Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 19 yıl Yazar YA moda oldu herkes kendi topicini üstte tutmaya çalışıo! meydün ablamla tatlı bi çekişme içindeydik, ama kıskandılar çekemediler
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Abuuu ta nerlere atmışlar benim topici bi kişide çekip çıkarmamış
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Meydün ablacım bak benim için yeni rütbe verdiler! bu sefer ben yapmadım Kıskanırsın sen şimdi! :P
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 19 yıl Yazar ben hep burdaydım! hoşgeldin desen neden olmasın! korkma bişey yapmam
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Oley sınavdan çok korkuodum ama beklediğimden güzle geçti
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Küsmedim neyse bilgisayarın bozukmuş ya bende nerde diyodum merak ettim!
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 19 yıl Yazar hoş bulduk! saol ya, hep aşağıda kalıo benim topic artık kimse çıkarmıo yukarı
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl hoşbulduk ne kadar alttaydıki kız? şöle söliim sen asla bu kadar altta kalmazsın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.