükemmel olup iki kez yere devrildikten sonra maçı nakavtla almış ve peter i bir beş dakika hayattan koparmıştır.mark unts la yaptığı maçta adamı yumruk manyağı yapmış bir sahsiyettıir kendisi.....Jerome_Le_Banner.jpg

 

 

 

 

 

PETER AERTS

k1 grand prix'nin 94, 95, ve 98 şampiyonudur. hantal görünümüne rağmen, en uzun dövüşçünün bile yanağına tekmeyi konduracak bir esnekliğe sahiptir. özellikle arka arkaya 2-3 tekmeyi oturttuğu zaman karşısında ayakta durmak imkansızlaşır ki, 2000li yıllarla birlikte bu özelliği deşifre oldu ve yavaş yavaş piyasası bitti.

peter_lebanner_400.jpg

peter_highkick_400.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

BOB SAPP

2 metrenin üstüne boy ve 180 kilo civarı kiloya sahip olan. ama vücuduna baktıgınızda yağ göremediğiniz öküzoğlu öküz bi adam. maç harici videolarda rakiplerinin kuklalarını döverek ve yiyerek ne kadar dengesiz bir adam oldugunu her defasında kanıtlar. ama herşeye rağmen çok sevimlidir. videonun birinde 2 eline 2 elma aldı ve bağırarak ellerinde elmaları patlattı. yani görmek lazım. elmaları ezmedi. elmalar patladı..

 

abartısız bir ayı kadar güçlüdür. belki daha fazla güçlüdür bilemiycem. ama bu güç, sıfır hatta sıfırında altında olan teknik. ve gene sıfır olan zeka ile birleşince bir anlam ifade etmiyor. eğer hırs yapıp rakibi köşeye sıkıştırırsa. balyoza benzer tekniksiz kombo vuruşlarla guard dinlemez herifi komaya sokar. ama heryeri zaaf oldugu için biraz kaçarak ve strateji kullanarak dövüşen sporcular karşısında başarısız olmaktadır. k1 in en renkli adamı oldugu kuşkusuz.

 

Bob_Sapp.JPG

 

ERNESTO HOOST

the technician lakaplı, salladığı bacak darbeleriyle rakiplerini biçen hollandalı k-1 dövüşçüsü.Ringte hiç acıması olmamasıyla ünlüdür.e189.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

RAY SEFO

yeni zellanda'nın bağrından kopup gelmiş bir k1 dövüşçüsüdür, maç sırasında yaptığı maymunluklarla tanınır.

k1 'in en iyi * dövüsçülerinden birisidir. tabi yillar içinde biraz göbek yapip yatmis olmasina ragmen, ringdeki gösterileri ile izlenebilirliginden bisey kaybetmemistir. güçlü tekmeleri vardir. bir dövüşçüden çok kamyonunu son sürat sebze haline süren şoföre benzer. maçı kaybedeceğini anlayınca pisleşir, rakibiyle alay eder. en son k1 de musashi denen bir adamla dövüşmüştü ki adam şamar oğlanıydı. onu bile yenemedi.

ray_fights8.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

MUSASHİ

karate disiplininden gelen japon asıllı k1 dövüşçüsü. yumrukları veya tekmelerinden çok en önemli özelliği dayanaklılığıdır, k1world gp finalinde remy bonjaskyden 3 raund üstüne 2 raund da uzatma toplam 5 raund dayak yemiş ve knockout olmamış, birinciliği hakem kararıyla kaybetmiştir.Musashi_Musashi.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.