Φ doma Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 yukarda yazdıım ıron maıden duydunmu derken adamın soadı onlardan once tutmasına karsı unluymus ........ ayrıca metallica rock dııldır ! Alıntı
Φ -eXiTuS- Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 korn-slipknot-rammstein-deftones-mudvayne-slayer-marduk-dimmu borgir-marilyn manson-murderdolls- my dying bride-after forever işte size heavy metal - black metal-power metal -goth metal -nu metal( bazılarına göre korn ve slipknot öle ama lakası bile yok) herşeyin en iisi Alıntı
Φ trainspotting Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 him,my chemical romance,ac/dc diye uzar gider.. - ama linkin park,evenescance hariç yerli ; zardanadam,çamur.. ayrıca ska dinlemeyeni de şiddetle kınarım Alıntı
Φ clipper Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 ben Dream Theater dicem aranan biçok tarzı bir arada bulacağınız mükemmel bi orkestra, yaa bu grup aşırı teknik, cok karışık müzikler yapıyor, bence bi ruhu yok diyenlere tek tavsiyem bırakın ön yargınızı; sadece dinleyin ve hissedin. Bundan sonra da sevmezseniz sağlık olsun İyi eğlenceler Alıntı
Φ rohelat Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 ya arkadaş burda hiç müzikle ilgilenen yok mu? sesi soluğu çıkmıyor kimsenin var tabi bu grubun gorusleri ile hakkinda peki birsey bilmiyorsun sanirim.. oda iyi adamlar turk dusmani.. Alıntı
Φ freak Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 Rock ve türevleri deseniz ve heavy metal, doom, gothic, death, black metal gruplarını yazsak daha iyi olur. ama tek derseniz... elbette Iron Maiden ama ekle derseniz. Sodom Slayer Six Feet Under My Dying Bride Cannibal Corpse (Chris'li günleri) Sepultura (Max'lı günleri) Auodislave Judas Priest eskilere gidersek; Deep Purple Pink Floyd The Doors Jefferson Airplane Janis Joplin Bu liste uzar gider, ben şimdilik sussam iyi olacak... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 bende maşallah derim... Alıntı
Φ einstein1926 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Rammstein and Metallica Alıntı
Φ rainboww Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 dumann..mor ve ötesii....çileeke$...yakup...dorian...panik..!! Alıntı
Φ acil-çıkış Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 yaaa artık herkes ben rockçıyım die ortalarda geziniolarr ne dinliosun dediimizde de sadece su cvbı alıorum ''linkin park ve korn''yaa artık özenti grup oldular bencee. ben en çok Rage Against The Machine 'i seviyorum fazla tanınmamış ve sağlam grup =) yavuz çetin ayrı zaten Alıntı
Φ cultural idea Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 yaaa artık herkes ben rockçıyım die ortalarda geziniolarr ne dinliosun dediimizde de sadece su cvbı alıorum ''linkin park ve korn''yaa artık özenti grup oldular bencee. ben en çokRage Against The Machine 'i seviyorum fazla tanınmamış ve sağlam grup =) yavuz çetin ayrı zaten yaaa ne kadar doğru konuştun ben katılıyorum artık 11 yaşında bi çocuğa sorduğunda bile ben "rock" dinliyorum diyor (ben 12 yaşındayım o başka) konu özüne gelince...türk olarak bilemicem ama bulutsuzluk özlemi dinlerim.. yabancı olarak system of a down ve rob zombie.. Alıntı
Φ cultural idea Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 türk:pentegram yabancı children of bodom system of a down placebo hım yeter heralde:D:D Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Türk: Pentagram, Şebnem Ferah... Yabancı: Skid Row, Guns'n Roses... Alıntı
