Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2005 ))))bi kız seni seviyorum diyorsa kesin doğrudur.. ama erkek diyosa kesin yaLandır yaLaaaaaan 6111[/snapback] neden böyle düşünüyosum merak ettim hem kadın erkek eşit hemde kadın dogrucu erkek yanacı allahallah ben anlamadım bu düsünceni???? Alıntı
Φ SpotLight Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 merhaba fındıkkurdu, biraz geç oldu, biliyorum neden mi, çünkü kızlarda "duygu" denen bir şey mevcuttur ve bu da erkeklere biraz uzak bir kavramdır, çünkü GENELDE erkekler önce fiziksel ihtiyaçlarını düşünürler Bu arada.. Canugur neredesin ???? Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Sana sırılsıklam aşığım... ( Halbuki yüreğinde değil ıslaklık nem bile yoktur aslında ) Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Ben hiç duymadim kizlardan,bu adama seni seviyorum diyeyimde sonra ne istersem yaptiririm gibi birsey ama bana hergün sevdigini söyleyipte ertesi gün s1rt çeviren birini yakindan tanidim . bu yalan erkeklerin kizlarin deyil bence Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 acebba seni seviyorum yalanı çok basit bir yalandır işte Alıntı
Φ *KNoWLeS* Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 çk güsel yaaff çk dooru hepside haa kndmden biliomm Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2009 Top 10 kadın yalanları 1- Bir şeyim yok, ben iyiyim. 2- Bu yeni bir şey değil ki, yıllardır yapıyorum. 3- O kadar da pahalı değil. 4- İndirimdeydi. 5- Kendi yolumda gidiyorum. 6- Bilmiyorum nerede, dokunmadım bile. 7- O kadar içmeyecektim. 8- Başım ağrıyor. 9- Hayır, onu ben atmadım. 10-Üzgünüm aradığını duymamışım. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.