Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

arkadaslar ben kafayı yiyorum sewgilimin eski ilişkilerini kafama taktım,ya nasıl kurtulucak onlardan megerse sevgilim benden once baskasıyla yatmış :( ya nasıl yapar bunu?? hayal ediyorum ***** ***** onları yaptıklarını.. tamam çoğu erkek böyle ama.ben cok aşık oldugumu için suan psikolijim berbat

• Cevaplar 76
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
arkadaslar ben kafayı yiyorum sewgilimin eski ilişkilerini kafama taktım,ya nasıl kurtulucak onlardan megerse sevgilim benden once baskasıyla yatmış :( ya nasıl yapar bunu?? hayal ediyorum ***** ***** onları yaptıklarını.. tamam çoğu erkek böyle ama.ben cok aşık oldugumu için suan psikolijim berbat

bırak gitsin sana göre yar mı yok.....amasyanın bardağı..biri olmasa bir daha....................... -_-

Gönderi tarihi:
ya ben sıkıntılıyımm yardım etsenizeeeeeee :angry:

neden değiştiremeyeceğin olaylar yüzünden kendini mutsuz ediyorsun ki????

bunları düşünmek sana sıkıntıdan başka bir şey vermez.

önemli olan sevgilinle şimdi nasıl olduğunuz.

geçmişi düşünerek hem kendini hemde ilişkini yıpratma.

Gönderi tarihi:

bence olmuş bitmiş yapıcak bişey yok eğer seviyorsan bukadar moralini bozmaya deymez.şöyle düşün birde

ya sana söylemeseydi ve sen onunla evlendiğin gün öğrenseydin ne yapardın..en azından açık sözlülüğünü kullanıp sna güvenip sölemiş takma kafana bence..tabi biraz moralin bozulacak ama seviyosan çıldırmana gerek yok.

Gönderi tarihi:
bence olmuş bitmiş yapıcak bişey yok eğer seviyorsan bukadar moralini bozmaya deymez.şöyle düşün birde

ya sana söylemeseydi ve sen onunla evlendiğin gün öğrenseydin ne yapardın..en azından açık sözlülüğünü kullanıp sna güvenip sölemiş takma kafana bence..tabi biraz moralin bozulacak ama seviyosan çıldırmana gerek yok.

Bazen çok dürüstlükte ilişkiyi çıkmaza soka biliyor arkadaşımız şimdi bu konuyu üçüncü şahıslardan duysa daha bir yıkım iyiki sevdiğiniz adam böyle bir konuyu açıkca söylemiş diğer arkadaşlarında dediği gibi lütfen karşındaki insanın dürüstlüğünü kendine ceza olarak algılama.mutlu olmanı dilerim

geçmişteki hataları unutma demiyorum ama lütfen karşındaki insanı geçmişiyle yargılama

saygılar nehir....

Gönderi tarihi:

işin garip kısmı benimde ondan once ilişkilerim oldu ve benimkiler bana normal geliyor ama onu okdar cok seviyorumki nasıl baska kızların ona dokunabildigine inanamıyorum ve bunlar sadece öenmsiz ihtiyaç giderici ilişkiler. ooooffffffffffff :(

Gönderi tarihi:
sanırım sende benim erkek arkadasım gibi dinine düşkün birisin? o zaman sence bu yaptığı ne kadar uygun? yada sen acaba birileriyle oldunmu???? konusmak kolayyy :angry:

ya dinine düşkün değildir yolsa niye yapsınböyle birşeyi hem sende başkalarıyla beraber olmuşsun

garip anlıyamadım şimdi.. nedir derdin yahu?

Gönderi tarihi:
ya dinine düşkün değildir yolsa niye yapsınböyle birşeyi hem sende başkalarıyla beraber olmuşsun

garip anlıyamadım şimdi.. nedir derdin yahu?

ben söyliyim derdini..saçmalıyor işte.. bananeyse -_-

Gönderi tarihi:

bakın ben en başından onun ilkiyim sanmıştım,hemde on 25 yasında olmasına ragmen :( cunku cok dindardır,ama megerse cinselliği yaşamışşşş :o bana ne ben ilkiyim sanmıştım.. bide bana deli gibi aşıkdır kendisi.ben oona hayranım işte aşk böyle buyuk olunca gecmişinide kıskanıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Gönderi tarihi:

ooo 25 yaşında olacak ve sen ilk olacaksın başka bir isteğin

hem aşk öyle bişey değildir ki 50 sinde 60 nda ikinici baharlarını yaşıyan aşıklar ne yapsın o yaşa kadar kimler girip çıkmıştır hayatlarına

sen yinede fazla abartma

Gönderi tarihi:
ben söyliyim derdini..saçmalıyor işte.. bananeyse -_-

öpüyorum seni frozen :hug:

valla ben tuttum kendimi sen söyledin. sağol canım. :flowers:

Gönderi tarihi:

oo harbii ben seni erkek sanmıştım yawss :) o erkekse tabi yapmıştır bence normal karşıla ama ilkiyim falan şeylerinide boşver ya.hem sen git başkalrıyla birlikte ol şimdi gel çocuğu kıskan ? o seni kısmadımı peki?:):):)

Gönderi tarihi:

ask ınsanı boyle sacmalatır ıste :P kotu anlamda solemedım bunun gıbı durumlar hepımızın basına gelebılıyo kendımden bılıyom :) kendımden bılıyom derken karsı tarafın gereksız abartılı kıskanmalarından bahsedıyom ordan bılıyom yanı :lol:

Gönderi tarihi:

dun telefoncu cagırdım kabloları guzelce bagladı ama yıne calısmadı telefonlar.bıze hat cok az gelıyomus sadece ınternetı calıstırıyo telefonları calıstırmıyomus.bende telekomu aradım onları beklıyom :) ınternette arada bı gıdıp gelıyo aynı benım akıl gıbı :lol: kadın erkek ılskılerınde bu muhabbet pek gıtmedı sanırım :lol::P

Gönderi tarihi:

bayann molinaa :shaun: ..anlamsız hezeyanlarınızı çığırtmayınız dahada lütfen...bakire meryemi kıskandıracak kadar olmamalısınız..mademki konuya el atmamı istediniz... :online2long:

---şartlı aşk yoktur..nasıl yanii aşık olduğun adam geçmişini yeniden mi programlayacak...korkma, erkekleri her ilişkiye girdiği kadın bırakmayacak olsaydı..ardlarında bir haremle gezmeleri gerekirdi..buda olmayacak bişey...sen; son kadını olmanın hazırlıklarını yapp..ki bu şikayetlenmen dediğin kadar ciddiyse eğer..maleseff diyoruumm..hassas kabimnen üzülüyorum..

..bu forumda öle arkadaşlarım varkii..umarım onlarda bu durumu farkeder..ve konuya bi el atarlar.. hani yardımcı olmaları açısından..şey ettiriyom...

--gününüz kazandırsın efendim... -_-

--son şovalye..görüşüciiizzzz..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.