Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Taylan Abi'nin Yeri

  • başlık
    12
  • yorum
    51
  • görüntü
    16.629

17 Ağustos 1999


Taylan Abi

1.183 görüntü

Çaresizliğimin, tükenmişliğimin, yorgunluğumun suskusunu yazmak kaldı kelimelerime.. Ağlamak neye çare ki? Kim duyar ağladığımı? Nereye düşer gözyaşlarım? Ve bir damla gözyaşının hükmü nedir ki yürek dağlayan feryada?

Yüreğim yanıyor,ciğerim kanıyor.. Acımız sonsuz. Genç bedenlerimize hayatın yükü daha bir ağır geliyor artık. Genç olmanın sızısı çok başka. Umut kalmadi artık, herşeyi tükettim. 17 Ağustos 1999'da yitirdik o güzel insanı... Mekanın cennet olsun Kadircan.

(19.08.1999,İstanbul)

 

Özledim seni canım kardeşim. Allahım nurlar içinde yatırsın seni, gani gani rahmet eylesin.

3 Yorum


Önerilen Yorumlar

television da izliyorum inanısım gelmiyor , doğrumu bu diyorum..ayni anda görüyorum..alaca karanlık ilk bir haber deprem oldu..sonra koşan giden yardımlar canlı yayın 24 saat ..arayışlar, sesler..ve onca duyulmayanlar, görülmeyenler, bulunamayanlar.

 

24 saat canlı yayın gün gectikce kısıtlı ara ara haberlerde görülen....oysa o günleri oncası daha nice 24 saat yasayanlar vardı... ve sonra evet sonra sesizlik

 

yardım bekleyenlerin görüntüleri, bir yandan kamyonlar dolusu atılan ekmekler bir yandan cadırların icersinde bekleyenler..bir yandan bulamadım ücüncü kata oturuyordu bura da olması gerekiyordu diyen cümleler.......bir yandan sesimi duyan varmı yetişin diyen cümleler.....duyulanlar...duyulmayanlar..o günü orada yaşayan onca insanlar unuturmu..asla

 

bir gencin satırları aynen eklemek istiyorum

 

Sekizinci gündü… Bir kibrit kutusu gibi yıkılan evler, evlerin altında kalan canlar, ümitler... Çığlıklar, 'Sesimi duyan var mı?'lar... İsyanlar, sabırlar… Nice hikâyeler, mucizeler ve gönüllerde derin bir fay hattı… Şehirde keskin bir ceset kokusu ve insanlarda büyük bir hüzün hâkim… Boş arsalar kireçlenmiş toplu mezarlarla dolu… Evini, annesini, kendisini kaybetmiş insanlar… İnsanların dilinde tek kelime: Deprem.

 

'Bırakma kendini. Unutur, yeni bir yuvayla yine mutlu olursun.' diyorlar.

 

~~~

 

Nice yuvalar yıkıldı bir gün öncesi göz gözeyken, bir gün sonra cezetleri bile bulunmadı..nasıl unutulur..uzaktan izleyenler bile bu acılara dayanamazken, nasıl olur da canından canınını kaybedenler kardeşlerini annelerini babalarını unutur.......Taylan abi unutulmaz bir ömür boyu bu acı oncası gibi..unutursun her defasında dedikleri gibi.... unutulmaz..Allahtan size ve aylenize ve daha nice o günü acılar icersinde yaşayanlara sabır ve Allah tan rahmet diliyorum

 

Acınızı bizlerle paylaşdınız, bir parca olsun yanlızlık hisinizi yok etirebiliyor isek, yok etirebilir isek ne mutlu bizlere

 

Saygılar

Yoruma sekme

Kadircan benim öz kardeşim değildi. Can dostum, en iyi arkadaşım, hayatta en güvendiğim insandı. Kardeşim olsa bundan daha fazla sevemez, üzülemez ve özleyemezdim.

Desteğin için teşekkür ederim, eksik olma..

Yoruma sekme

Kadircan, dün gibi aklımızdasın. Seni bu kadar çok özlemeyi hiç düşünmemiştim, beni bir şekilde duyuyorsan, hissediyorsan söylemek istediğim tek bir şey var.

Ki bunu zaman zaman uykudan önce tüm sevdiğim ve kaybettiklerime söylüyorum biliyorsun sen.

Seni çok sevdim, canım dostum. Bu sene seni ziyaret etmek istiyordum ama olmadı. Kalbim seninle, tekrar görüşeceğiz Gölcük'e bakan o tepede. İbrahim Tatlıses - Benim Hayatım çalacak elbette başucunda.

Kardeşim.

 

 

Yoruma sekme
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.