Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Hayret, Bu forum üyeleri bu kadar güzel bir kadını nasıl fark etmedi? Tamam, hatırlıyorum, Maria Callas’ın bizde adam gibi haber olması için, Yunanlı petrol milyarderi Onasis’le kırıştırması gerekmişti ama... Anna Netrebko hem büyük bir soprano, yani bizimkilerin olur olmaz kullandığı tek kelimeyle ‘diva’, hem gerçekten çok güzel, hem de bu güzelliğini gözlere ikram etmekten, seyircisini tahrik etmekten hoşlanıyor. Soprano, müthiş bir ses. Bana güvenmiyorsanız, San Fransisco Chronicle’ın kültür-sanat editörünün eleştirisini aktarayım size: “Here is a singer who simply has it all: A voice of astounding purity, precision and scope, extensive dynamic and tonal range, imagination, insight and wit - all combined with a dazzling charisma that makes it all but impossible to look away when she is performing”. Müzik kültürüm ve terminoloji bilgim tercüme için yeterli değil, ama iyi kötü herkesin benim kadar ingilizcesi vardır... Sevgiyle, dostlukla ve güzelliklerle kalın... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 Admin Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 İsviçrede bir konserinde dinlemiştim: Önce aşık olmuş sonra kendimi aşmış ve en sonunda da sesin kendi içinde katlanan ve etkinleşen kanatlarında kaybolmuştum... Arkasında çalanların büyülüyeci tınıları ve kendi sesinın hayali duvarları insanı büyülüyor.... Saygılar Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 İsviçrede bir konserinde dinlemiştim:Önce aşık olmuş sonra kendimi aşmış ve en sonunda da sesin kendi içinde katlanan ve etkinleşen kanatlarında kaybolmuştum... Arkasında çalanların büyülüyeci tınıları ve kendi sesinın hayali duvarları insanı büyülüyor.... Saygılar İşte şimdi tatilimi yaparken mutluluğuma mutluluk katan ve zevk konusunda yanlız olmadığım hissettmemi sağlayan sevgili Admine yürekten teşekkürler ... Saygılar... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Admin Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Yeniden dinledim ve yeniden büyülendim... Dvorak - Bunu dinlerken insan kendinden geçiyor Song To The Moon Güzel paylaşım için teşekkürler... Saygılar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.