Φ ceyda_kc Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Kullanılmış türkçe okuma,inglizce çok zor olmayan okuma ve bir kaç tanede ders kitabı var.Bunlar aşağı yukarı 1 koli kadarlar çok fazla değiller ama ona bile ihtiyacı olan vardır eminim.Eğer almak isteyen varsa [email protected] adresinden de bana ulaşabilir. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 merhaba, bu başlık altında pek çok kitap yardımı isteyen okul var, eğer imkanınız varsa size en yakın olanına ulaştırın derim.. böylece en güzel şekilde değerlenecektir kitaplarınız.. Alıntı
Φ ceyda_kc Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 açıkçası bende onun için açtım bu başlığı Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 merhaba,bu başlık altında pek çok kitap yardımı isteyen okul var, eğer imkanınız varsa size en yakın olanına ulaştırın derim.. böylece en güzel şekilde değerlenecektir kitaplarınız.. nasıl ulasabileceğimiz konusunda yardımlarınızı bekliyoruz bendede bircok kitap var Alıntı
Φ emrahcingoz688 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 nasıl ulasabileceğimiz konusunda yardımlarınızı bekliyoruz bendede bircok kitap var Gönderim yapabilme DURUMUNUZ OLURSA EĞER KARGO ÜCRETİ FAZLA GELİYORSA TERMİNALDEN DİYARBAKIR FİRMALARININ OTOBÜSLERİYLE GÖNDERİRSENİZ BİZ BURADAN OTOGARDAN ALABİLİRİZ TEŞEKKÜRLER HOŞÇAKALIN Alıntı
Φ emrahcingoz688 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Kullanılmış türkçe okuma,inglizce çok zor olmayan okuma ve bir kaç tanede ders kitabı var.Bunlar aşağı yukarı 1 koli kadarlar çok fazla değiller ama ona bile ihtiyacı olan vardır eminim.Eğer almak isteyen varsa [email protected] adresinden de bana ulaşabilir. merhaba ben emrah cingöz şanlıurfanın siverek ilçesinde öğretmenlik yapıyorum elinizde bulunan kitapları okulumuz olarak kabul edebiliriz eğer bize göndermek isterseniz konu hakkında bize tekrar dönerseniz seviniriz okulumuzun adı: şehit öğretmen metin gençdal i.ö.o siverek/şanlıurfa cep tel: 0505 7766412 teşekkürler iyi geceler Alıntı
Φ ayçiçeği Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2007 Kullanılmış türkçe okuma,inglizce çok zor olmayan okuma ve bir kaç tanede ders kitabı var.Bunlar aşağı yukarı 1 koli kadarlar çok fazla değiller ama ona bile ihtiyacı olan vardır eminim.Eğer almak isteyen varsa [email protected] adresinden de bana ulaşabilir. merhaba ben daha önce de yazmıştım ama sizden haber gelmedi yine de adresi tekrar veriyorum emine boro ilköğretim okulu eski meslek yüksek okulu yanı irtibat tel.0324 613 5743 tarsus mersin Alıntı
Φ lusnika35 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 hikaye kiyabına ihtiyacımız var sınıfımın kitaplığı bulunmuyor kitap yardımında bulunabilirseniz çok seviniriz ADRES: AŞAĞI GÖKLÜ KÖYÜ/HALFETİ ŞANLIURFA TELEFON:0 414 761 62 44 Alıntı
Φ kadirdeniz_odtü Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2008 Herkese Merhaba. Biz ODTÜ Eğitim Topluluğu olarak ihtiyacı olan okullara kitap yardımları düzenliyoruz. Kampanyamızın ismi: "Sürdürülebilir Kitap Kampanyası". Niyetimiz sadece kitaplarımızı kolileyip göndermek değil, kitapları kendi ellerimizle teslim etmek. Kitapları, onların yeni sahipleri ile birlikte raflara dizmek. Gittiğimiz yerlerde onları düşünenlerin var olduğunu hissetirmek. Ve onlarla teması hiç kesmemek. "Ölü Ozanlar Derneği" ni göndermek yerine, "Ölü Ozanlar Derneği" üzerine sohbet etmek, dostluklar