Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 çok da güzel yazılmış yukarıdaki cümlelere devam ederek eklemek isterim ki : latife anlayışı kişiden kişiye farklılık göstermekte ve lakin sanal alemde özellikle de IQ ile doğru orantılı olarak daha da bi zor anlaşılır durumda cereyan etmektedir. yazdığımız paragraflar sadece bizi bağlar ve lakin alınmak,eğlenmek,katılmak ya da kötü niyetli değerlendirmek sizin elinizdedir yoksa biz zaten taylan beycim ile kafi derecede eğlenebiliyoruz... allah hepinizin müst-e hakkını versin. amin... saygı,hürmet,mutlu yuva vs. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 yaw ne diim ben bi çuval inciri berbat etmişim yahu... kır düğünü en güsel bişeydir figgarom çift gli yoldaşım... kızıyolar soona...amin de sen... yaa rabbil alemin...ne olmuşturda kızılmıştır...bence bunlar bahanedir asiyecim..direk sölesinler sizi davet etmiyecez diyeee..öle dimi amaaa..biz de saff saff kır düğünü yeri şey ettiriyozz..engin bilgilerimiznen düğün yapılacak kırın nasıl olması gerektiğiniii şeyy ettiriyozz..kır yada köy düğünü değişirmi asiyecim...avam da takılırız...lord ta...işte öleee..annenede sölee..... --ama taylan abim tehlikeli gibi durmaktadır..kırda bulunca kitleyi seçim bildirgeleri dağıtacaktır..gibidir..gelin kızımısa söliyom..taylancım abim yaparsa kırda ölee..bende muhtarlık seçimleri için çektirdiğim resimleri döşerim gelin arabasının arka camınaaa..öle dimi amaa... hatta utanmam sıkılmam..damattan oy bilem isterim..söz hem.. birinci sıradanda ağazam yapacağımdır..seçim düğün sahibelerinin..demokrat bi teklif dimi..kırda sosislerde promosyonumuzdur anacım..tosunumuz halis mulis doğal kekik otunan beslenmiştir..duyurulaaa... ---- Alıntı
Φ julyana Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Eskiden kalma bir alışkanlığı vardır yurdum insanının. Örnekleyerek izah edeyim;Hatırlarsınız, Hamam diye bir film vardı. Filmdeki delikanlıların cinsel tercihlerini bahane eden Hamamcılar Derneği ayaklandı. "Böyle film istemezüüüük" Yine hatırlarsınız, Erol Köse'nin Dr. Erol Bey diye bir şarkısı ve buna çektiği bir klibi vardı. Klipteki hemşirelerin kıyafetlerinden Türk Hemşireler Derneği rahatsız oldu. "Biz böyle hemşireler değilüüüüük" Şimdi burada Nazan Teyzem'in ve benim yaptığım/yaptığımız şey şudur; Kimsenin dünya görüşü, siyasi anlayışı, müzik zevki veya maddi imkanlarıyla bir alıp veremediğimiz bir husus yoktur. Eğer ki bu tespitlere saplanıp kalırsanız, yapdığımız enlerce yakıştırmanın içerisinden bunları ince ve özenli bir art niyet ile seçtiğinizi düşünürüm. Sürç-i lisan etmişsem affola, derdim amacım hoş vakit geçirmek/geçirtmekti. Allah'tan mutlu bir ömür, kutlu bir yuva dilerim. Saygılar. hayır sadece o benzetmelerin kendimle bağdaştıramadığım için böyle bir tepki verdim affoluncak bir şey yok benim kimseyle alıp veremediğim yok canım sıkkındı bende böyle bir durumum var sizlerden fikir alış verişinde bulunmak istemiştim nasıl uygun yerler varmı , diye bende yanlış anladım sanırım iyi dilekleriniz için teşekkür ederim 18 gün izinliyim malesef olamıyçam yazılarınız' dan mahrum kalıcam hoşçakalın dostça kalın Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 --ama taylan abim tehlikeli gibi durmaktadır..kırda bulunca kitleyi seçim bildirgeleri dağıtacaktır..gibidir..gelin kızımısa söliyom..taylancım abim yaparsa kırda ölee..bende muhtarlık seçimleri için çektirdiğim resimleri döşerim gelin arabasının arka camınaaa..öle dimi amaa... hatta utanmam sıkılmam..damattan oy bilem isterim..söz hem.. birinci sıradanda ağazam yapacağımdır..seçim düğün sahibelerinin..demokrat bi teklif dimi..kırda sosislerde promosyonumuzdur anacım..tosunumuz halis mulis doğal kekik otunan beslenmiştir..duyurulaaa... ---- figgaro kardeşim, şöyle yapalım. Belli ki senin düğün benden önce. Mersin'de Armada'nın sahil tarafını ayarlayalım, (pahalıysa Nazan Teyzemiz var kapı gibi). Zurnacı da olsun, kırmızı giydirelim (3kuruş fazla olsun) Ben de muhtarlık seçimi için bildiri dağıtayım inceden. Denize karşı rakıları yudumlamazsak, ne senden damat olur ne benden muhtar. Bilesin. julyana, biz seni solladık sanırım. Kusura bakma artık. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 figgaro kardeşim, şöyle yapalım. Belli ki senin düğün benden önce. Mersin'de Armada'nın sahil tarafını ayarlayalım, (pahalıysa Nazan Teyzemiz var kapı gibi). Zurnacı da olsun, kırmızı giydirelim (3kuruş fazla olsun) Ben de muhtarlık seçimi için bildiri dağıtayım inceden. Denize karşı rakıları yudumlamazsak, ne senden damat olur ne benden muhtar. Bilesin. julyana, biz seni solladık sanırım. Kusura bakma artık. olurr.oluur..kapı gibi teyze makbulumuzdur..çerçeve amcalar..pimapen yengeler..ferforje dayılar..aa bide fayans abiler var vitra ailesinden..pek bi nüfusludurlar.. --ama çucuklara dikkat.. limon yememek lazım zurnacı karşısında..dimi ama..olunmamalı avam..hemde armada da.. --tımamdır..okeydir..rakı benden sakilik teyzemisdendir..gelini zaten verdiler gitti.. --hemde hatalı solladık heee..ne dersin..şimdi cezaya hazırlan..na niii na nii na niii..geliyor gosmer en kestirmeden.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.