Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Tesadüfen ulaştığım bir site bu. "Azınlıklar, dış politika, din-laiklik, ekonomi, güneydoğu sorunu, ordu ve siyaset, özelleştirme, tarım ve köylüler, yönetişim ve siyasi konum" konu başlıkları altında kısa sorular soruluyor. Vereceğiniz cevaplara göre alternatif partilerinizi hesaplıyor. Açıkcası ilginç buldum ancak ikincil ve üçüncül tahminlerde sapmalar olabiliyor. Bir kaç kişi denedik ve dominant/resesif seçenekler konusunda fikir birliği yaptık. Sizlerin de denemenizi tavsiye ederim. Herhangi bir siyasi görüşe ait değildir, kendilerini ARI Hareketi olarak tanımlayan bir oluşumdur. Şahsen kendilerini tanımam bilmem. Değerlendirmeye layık buldum hepsi budur. http://www.bilinclioy.com Alıntı
Φ BrainSlapper Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Tesadüfen ulaştığım bir site bu. Teşekkürler Taylan Abi, İlginç bir site. Saygılar. Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Paylaşım için teşekkürler... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Benim merak ettiğim şey, böylesi siyasi seçimlerle ilgili bir anketin web sitesi tanıtımı başlığı altında işi ne? Taşıya taşıya buraya taşımışlar. Kim gelir, kim bulur, kim yapar artık Allah'a kalmış. Ben bile kendi başlığımı zor buldum. Admin'e özel teşekkürlerimle. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.