kurmak, hayata dair yardımımızı bir güne değil, bir ömre sığdırmak. Topluluk odamız hiç dolu kalmadı. Bize kitap geldi, biz onları küçük beyinlere ulaştırdık. Türkiye'nin hemen hemen her köşesinde arkadaşlar edindik. Arkadaşım ! Biliyorum orada bir yerdesin. Merak etme elime kitap geçer geçmez sana ulaşacağım. Belki çok zaman sonra, belki hemen yarın. Ama seni hiç unutmayacağım. Seninle uzun uzun sohbetler edeceğiz "Tek kitabı olan insandan korkarım." sözü üzerine.... Kitap göndermek isteyen kişi-kurum-kuruluşlar, kitaba ihtiyacı olanlar lütfen irtibata geçsin. [email protected] ODTÜ Eğitim Topluluğu hakkında: http://www.nigdehaber.com.tr/?Sayfa=HaberDetay&id=935 http://www.amasyabilsem.com/haber28.html http://www.gazeteodtulu.com/yazilar.php?id=250 Alıntı
Φ emrahcingoz688 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 MERHABALAR Ben geçen yıl siverek metin gençdal İLKÖĞRETİM OKULNDA SINIF ÖĞRETMENİ OLARAK GÖREV YAPIYORDUM FORUMLAR VE İNTERNETTEN ULAŞTIĞIM DİĞER İNSANLAR SAYESİNDE OKULUMUZ KÜTÜPHANESİNE KİTAPLAR KAZANDIRDIĞIMIZ OLDU. BİZLERE GEÇEN YIL YARDIMDA BULUNAN HERKESE BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜR EDİYORUM. AMA ORADA YAPMAK İSTEDİKLERİM YARIM KALDI. KÜTÜPHANEYİ O OKULA YAKIŞACAK BİR HALE TAM ANLAMIYLA GETİREMEDİK. BU YIL İSE YİNE SİVEREKTE BAŞKA BİR OKULDA SINIF ÖĞRETMENİ OLARAK GÖREVİMİ DEVAM ETTİRİYORUM. BU SENE BİR KÖY OKULUNDAYIM BURADA. AMA ÖNCEKİ OKULUMLA DA SÜREKLİ İRTİBAT HALİNDEYİM.BENİM İSTEĞİM GEÇEN YILKİ OKULUMUZUN KÜTÜPHANESİNİN TAMAMLANABİLMESİ İÇİN SİZLERİN OKULUMUZA KİTAPLAR GÖNDERMELERİ OLACAKTIR. OKULUMUZ KÜTÜPHANESİNİN ANSİKLOPEDİ İHTİYACI YOK DNECEK KADAR AZALMIŞTI. AMA HİKAYE-ROMAN TÜRÜNDE KİTAPLAR BAKIMINDAN İSTENİLEN ZENGİNLİK SAĞLANAMADI. SİZLERDEN İSTEĞİM O OKULUMUZA HİKAYE-ROMAN TÜRÜNDE KİTAPLAR GÖNDERMENZ OLACAKTIR. OKULUMUZUN ADRESİ ŞEHİT ÖĞRETMEN METİN GENÇDAL İLKÖĞRETİM OKULU BAĞLAR MAHALLESİ KEKLİK ALANI MEVKİİ 63600 SİVEREK/ŞANLIURFA BENİM TLF: 0505 7766412 ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER İYİ ÇALIŞMALAR HOŞÇA KALIN SEVGİ VE SELAMLAR... Herkese Merhaba.Biz ODTÜ Eğitim Topluluğu olarak ihtiyacı olan okullara kitap yardımları düzenliyoruz. Kampanyamızın ismi: "Sürdürülebilir Kitap Kampanyası". Niyetimiz sadece kitaplarımızı kolileyip göndermek değil, kitapları kendi ellerimizle teslim etmek. Kitapları, onların yeni sahipleri ile birlikte raflara dizmek. Gittiğimiz yerlerde onları düşünenlerin var olduğunu hissetirmek. Ve onlarla teması hiç kesmemek. "Ölü Ozanlar Derneği" ni göndermek yerine, "Ölü Ozanlar Derneği" üzerine sohbet etmek, dostluklar kurmak, hayata dair yardımımızı bir güne değil, bir ömre sığdırmak. Topluluk odamız hiç dolu kalmadı. Bize kitap geldi, biz onları küçük beyinlere ulaştırdık. Türkiye'nin hemen hemen her köşesinde arkadaşlar edindik. Arkadaşım ! Biliyorum orada bir yerdesin. Merak etme elime kitap geçer geçmez sana ulaşacağım. Belki çok zaman sonra, belki hemen yarın. Ama seni hiç unutmayacağım. Seninle uzun uzun sohbetler edeceğiz "Tek kitabı olan insandan korkarım." sözü üzerine.... Kitap göndermek isteyen kişi-kurum-kuruluşlar, kitaba ihtiyacı olanlar lütfen irtibata geçsin. [email protected] ODTÜ Eğitim Topluluğu hakkında: http://www.nigdehaber.com.tr/?Sayfa=HaberDetay&id=935 http://www.amasyabilsem.com/haber28.html http://www.gazeteodtulu.com/yazilar.php?id=250 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.