İNTERLOCK Φ Üyeler Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2012 13 yıl .. cemâlnur sargut'un sözlerini pek dikkate almamak gerekir bence.. çünkü sürekli serzenişte bulunmakta ve daha da kötüsü bunun pek farkında olamamaktadır.. durduğunuz yerde olumsuz enerji yüklenmeyiniz efendim.. sizin asla bu tür yaklaşımlara gereksiniminiz yok.. henüz kullanmamakta olduğunuz bol mikdarda erk'e zaten sahipsiniz.. ..öğretmenim efendim.. ..
Radya Φ Süper Üye Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2012 13 yıl Tesettür hakkındaki düşünceleri, benim düşüncelerimle örtüşüyor ama.. henüz kullanmamakta olduğunuz bol mikdarda erk'e zaten sahipsiniz....öğretmenim efendim.. Teşekkür ederim..
İNTERLOCK Φ Üyeler Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2012 13 yıl sadece zannediyorsunuz.. mümkün değil.. kıyas kabul etmez.. ve teşekküre de gerek yok.. ben erk verici değilim.. ama yolu gösterebilirim.. sadece.. acıcık..
Radya Φ Süper Üye Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2012 13 yıl Doğrusunu isterseniz benim bir yol göstericiye çok ihtiyacım var.. Yolumu kaybettiğimi düşünüyorum ve çok üzülüyorum..
Önerilen Yorumlar
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Hemen ileti gönderebilir ve devamında kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.