Φ molina Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 bayann molinaa ..anlamsız hezeyanlarınızı çığırtmayınız dahada lütfen...bakire meryemi kıskandıracak kadar olmamalısınız..mademki konuya el atmamı istediniz... ---şartlı aşk yoktur..nasıl yanii aşık olduğun adam geçmişini yeniden mi programlayacak...korkma, erkekleri her ilişkiye girdiği kadın bırakmayacak olsaydı..ardlarında bir haremle gezmeleri gerekirdi..buda olmayacak bişey...sen; son kadını olmanın hazırlıklarını yapp..ki bu şikayetlenmen dediğin kadar ciddiyse eğer..maleseff diyoruumm..hassas kabimnen üzülüyorum.. ..bu forumda öle arkadaşlarım varkii..umarım onlarda bu durumu farkeder..ve konuya bi el atarlar.. hani yardımcı olmaları açısından..şey ettiriyom... --gününüz kazandırsın efendim... --son şovalye..görüşüciiizzzz.. cok saolum amaa ben bi psikopatım Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 figgarocugummm cok saolun ama işte çözüm olsa derdime neden kafayı yiyeyim dimi?? ama napimm neden ben bukadar kskancım ya üstelik sewgilimede cok fazla bi hatunum ama napiim onu ********* gibi kıskanıyorummmm.. ben hastayım dimi?? Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 arkadaslar ben kafayı yiyorum sewgilimin eski ilişkilerini kafama taktım,ya nasıl kurtulucak onlardan megerse sevgilim benden once baskasıyla yatmış ya nasıl yapar bunu?? hayal ediyorum ***** ***** onları yaptıklarını.. tamam çoğu erkek böyle ama.ben cok aşık oldugumu için suan psikolijim berbat ****** *****onların yaptıklarını... Noktalamasaydın keşke molina... Benden önce başkasıyla yatmış demişsin...Senden sonra başkasıyla yatsa tepkin nolurdu merak ediyorum... Sen önce bu sevişme olayının,sende yatan önemini kurcala bence.. Yani namus bakış açısıyla mı bu kadar bozuksun bu işe...(Ki o bakış açısına kadınlar kurban edilir,benim bildiğim) Ya da "ilk" olamadığın için mi... Ya da,sence çok değerli olan bir duygunun,böylesi bir birleşmeyle kirlenmesi mi... ... Hangisi... bırak gitsin sana göre yar mı yok.....amasyanın bardağı..biri olmasa bir daha....................... sen harbi kız kurususun Molina öldürdün beni... Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 ya vallahi ne güzel konuşmusun seen:) evet işte son dedğin cumle sihirli cevap... bence sadece aşkla olabilcek birşeyin basite indirgenerek yaşanması.. ihtiyaç giderilmesi...!!! ama bazen sunuda düşünüyorum,eger bişi yaşamasydıda bu da garipmi olurdu? yani ne bileim sonucta ben o zamanda garipserdşm.. ammmmmmaa keske garipseseydimde onu ben açsaydım yawaş yawaş Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 sen harbi kız kurususun molina sen kırmışsın kafayı farkında mısın niki kızkurusu olan bi kıza sen harbı kızkurususun fln demıssın kaldı kı kız senın erkek arkadasın ıcın bosver demıs sadece ??? erkek arkadasın senı bır ıkı görsun sonra bak bakalım bıseyın kalıyormu kıskançlık Alıntı
Φ kutsal_kase Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Molina elbetteki günümüzde senin benim ve kalan üç beş kişi aşka değer veriyor. Onun dışında o tek gecelik,ihtiyaç gidermelik kızlar öyle çok ve kolay elde ediliyorlarki, Erkeklere de hak vermek lazım. Sevgilinin geçmişine bozulma. Şu gerçegi kabul edelimki, erkekler asla ve asla tek kadınla yetinemiyorlar. Onların aşka bakış acısı bizimki gibi değil. Onlar sadece bir geceyi birkaç saati güzel geçirmek için bile başkalarıyla birlikte olabilirler. Sevmeleri aşık olmaları şart değil.O tarz kadınlar ve bu zihniyette erkekler oldugu sürece her zaman hayatlarına geçmişte,bugünde ve gelecekte başka kadınlar girecek,onlarla birlikte olacaklar,bunu engellemek imkansız. Yeterki gizli yapsınlar.Haberimiz olmasın Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 sonsuz aşk yok mudur?? el değmemiş bi aşk mesela?? ben bunu savunuyordum ondan o adamı sevmiştim bana kımse olmadıgı dediği an ona asık olmustum. 2 yıl sonra gercekler cıkınca acı cekıorum Alıntı
