Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 18 yıl en son ne zaman ile başlayan sorular sorun........ mesela en son ne zaman birine kızdın...? az önce ..dikenleri atmak için hedef tahtası yapabilirim onu.......... peki en son ne zaman vicdan azabı duydun....?
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 18 yıl hatırlamıyorum...çok oldu....... en son ne zaman yalan söyledin...?
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 18 yıl ya bu soru çok zor........ en son mutluluk tarifi nasıldı...?
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 18 yıl istediğim herşey olursa mutlu olurum en son ne zaman kendinle hesaplaştın?
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 18 yıl şimdi diyeceğimi sanıyorsan yanılıyorsun en son ne zaman boğulma tehlikesi atlattın,ya da atlattın mı?
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 18 yıl bir kere kardeşim başıma yastık kapatmıştı, kıza ne yaptıysam artık kendinden geçmiş hunharca bana saldırmıştı ama emelleri olmamıştı damardan gireyim bende boğaz havası ne zaman aldın en son
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 18 yıl hiç..sankim balığım..doğuştan biliyomuşum.......yüzmeyi... doğuştan suymuşum ben en son ne zaman birine seni seviyorum dedin.......
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 18 yıl hiç kimseye demedim (gerçek anlamda ) en son ne zaman film izledin?
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 18 yıl bugün....fox tv de görevimiz tehlike...... ne zaman alıp başını tanımadığı yerlere kaçmak istedin......
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 18 yıl ben her bahar yeniden aşık olurum....... en son ne zaman tatile çıktın
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 18 yıl hiç bayılmadım..ama merak ediyom birgün mutlaka bayılıcam..... en son ne zaman çok üzüldün
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 18 yıl ben de kıs..sırf meraktan iki gün öncesinde.. en son ne zaman pot kırdın?
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 18 yıl çok uzun zaman oldu ... en son ne zaman kendinden ödün verdin ?
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 18 yıl genelde bu şekilde hissederim ama böyle durumlarda etrafımda çok insan var beni bu düşünceden ayıran en son ne zaman sukuba dalışı yaptın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.