Φ hakanaytac Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 sevgili arkadaşlar. akp li olmayanlar ve oy verecek parti bulamayanlar bulamadığını söyleyenler. veya marjinal partilere oy verenler lütfen oylarınızı ip, tkp ve ödp gibi partilere vermeyin. neden ? çünkü bu partilere verilecek oylar akpye yarıyor bu yüzden bir chp li olarak size çağrıda bulunuyorum. chp-mhp koalisyonuna oyunuzu atın. yapacaınız sadece budur. mhp li olmayabilirsiniz. ama akp , mhp den daha mı iyi eğer chp-mhp 276 yı bulursa akp dışta kalır. bu yüzden yalnızca bu seçimlik bunu yapın !!! yoksa bu seçim türkiye için bir kabusa yol açar. chp yi de sevmeyebilir ve eleştirebilirsiniz ama akp tekrar iktidar koltuğuna oturursa çok pişman olabiliriz. keşke ip, tkp veya ödp de geçse barajı. ama bu mümkün gözükmüyor. şu akp den bir kurtulalım sonra her türlü sorun çözülür. yeter ki siz chp-mhp koalisyonuna evet deyin. bakın bunu sadece chp kendi çıkarı için istemiyor. sadece ondan olsaydı mhp yi de desteklemezdi. çünkü mhp nin aldığı her oy chp den milletvekili azaltıyor. ama akp den de azaltıyor. bu yüzden akp nin oylarının azalması çok olumlu. bu yüzden biz mhp yi de destekliyoruz. ben chp nin bir sempatizanı olarak görüşlerimi yazdım. sakın ha bu partinin ortak açıklaması falan diye anlaşılmasın ama her chp li kabul ediyor ki verilecek oyun akp ye değil de mhp ye gitmesi veya marjinal partiye değil de mhp ye gitmesi (chpye de tabi ki ) oy vermeyeceklerin oylarının mhp ye gitmeri (chpye de tabi ki ) akp yi iktidardan indirecektir. oylar chp ye ve mhpye farklı düşüncede olabilirler ancak şunu unutmayın : söz konusu vatansa gerisi teferruattır !!! Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 keşke ip, tkp veya ödp de geçse barajı. ama bu mümkün gözükmüyor. şu akp den bir kurtulalım sonra her türlü sorun çözülür. hep bu kafayla gıtmedık mı zaten.akp den kurtulalım sonra gerısı kolay her sey duzelır.hep gunu kurtarmak ıcın yarınlarımızı kaybettık.ve sımdı baktıgımızda yıne aynı seneryaolar.chp bunun en ıyı ornegı.dahaoncede soylemıstım.ab adb ımf nato gumruk bırlıgı konusunda chp nın polıtıkası nedır.yada varmı ben mı bılmıyorum.aynı polıtıkalar devam edecek.sonra dıyosun kı keske gecse barajı bu partıler. o zaman bunun ıcın ugrasalım bastan bu sekılde yaklasırsak zaten gecemez kı bu partıler.akp den kurtulmakla ıs bıtmıyo yenı gelecek ıktıdarın bası dık kararlı bır polıtıka uygulaması gerekır.malesef chp bası dık ve kararlı degıl. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Denize düsen yilana sarilir atasözünü hepimiz biliriz,su halde AKP den kurtulmak isteniyorsa o zaman buna alternatif olacak bir partide birlesmek gerekliidir.onun ayagi topal onun gözü görmüyor,onun kamburu var diyeceksek buyurun AKP yi destekleyin ve 500 sandalye ile iktidar yapin ama sonrada bu forumlarda AKP söyle yapti AKP söyle dedi deme hakkini kendinizda aramayin.Hazir bir iktidar var devam etsin iste,neden zorlaniyorsunuz CHP böyle CHP söyle diye,siz Demireli 6 defa secmedinizmi ne oldu battimi Türkiye?Amac üzüm yemek degil bagciyi dögmektir.Hem AKP den kurtulmak icin mücadele verilecek hemde CHP nin Türkiyeye yaramayacagi iddia edilecek.Alin o zaman AKP nizle mutlu olun. saygilarla Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 eger sızın amacınız akp den kurtulmaksa bı sonrakı donemde chp den kurtulmak bı sonrakı donemde baska bı partıden kurtulmak bunun sonu yok.ve bugune kadar da hep boyle oldu.gunu kurtarmak adına yapılan sıyasetlerden dolayı hep yarınlarımızı kaybettık.ben burda chp yı keyfımden elestırmıyorum.keske chp abd ye karsı dık durabılse abye karsı karralı durabılse ımf ıle yollarını ayıracam dıyebılse natodan gumrukbırlıgınden ben cıkacam uygulayacagım polıtıkalar bu sekılde olacak dıyebılse.bu saymıs oldugum 5 neden ulkemız acısından cok onemlı sorunlar.bu aynı polıtıkalara devam decekse chp nın akp den ne farkı var.ha akp yola devam etmıs ha chp ıktıdar olmus benım gozumde hıcbır farkı yok.dsp ıle bırlesmalerının hıc bır onemı kalmadı.cunku kucuk dusunuyolar.akp ye karsı bırlestıler.ben ısterdımkı abd ye abye natoya karsı bırlessınler ama yok ıste olmadı.secım meydanlarında partı lıderelerı bırbırıne laf edecegıne emperyalızme somurgecılıge karsı laf etsınler. akp den kurtulmak ıcın mucadele edeceksek bunun basını chp cekıyo malesef kucuk dusunmekle bırlıkte kendımızı kandırmıs oluruz.eger bır mucadele olacaksa gelın ab ye abdye emperyalızme karsı mucadele edelım.baykalın bunlara soylıyecek bır sozu yoksa benım ve benım gıbı dusunenlerınde chp ye verecek oyu yok.cumhurıyet mıtınglerınde bır slogan atıldı.ne abd ne ab tam bagımsız turkıye.ve bunu mılyonlarca ınsan aynı anda hep beraber haykırdı soyledı.eger chp cumhurıyet mıtınglerıne sahıp cıkıyorsa cumhurıyet mıtınglerıne gıdenlerden gıdemeyıp destekleyenlerden oy beklıyorsa bu sloganı tekrar bı gozden gecırsın.bu halkı kandırmasın. Alıntı
