Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2024 1 yıl Admin Eller Oynasın (Erik Dalı) - Sözleri Put your hands up, don’t stop We’re gonna play The girls in Paris, shaping the game A fire, let’s go higher We’ve got the power, we’ve got the flame We have the history, we have the name The sultans, we are the sultans Eller oynasın eller, bize de sultan derler Yankılansın tüm dünyada gelsin şampiyon görsünler Kırmızıyla beyazı, bayrama döndür bu yazı Rakiplerine söyle bıraksınlar nazı niyazı Kızlar çalar bu sazı, tamamı değil birazı Bu şampiyonluk inadı, biz ondan açtık kanadı Smaçları vuralım ve bloklar da duvarın Saatini filenin sultanlarına kuralım Çağır gelsin kralın, kupaya bir adım “First Class”tayız gibi kanatlanıp uçalım We don’t stop We never stop Yesinler, bize şampiyon desinler Tarihe geçecek bütün bu isimler Korkudan tüm rakipler kapıları kitler Filenin sultanlarına rakibini göster Bizde bu bilek, bu yürek, tuttum bir dilek Ve herkesi elemek de oldu gelenek Hiç kolay değil dedim sana hepsi bir emek Filenin sultanları varsa hep yüzler gülecek Eller oynasın eller, bize de sultan derler Yankılansın tüm dünyada gelsin şampiyon görsünler
Önerilen Yorumlar
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Hemen ileti gönderebilir ve devamında kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.