Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
bayann molinaa :shaun: ..anlamsız hezeyanlarınızı çığırtmayınız dahada lütfen...bakire meryemi kıskandıracak kadar olmamalısınız..mademki konuya el atmamı istediniz... :online2long:

---şartlı aşk yoktur..nasıl yanii aşık olduğun adam geçmişini yeniden mi programlayacak...korkma, erkekleri her ilişkiye girdiği kadın bırakmayacak olsaydı..ardlarında bir haremle gezmeleri gerekirdi..buda olmayacak bişey...sen; son kadını olmanın hazırlıklarını yapp..ki bu şikayetlenmen dediğin kadar ciddiyse eğer..maleseff diyoruumm..hassas kabimnen üzülüyorum..

..bu forumda öle arkadaşlarım varkii..umarım onlarda bu durumu farkeder..ve konuya bi el atarlar.. hani yardımcı olmaları açısından..şey ettiriyom...

--gününüz kazandırsın efendim... -_-

--son şovalye..görüşüciiizzzz..

cok saolum amaa ben bi psikopatım

• Cevaplar 76
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

figgarocugummm cok saolun ama işte çözüm olsa derdime neden kafayı yiyeyim dimi?? ama napimm neden ben bukadar kskancım ya üstelik sewgilimede cok fazla bi hatunum ama napiim onu ********* gibi kıskanıyorummmm.. ben hastayım dimi??

Gönderi tarihi:
arkadaslar ben kafayı yiyorum sewgilimin eski ilişkilerini kafama taktım,ya nasıl kurtulucak onlardan megerse sevgilim benden once baskasıyla yatmış :( ya nasıl yapar bunu?? hayal ediyorum ***** ***** onları yaptıklarını.. tamam çoğu erkek böyle ama.ben cok aşık oldugumu için suan psikolijim berbat

****** *****onların yaptıklarını...

Noktalamasaydın keşke molina... :D

Benden önce başkasıyla yatmış demişsin...Senden sonra başkasıyla yatsa tepkin nolurdu merak ediyorum... :D

Sen önce bu sevişme olayının,sende yatan önemini kurcala bence..

Yani namus bakış açısıyla mı bu kadar bozuksun bu işe...(Ki o bakış açısına kadınlar kurban edilir,benim bildiğim)

Ya da "ilk" olamadığın için mi... :D

Ya da,sence çok değerli olan bir duygunun,böylesi bir birleşmeyle kirlenmesi mi...

...

Hangisi...

bırak gitsin sana göre yar mı yok.....amasyanın bardağı..biri olmasa bir daha....................... -_-

sen harbi kız kurususun

Molina öldürdün beni... :D:D

Gönderi tarihi:

ya vallahi ne güzel konuşmusun seen:) evet işte son dedğin cumle sihirli cevap... bence sadece aşkla olabilcek birşeyin basite indirgenerek yaşanması.. ihtiyaç giderilmesi...!!! ama bazen sunuda düşünüyorum,eger bişi yaşamasydıda bu da garipmi olurdu? yani ne bileim sonucta ben o zamanda garipserdşm.. ammmmmmaa keske garipseseydimde onu ben açsaydım yawaş yawaş

Gönderi tarihi:
sen harbi kız kurususun

molina sen kırmışsın kafayı farkında mısın

niki kızkurusu olan bi kıza sen harbı kızkurususun fln demıssın

kaldı kı kız senın erkek arkadasın ıcın bosver demıs sadece ???

erkek arkadasın senı bır ıkı görsun :)

sonra bak bakalım bıseyın kalıyormu

kıskançlık :D

Gönderi tarihi:

Molina elbetteki günümüzde senin benim ve kalan üç beş kişi aşka değer veriyor. Onun dışında o tek gecelik,ihtiyaç gidermelik kızlar öyle çok ve kolay elde ediliyorlarki, Erkeklere de hak vermek lazım. Sevgilinin geçmişine bozulma. Şu gerçegi kabul edelimki, erkekler asla ve asla tek kadınla yetinemiyorlar. Onların aşka bakış acısı bizimki gibi değil. Onlar sadece bir geceyi birkaç saati güzel geçirmek için bile başkalarıyla birlikte olabilirler. Sevmeleri aşık olmaları şart değil.O tarz kadınlar ve bu zihniyette erkekler oldugu sürece her zaman hayatlarına geçmişte,bugünde ve gelecekte başka kadınlar girecek,onlarla birlikte olacaklar,bunu engellemek imkansız. Yeterki gizli yapsınlar.Haberimiz olmasın :(

Gönderi tarihi:
işin garip kısmı benimde ondan once ilişkilerim oldu ve benimkiler bana normal geliyor

:unsure:

Bu nasıl bir ilişkidir ki seninki sana normal gelior..

ya benim foto neden yok??? yeni oldugum içinmi? bidee basit we tek gecelik kızlardan nefrettt ediiyoooruuummmmmmmmm

Bir çelişki gördüm sanki...

Gönderi tarihi:

bence çok ilginç bi durum seninki.cidden ilki olduna inandınmı?bence boşver yha önüne bakmak varken neden arkana bakasınki.sen dua ette senle birlikteyken yapmasın. :lol: falla ben onada razıyım... :closedeyes:

Gönderi tarihi:

yha biz onlarsız yapamıoz,onlarda sadece bizle...yetinmeyti bilmiolar sanıeım...ama seninki apayrı bi durum.bence bunun ihanetle falan alakası yokki.seninle karşılaşacağını bilse yapmazdı bence...ama önceden bilemezsinki... :wub: aşk bu ne zaman karşına çıkar belli mi olur

Gönderi tarihi:

falla beni hiç örnek alma derim.zira tanrım ruhuma kıskançlığın herhangi dozunu vermemiş.ben kimseyi kıskanmam.daha öncede kıskanmadım...ama bu aldatılmama engel olmadı.bencede peşini bırakma gizli gizli bi halt karıştırmasın..

Gönderi tarihi:

pek sayılmaz bence aşıkken bile kontrollü olmamız lazım.zira sonunda ters bişe olunca erkeklere bişe olmuo olan gene bize oluo.o yüzden aşkı abartmamak lazım...

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Konuya kaldığımız yerden devam edelim kızlar pardon ara verdim biraz.Valla ben deli aşık oldum ama defalarca aldatıldım. önemli olan geçmişte ne yaptığı değil molinacım seninleyken ne yaptığı...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.