Φ sedat sencan Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Aslında düşüncelerime az çok uyan bir parti var.Ama yüzde on seçim barajını aşamaz. Oysa böyle bir kısıtlama olmasa 15-20 milletvekili çıkarabilirdi.Mecliste grup bile kurabilirdi. Böylece çeşitli komisyonlarda söz sahibi olabilecekti. Bu yol kapanmış. * Bu durumda oy kullanmayayım mı?Ama bunun da tutmadığım partiye yarayacağını biliyorum. O halde kendi düşüncelerime hiç değilse asgari seviyede uyan bir başka partiye oy vereyim. Listelere bakınca kafam karışıyor. Daha önce apayrı görüşleri savunan isimler listelerin seçilebilecek sıralarındalar. Aslında diğer kişilerin de kim olduğunu bilmiyorum. * Asıl partime oy veremiyorum. Ona biraz yakın partinin adaylarını tanımıyorum. Tüm adayların tepedeki bir-iki isim tarafından belirlendiği besbelli. Buna rağmen oy verince seçtiğim kişilerin başka partiye geçeceklerine de eminim. Herşey apaçık ortada: Benim vereceğim oy bana yaramayacak. Bundan adım gibi eminim. Alıntı
Φ haberci55 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 "akp , mhp den daha mı iyi" Sanki chp sütten çıkmış ak kaşık "eğer chp-mhp 276 yı bulursa akp dışta kalır." ****** ****** ********* *********** Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 "akp , mhp den daha mı iyi" Sanki chp sütten çıkmış ak kaşık "eğer chp-mhp 276 yı bulursa akp dışta kalır." ******* ******** ********** ******** Bunların hiç biri, hiç olmazsa Vatanı, Milleti satmadı. AKP ise; Dünümüzü, Bugünümüzü, Yarınlarımızı sattılar. Bu satıcıları desteleyenler de yarın çocularının, torunlarının yüzlerüne nasıl bakacaklar acaba?????? Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 sol bir parti olmaına rağmen faşizan bir darbeci tutum izleyen en marjinal parti olan cehapa'ya oy vermeyin mi demek istiyorsunuz? bozan Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 sol bir parti olmaına rağmen faşizan bir darbeci tutum izleyen en marjinal parti olan cehapa'ya oy vermeyin mi demek istiyorsunuz? bozan ben chp ye oy vermeyın dıyorum ama sızın gıbı dusundugum ıcın deıl.chp yı eksık ve yetersız gordugum ıcın.ne abd ne ab tam bagımsız turkıye sloganının yanından bıle gecmeyen chp ye verılecek bır oyumuz yok. Alıntı
Φ haberci55 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Bunların hiç biri, hiç olmazsa Vatanı, Milleti satmadı. AKP ise; Dünümüzü, Bugünümüzü, Yarınlarımızı sattılar. Bu satıcıları desteleyenler de yarın çocularının, torunlarının yüzlerüne nasıl bakacaklar acaba?????? Özelleştirmeyi devleti satmak olarak görülüyor. Birde şu açıdan bakmak gerekiyor devlet kar yapamıyor kendi kendini zarara sokan bir işletme var. Ve alacak olan kişi kar yapacak vergi ödeyecek devletin cebine de sıcak para geçecek Maliye bakanı yapıtı bir konuşmayı hatırlıyorum. Tüpraş koç grubuna sattık şimdi tüpraşı biz mi daha iyi işletiyoruz yoksa koç mu daha iyi işletiyor. Devlet kar edemezken koç grubu bu işletmeden kar ediyor. Artı bu işletmeden yüklü bir miktarda vergi ödüyor. Özelleştirmeleri hükümet cebine atıyormuş gibi bir izlenim oluşturuluyor. Özelleştirmelerden gelen para bu halk için kullanılacak hazineye aktarılacak. Aksi bir iddiası olan varsa buyursun kanıtlarla gelsin Şimdi şöyle bir toplayalım bir parti seçime katılacak kazanabilecek bir parti (akp) seçime katılmasına karşın insanların gözünde olumsuz bir izlenim oluşturacak özelleştirmeyi yapacak. Ya bu adamlar **** mı ki böyle kritik bir zamanda özelleştirme yapsınlar bu kadar basit değil…. Ayrıca, dün oyakbankı hollandalı şirkete satanlar ne çabuk unuttular da bu gün yapılan özelleştirmelere karşı çıkıyorlar. Alakası yok demeyin bu gün özelleştirmelere karşı çıkanlara bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.