Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Ya bakma ona sen o istiyoki forumda sadece kendisi olsun
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 19 yıl zuhahahhhhh......kıskanıyom var mı uleeyyynnnnnnn.............bi tek benden konuşulsun bu alemde......
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Birinci olan herkesi geride bırakır! Bir ''inci'' olan ise herkesi yanına çağırandır!
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2006 19 yıl ooo kimler gelmiş kimler hoşş gelmiş ne zaman geldiniz bakiimm
Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Hoşbulduk, yeniyim ben burda etrafı gezdirimisiniz bana ?
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Daha bugün yukarı çıkarmıştım ben bunu, ayrıca biri beni forumu gezidircekti ama o başka topicleri üste çıkarıo
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 19 yıl bu taş banaydı galiba canım bu aralar yoğundum da ondan hadi geselim önce nereyi görmek istiyorsun hadi gel canım beliyorum
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Sen gezdircen ben bilmiyomki, ayrıca meşgul değilsin biliyoruz
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 19 yıl ben seni gezdirmeye geldimmm hadi parka gidiyozz heheh seni bekliyorum sen daha hazirlanmadinmi ooooo kum kovanida al he unutma
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 19 yıl anam böcüğün topiğiymiş burası.........yanlış yere gelmişim......
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 19 yıl aaaaaaaa daha sen kumdami oynuyorsun hadi bakayim eve saat gec oldu
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Yaaaa bana ne ben oynıdam itte! Hem annem yrm saat deç delebiliysin dedi YA bu kumdan kale nasıl yapılıodu ?
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 19 yıl bak simdi kova.nin icine doldurmadan az islat kumu islat islat he oldu sonra kovaya doldurrr tamam iyice bastirrr simdi hizli bir sekilde ters cevir hepsi bukadarr ay aman ya ups
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 19 yıl Yazar peki ben topkapı sarayını yapmak istesem onudamı böle yapcam?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.