Φ kutsal_kase Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Sen inanmışmıydın ki molina o sözlere? Mesajını okuyunca şöyle bir düşündüm. Çok güzel sormuşsun. Sonsuz bir aşk yada el değmemiş,kirlenmemiş bir aşk yokmu? Aşk mı kaldıki günümüzde sordukların olsun Molina Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 işin garip kısmı benimde ondan once ilişkilerim oldu ve benimkiler bana normal geliyor Bu nasıl bir ilişkidir ki seninki sana normal gelior.. ya benim foto neden yok??? yeni oldugum içinmi? bidee basit we tek gecelik kızlardan nefrettt ediiyoooruuummmmmmmmm Bir çelişki gördüm sanki... Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 çelişki yok... erkek en bastan yalan sölemicek dimi kutsal kase? yada bizmi yalan duymak istiyoruz Alıntı
Φ kutsal_kase Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Evet molina sana katılıyorum ama yalan söylemeyen erkek yokki. Hepsi bir sürü yalan sölüyor.Doğru söyleyen erkek yoktur bence.Birde erkektir yapar derler ya hani marifettir onlar için böyle şeyler.Ne diye saklıyorsunuz madem değilmi. Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 arkadaşım olmuş bişeye çare varmı ne yapabilirsin ki olmuşşş veee BİTMİŞŞŞŞŞ bi bardak souk su içmeni tavsiye eebiliriz biz ancak Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 bence çok ilginç bi durum seninki.cidden ilki olduna inandınmı?bence boşver yha önüne bakmak varken neden arkana bakasınki.sen dua ette senle birlikteyken yapmasın. falla ben onada razıyım... Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 elfrencimm bence hiç onada razıyım deme.. aman bnm için ölüm gbi bişey olur ihanet.. ne onlarla oluyor neden onlarsız off Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 yha biz onlarsız yapamıoz,onlarda sadece bizle...yetinmeyti bilmiolar sanıeım...ama seninki apayrı bi durum.bence bunun ihanetle falan alakası yokki.seninle karşılaşacağını bilse yapmazdı bence...ama önceden bilemezsinki... aşk bu ne zaman karşına çıkar belli mi olur Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 pekı elfren sen hiç kıskanmadınmı geçmişini?? Alıntı
Φ kutsal_kase Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Bence gecmisine takılma şimdi takibini sıkı tut derim ben... Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 falla beni hiç örnek alma derim.zira tanrım ruhuma kıskançlığın herhangi dozunu vermemiş.ben kimseyi kıskanmam.daha öncede kıskanmadım...ama bu aldatılmama engel olmadı.bencede peşini bırakma gizli gizli bi halt karıştırmasın.. Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 peki kızlar siz deli bi aşık mısınız? Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 pek sayılmaz bence aşıkken bile kontrollü olmamız lazım.zira sonunda ters bişe olunca erkeklere bişe olmuo olan gene bize oluo.o yüzden aşkı abartmamak lazım... Alıntı
Φ kutsal_kase Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Konuya kaldığımız yerden devam edelim kızlar pardon ara verdim biraz.Valla ben deli aşık oldum ama defalarca aldatıldım. önemli olan geçmişte ne yaptığı değil molinacım seninleyken ne yaptığı... Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 bende tatildeydim yenı geldim,, yeni bi baslık actım insan kac kere aşşık olur die:( yani erkek.. off buna taktım sımdıde Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 bende tatildeydim yenı geldim,, yeni bi baslık actım insan kac kere aşşık olur die:( yani erkek.. off buna taktım sımdıde Takmadığın bir şey kaldı mı diye merak ediyorum açıkçası Sayın Molina? Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 var.. görünce şaşırmıcaksın.. yada söliim. cok falza kıskancııım yaaaa Alıntı
Φ kutsal_kase Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Korkunun ecele faydası yok...Üstelik çok kıskanmak her an aldatılmak sonucunu doğurabilir söylemedi demeyin. Erkekler fazla baskıdan sıkılır aldatır,serbest bırakılırlar aldatırlar onlara her yol aldatmaya çıkar yani. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.