Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 yukarıdaki resimden sonra pink floyd u yazmadığım için özür diliyorum apples and oranges geldi aklıma resimden sonraaaa ... Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 yukarıdaki resimden sonra pink floyd u yazmadığım için özür diliyorum apples and oranges geldi aklıma resimden sonraaaa ... 1 Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 Pink Floyd tüm zamanların en iyi rock grubudur. David Gilmour gitara en hakim gitaristtir. Geri kalanları salla gitsin. (Cahit Berkay ayrı ama) Niye abi, Guns'N Roses'ın Slash'ı var ama!? Hele Sweet Child O'mine'de dinlemelisin; dünyanın en iyi sololarından birisi bence... Pink Floyd sisteme en sert karşı duruşu gerçekleştiriyor; rock karşı olmaktır. Ben Rock'ı sadece sisteme karşı duruş olarak algılamıyorum valla... Gerçi sen de sistemle sınırlamamışsın; sadece Pink Floyd'u tanımlamışsın, Rock'u genel olarak bir "Karşı duruş" olarak tanımlıyorsun sanırım.. Her naneye karşı duruştur abi Rock... Bütün sivriliklere, bütün durağanlıklara, bütün aşırılıklara, bütün olağanlıklara... Herşeye işte... Kafan neye eserse ona karşı durmak... Pentagram mesela; "Bir" adlı albümü, Rockçıların ve kara giyinenlerin "Satanist" oldukları yargısına isyan olarak çıkardılar; biraz mistik bir kimlikle... Biliyorsunuz, o sene Satanist cinayeti diye bir olay yaşanmıştı ve insanlar uzun saçlı, uzun sakallı, siyah giyenlere (kendimden biliyorum) tepkiyle yaklaşıyorlardı. Şebo mesela sisteme karşı birşey yazmaz ama insana, kimi duygulara, kişiliklere de karşı durur; Ya da ne bileyim sevgisini isyanıyla anlatır... Güzeldir abi Rock... Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 Niye abi, Guns'N Roses'ın Slash'ı var ama!? Hele Sweet Child O'mine'de dinlemelisin; dünyanın en iyi sololarından birisi bence... Ben Rock'ı sadece sisteme karşı duruş olarak algılamıyorum valla... Gerçi sen de sistemle sınırlamamışsın; sadece Pink Floyd'u tanımlamışsın, Rock'u genel olarak bir "Karşı duruş" olarak tanımlıyorsun sanırım.. Her naneye karşı duruştur abi Rock... Bütün sivriliklere, bütün durağanlıklara, bütün aşırılıklara, bütün olağanlıklara... Herşeye işte... Kafan neye eserse ona karşı durmak... Pentagram mesela; "Bir" adlı albümü, Rockçıların ve kara giyinenlerin "Satanist" oldukları yargısına isyan olarak çıkardılar; biraz mistik bir kimlikle... Biliyorsunuz, o sene Satanist cinayeti diye bir olay yaşanmıştı ve insanlar uzun saçlı, uzun sakallı, siyah giyenlere (kendimden biliyorum) tepkiyle yaklaşıyorlardı. Şebo mesela sisteme karşı birşey yazmaz ama insana, kimi duygulara, kişiliklere de karşı durur; Ya da ne bileyim sevgisini isyanıyla anlatır... Güzeldir abi Rock... sistem olarak kastettiğim her şeydi. ona katılıyorum. yani sadece ekonomik sistemleri kastetmiyorum. pentagram da iyidir tabi ama son nokta da değiller bence. Guns'N Roses iyidir tabi yaaa. ama gilmourun soloları adamı olduğu yerde terletir be abi 1 Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 sistem olarak kastettiğim her şeydi. ona katılıyorum. yani sadece ekonomik sistemleri kastetmiyorum. pentagram da iyidir tabi ama son nokta da değiller bence. Guns'N Roses iyidir tabi yaaa. ama gilmourun soloları adamı olduğu yerde terletir be abi Abi bir kaç örnek koyar mısın sen videolar bölümüne yaf! Bak o kadar anlattın, Youtube'da bilmem nerede vardır birsürü... Hatta diğe arkadaşlar da idolleri olan parçaları falan atarlarsa çok iyi olur; paylaşmış oluruz... Tanımış oluruz... Ben mesela Skid Row'un 18 and Life'ını atmıştım. Dinlemenizi tavsiye ederim; çok iyidir... Ayrıca tabii ki Pentagram son nokta değildir Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 ancak şu da var ki ; Look, Mummy. There's an airplane up in the sky. Did you see the frightened ones Did you hear the falling bombs Did you ever wonder Why we had to run for shelter When the promise of a brave new world Unfurled beneath a clear blue sky Did you see the frightened ones Did you hear the falling bombs The flames are all long gone But the pain lingers on Goodbye blue sky Goodbye blue sky Bir daha bu kadar güzel ve etkili savaş karşıtı bir şarkı zor yapılır Alıntı
Φ process Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2010 Aslında kallavi 3-5 gurup var ama Pearl Jam'ın bendeki yeri ayrı... Alıntı
Φ DJ.waniLLy Gönderi tarihi: 17 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2010 Bence 1.Evanescence(kalbmdesn her zmn birincmsn her zmn!!) 2.Metallica 3.Korn 4.Guano Apes (dagılmıs we eski olsa bile) Guano apes-big in japan dinleynzzz 5.Metallica bunlardır Alıntı
Φ flories Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2012 Arkadaşlar herkes metallica,slipknot veya linkınpark dinliyorum yazmışta metal müzik sadece bu gruplardan ibaret değil malesef,yanlış anlamayın tabiki herkesin zevki başkadır ama birçok grup var.Örnek vermek gerekirse eskilerden overkill,sodom,burzum yeni akımdan özellikle bu aralar metal core akımı çok fazla tutulmakta august burns red,as ı lay dying,while she sleeps örnek verebilirim.Tabi ben bunları dinliyorum ama biraz ağır parçalardır.Herkesin zevki başkadır Alıntı
Φ bahadıroğlu_1218 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2012 kesinlikle METALLİCA Alıntı
Φ JohnnyTaylanFalls Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2013 Evanescen'ce rock mı yahu ? dalgamı geçiyorsunuz. Tabi ki PİNK FLOYD Alıntı
Φ SasukeUchîhâ Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2013 Heeeeey! Ben bu işin içindeyim her hafta çalmadığım parça yok. Şöyle sıralayım; En baba grup: Metallica En Türk Babası grup: Pentagram En gürültülü grup: Avenged Sevenfold En dargın grup: Guns N' Roses En İngiliz grup: Red Hot Chili Peppers En barışçıl grup: The Beatles En sağlam grup: Iron Maiden En iyi cover grup: Maiden United(Iron Maiden parçalarını akustik cover yapıyorlar, harika.) Tabi bunların dışında; Pink Floyd, Linkin Park, Led Zeppelin, The Rolling Stones, Nightwish, Hammerfall'da var onların yeri apayrı.. Ha bir de Lapis Lazuli son zamanlarda kulağıma hoş gelen gruplardan biri. Alıntı
Misafir FaNga Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2015 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2015 tabikiii en iyisi kesinlikle: maNga Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.