Φ wherthus Gönderi tarihi: 11 Mart , 2005 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2005 1. Omuzları ergonomiktir. 2. Ne kadar gereksiz detaylar içerirse içersin, anlattığımız her şeyi dinlerler. 3.İltifat edip güzel ve akıllı hissetmemizi sağlarlar. 4.Peşimizden koşturup özgüvenimizi arttırırlar. 5.Traş olduklarında yanakları yumuşacık olur. 6.Hesabı ödemek için istekli olurlar. 7.Büyüyünce bize bakma hayalleri kurarlar. 8.Çiçek alırlar. 9.Her zaman için teknolojiden bizden daha iyi anlarlar. 10.Bir araya geldiklerinde ilgimizi çekmeyen konulardan konuşup bizi sıksalar bile, teknik servis olarak işimize yararlar. 11.Eve geç kalma dertleri olmadığından, bizi uğurlamadan eve gitmezler. 12.Ailemizden gece izni alabilmemiz için dua ederler. 13.Ağladığimızda bizden fazla üzülürler. 14.Ağlayarak onlara her istediğinizi yaptırabilirsiniz. (üstelik bu gerçeği bilirler de) 15.Pek ağlamazlar ama ağladıklarında da çok şirin olurlar. 16.Sık sık en iyi arkadaşımız olurlar 17.Bizim için ulaşamadığmız raflardaki eşyaları alırlar. 18.Riskli işlere onlar girerler. 19.Bi durum olduğunda müdahale ederler. 20.Namus kurtarmacalık oynarlar, kendilerini Cüneyt Arkın zannederler. 21.Olmadık şeylere kıskanıp bizi kendilerine güldürürler. 22.Kapıları açar, hatta bazen sandalyelerimizi tutarlar. 23.Takım elbise ile acaip janti olurlar. 24.Opücüklerden sıkılmazlar. 25.Sadece yumuşak olmamız bile onlar için müthiştir. 26.Çocuk doğurma yeteneğine sahip olmamızı büyük bir hayret ve saygı ile karşılarlar. Onlar takdir edilmekten büyük zevk alan, güçlü görünüşlü küçük çoçuklardır. Yaptıklarını onaylıyor gibi görünüp istediğimizi yaptırır,sonra da acırız.Pek tatlı şeylerdir doğrusu.Bu güzellikleri hergün yaşamak yada bir daha asla yaşamamak için... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 cok güzellll.... vaybeee ayni seye anca bu kadar ayri yorum yapilirdi Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 bu mudur yani...erkekleri bunun için mi seviyo kızlar...insanlığımdan utandım yaw... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 neden sevmeli kizlar sence erkekleri deliterious? Alıntı
Φ SÜNGÜ Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 ilginç..........peki erkekler Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 neden sevmeli kizlar sence erkekleri deliterious? öncelikle şunu söliim, verdiğim ilk tepki sinirli olduğum bi ana denk geldi, normalde gülüp geçilecek bi yazı...ikincisi; senin sorunu görünce yaklaşık bi yarım saat düşündüm ama yok, elde var sıfır, hiç bi neden bulamadım...diğer taraftan erkeklerin kadınları sevmesi için de bi sebep bulamadım...açıkcası ben ''seni ........... için seviyorum'' cümlesindense ''seni ............. rağmen seviyorum'' u tercih ederim... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 öncelikle şunu söliim, verdiğim ilk tepki sinirli olduğum bi ana denk geldi, normalde gülüp geçilecek bi yazı...ikincisi; senin sorunu görünce yaklaşık bi yarım saat düşündüm ama yok, elde var sıfır, hiç bi neden bulamadım...diğer taraftan erkeklerin kadınları sevmesi için de bi sebep bulamadım...açıkcası ben ''seni ........... için seviyorum'' cümlesindense ''seni ............. rağmen seviyorum'' u tercih ederim... ya tabiki bu isin girgiri ..... cevap bu olamaz asla... ama erkeklerde kadinlarda hep karsi cinsten sikayet ederler, bunlar tatli sitemlerde olsa, her zaman farklikltan kaynaklanan anlasamamazliklar oluyo.... benim tercih ettigim cümle ise "seni sen oldugun icin seviyorum" .... Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 öncelikle şunu söliim, verdiğim ilk tepki sinirli olduğum bi ana denk geldi, normalde gülüp geçilecek bi yazı...ikincisi; senin sorunu görünce yaklaşık bi yarım saat düşündüm ama yok, elde var sıfır, hiç bi neden bulamadım...diğer taraftan erkeklerin kadınları sevmesi için de bi sebep bulamadım...açıkcası ben ''seni ........... için seviyorum'' cümlesindense ''seni ............. rağmen seviyorum'' u tercih ederim... ben de bu yaklaşımı destekliyorum.bişeylere rağmen sevmek ...gerçekten güzel Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 diğer kadınlarla ortak konuşma yakalayacağı bir konu olsun diye.yani öylesine sıkıntıdan....olsa da olur olmasa da... Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 ya tabiki bu isin girgiri ..... cevap bu olamaz asla... ama erkeklerde kadinlarda hep karsi cinsten sikayet ederler, bunlar tatli sitemlerde olsa, her zaman farklikltan kaynaklanan anlasamamazliklar oluyo.... benim tercih ettigim cümle ise "seni sen oldugun icin seviyorum" .... aslında olması gereken insanı bütün özellikleriyle kendisi oldugu için sevmek ama bunu başarmak gerçekten zor...sen yapabiliyorsan eger önünde saygıyla eğiliyorum... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Erkeklerin Kadınlar Hakkında Bilmedikleri 10 Şey 1) Erkekler, kadınların bazen diğer zamanlardan birazdaha fazla ilgi beklediklerini hissedemezler. Biraz daha fazla ilgi kırılan bir kalbi bile onaracaktır. 2) Erkekler, kadınların bazı durumlarda istediklerini çok zekice bir yolla yapabildiklerini bilmezler. Her kadının istediklerini yaptırtmak için birbirinden kurnazca numaraları vardır. Erkeklerin tahmin ettiği kadar saf bir kız yoktur. 3) Kadınlar bir takım şeyleri inanılmaz alttan alırlar. Hiçbir erkek kadının alttan aldığının farkına varamaz. Tartışmaların alt yapısında genelde bu vardır. 4) Ev işleriyle uğraşmaktan çok yorgun düştüklerinde bile erkekler, kadınların maruz kaldıkları bu Çin işkencesini görmezden gelerek azimle evin durumundan yakınırlar. 5) Kadınların kumandayı ele geçirdiklerinde neler yapabileceklerini ve bundan nasıl bir huzur duyabilceklerini bilmezler. 6) Arabayı kadınlar kullanırken erkeklerin yaptıkları eleştirileri, kadınlar aslında duymazdan gelirler. Kadınlar ehliyetlerinin cikletten çıkmadığını bilirler. 7) Erkekler, taciz edilen kadınların neler hissettiklerini asla bilemeyecekler. Gündelik hayatta kadınları taciz etmeye bir marifetmiş gibi devam edecekler. 8) Erkekler, kadınlarla kavga ederlerken, güleryüz ve tatlı dille her şeyi halledebileceklerini bir türlü farkedemezler. Bozulan ilişkilerdeki temel sorun belki de güleryüz eksikliğidir. 9) Erkekler, futbol seyrederken kadınların neler hissettiklerini anlayamazlar. Varsa yoksa tuttuğu takımın galip gelmesidir, akıllarından geçen... Televizyonda maç seyreden bir erkek, yanındaki kadının değerini çoktan unutmuştur. 10) Bu dokuz maddenin dokuzunun da geçerli olduğu yerlerde bile, erkekler aslında haklı olduklarını savunurlarken, yinede kadınların hissettiklerini hiçbir zaman bilemeyecekler.. -------------------- alıntıdır. Alıntı
Φ ruLet Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Ayakta Kot Elde Şişe Kızım Erkeksen Ayakda İşe Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.