Φ jimmy_hendrix Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 ben 17 yaşındayım we 7 yaşından beri metal dinliyorum türk tarafından bildiğim pek yoktur sewmem çnkü.... bi çoğu özentii... yabancılarda da özenti çokk hele o punkcılar ahh deli ediyolar beni... burda anlatmak istediğim en ii rock grubunu belirlemk istiyosanız bu işin içinde olmanız gerek burdan linkin parkçılara sesleniyorum hanginiz onların şarkılarında solo yada adam gibi twin gördünüz... ağır notalara basınca ii grup olunmuyoo!! ben size birkaç ii grup söleyeym: opeth slipknot meshuggah otep ministry soilwork... bunlar alanlarında kendileri kanıtlamış gruplardır en azından mtv ye çıkıp 1 2 yılda ünlü olanlar deil bi grubu 'en' yapan kullandığı teknikle notaları düzene sokmasıyla belirlenir (bu arada birisi yukarıda rage against the machine grubuna tanınmamış dedii..!!! ) bu arada metallica hakkında da bi yorum yapmak istiyorum adamlar metal adını dünyaya duyurdu diyebilirm master of puppets albumunu yıllardır dinliyorum we bir kere bile bıkmış deilim fkt ne yazıkki o günler eskide kaldı diyeblrm yaptıkları parçalar nu metale dönmeye başladı st anger bunun göstergesi olabilr yada ingilterede dergilerde artık eski grup olarak gösterilmeleriii... yeni jenerasyon bnu istemez doğal olark Alıntı
Φ Rh+ Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 linkin park ve korn dinliyiorum diyenlere yazık diyorum çünkü daha rock müzik görmemişler...ben şöyle sıralayayım opeth paradise lost katatonia mudvayne dimmu borgir iced earth children of bodom iron maiden zardanadam işte budur ! ! ! dahada sayabilirim Alıntı
Φ operaghost Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 ne kadar güzel müzik dinleyenler var,iron maiden, orphaned land, children of bodom, manowar, DT (aslında daha fazla tabiki de) dinleyenleri gördükçe sevindim de, yine de herhalde burayı ortaokul talebeleri basmış.linkin park'ı, korn'u, metallica'yı adam sayıp dinliyorsanız ne diyim , yazıklar olsun sizeeeee.artı led zepplin değil, led zeppelin.yoksa led zeppelin'in imitasyonu mu çıkmış ; kamasonic bilmem ne gibi..euehuehuehueh.doğru telafuz edin öyle dinleyin önce.başlık en iyi rock grubu, şebnem ferah ne zamandır grup oldu:S.kendisinde kişilik bölünmesi de yok psikolojik olarak da gayet normal birisi.şebnem ferah bir kişi, piyasada grup olarak anılmıyor. ben 7 yaşından beri dinlemiyorum ne yazık ki, genç arkadaştan biraz daha şanslıyım herhalde çünkü, doğarken warriooorsss of the woorrrlld diye bağırmışım. ( bilmeyenler için warriors of the world manowar ın 2002 yılındaki albümünden bir şarkı).yavuz çetin diyen arkadaşın gözlerinden öpüyorum.toprağı bol olsun yavuz babanın. ajdar da trash metal yapıyor değil mi arkadaşlar? devam edin , devam edin... Alıntı
Φ scientist Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 arkadaşlar tartışmasız şebnem ferah,duman.bu arada türkçe dinleyen saysıs bu kadar mı?[ Alıntı
Φ satalfania Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Yerli gruplarımızdan : Almora,pentagram,duman,radical noise,çilekeş,demir demirkan ve şebo(grup olmasalarda),catafalque,vega sıralanabilir.... Yabancılardan:Megadeth,dimmu borgir,monowar,sepultura,rammstein,muse,placebo,judas priest,scarpion,wasp,children of bodom,dream theatre,cradle of filth,coldplay,iron maiden,anathema,mastodon,apocalytica sıralanabilir... Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 metallica'yı adam sayıp dinliyorsanız ne diyim , yazıklar olsun sizeeeee. Sen ne sayıyorsun??? Herkes senin zevkine mi uyacak;hem onlar kendilerini çoktan ispat etmiş;herkes kendi yoluna baksın... Alıntı
Φ M3T4L Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 iron maiden , metallica , judas priest , slipknot , iced earth forever Alıntı
Φ precious Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Green Day~panik~kurban~ the offspring birzzcıkta deja-vu ve direc-t ama green day ve panik in yerleri ayrı Alıntı
Φ ugrta Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 linkin park green day placebo Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.