Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 19 yıl Ama ben yapmasını bilmiyomki al sana kale ağlamana gerek yok...eskisinden çok daha ey oldu....
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Sondakka meydün apragas haberler söylüyo ona inanmayın bana inanın
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 19 yıl Yazar insan gelirken şemisyeden getirir dim,i, sen ıslatırsın adamı şimdi! yok ama daha gece gelmedi! Neyse bu arada hoşbulduk
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2006 19 yıl Yazar bu hafta sonları neden bu kadar çabuk geçiyor yaaaa.......baksanıza cumartesi bitmek üzere beaa... Burdan cevap veriyorum! Geçsin be ablam ne olucak, ömür geçio bi hafta sonu geçmiş çokmu?
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Sonda dakka haber : Üsküdarda sabah oldu, uyanın beeeeeeeeeeeeeeeeee!
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 19 yıl insan gelirken şemisyeden getirir dim,i, sen ıslatırsın adamı şimdi! yok ama daha gece gelmedi! Neyse bu arada hoşbulduk Bu yeter mi
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 19 yıl Yazar tüm forum sığmaz ama olsun neyse, ben girerim tek başıma
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 19 yıl Yazar tüh be beşiktaş yenemedi berabere kaldılar ama olsun gene 2 puan kaybetti fener! Bekle bizi Şampiyonluk geliyoruz!
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 19 yıl Yazar 2-2 berabere kaldık getti idda eymi....pööfff Sadece iddaa gitse iyi 2 puan gitti ve size daha çok yaklaştık
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl Yazar hoş geldin yavrım geç sende şöle kenara bakıyım! LAhmacun istiosa haydar ustaya ugra ben yapamıyom
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.