Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

KIZLARA SORUYORUM.erkek olsanız hoşlandığınız kıza nasıl yaklaşırdınız?

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
ben neyden etkılenırdım

gıt abuk bı soru sor

saat kaç mesela?

kız cevap versın

sen düşüncelı düşüncelı bak böle ciddi ciddi birazda

bak sonra baska yere bak

eywahh der gıbı

kız baksın yuzune noldu napıo bu saf dıye

işte o an bak ve gül

bı yere gıttı aklım da

fln de

hani bakabılsın yuzune ıyıcene kız o an

baksın kı etkılensın ..

ama bılıyomusun kızlar tavlamak ıstedıgı erkege tavlanıo.. bu bı gercek

evet bende bunu diyorum,kadın hoşlanırsa hiç zorluk çıkarmaz, hoşlanmazsa yanına bile yaklaştırmaz diye. ama hoşlandığı ya da tavlanmak istediği adam olduğumzuda nasıl anlicaz ben onu çözemiyorum bi türlü.

Gönderi tarihi:
evet bende bunu diyorum,kadın hoşlanırsa hiç zorluk çıkarmaz, hoşlanmazsa yanına bile yaklaştırmaz diye. ama hoşlandığı ya da tavlanmak istediği adam olduğumzuda nasıl anlicaz ben onu çözemiyorum bi türlü.

Kız sana gözlerini kocaman kocaman acip bakıp gülümsüyosa

ordan anlarsın :) zaten kuyruk sallar yani.

Gönderi tarihi:
Kız sana gözlerini kocaman kocaman acip bakıp gülümsüyosa

ordan anlarsın :) zaten kuyruk sallar yani.

bunu bana hep yaparlar ama ya sevgilileri olur ya da nişanlıları olur.

bazen de aynı hareketi bana yapar 2 dakka sonra da gözümün önünde başka bir arkadaşıma yapar.şaşırır kalırım.

Gönderi tarihi:
35 yaşına gelip de peşindeki erkek sayısı benim peşimdeki kız sayısı kadar olunca kurarsın merak etme.

cidden durumun buysa bence hemen açıl..daha fazla bekleme :lol:

Gönderi tarihi:

"elimi sallasam ellisi ben çok özelim ben çok güzelim elimde tutabilirim düşüncesi kadının her zaman aldatılmasına ve dağılmasına yol açar.o tipleri seçtiğiniz için ölene kadar aldatılmaya mahkumsunuz."

sana katılıyorum dostum, ayrıca iyi erkek arayan kadınların bu açtığın başlık altında nasıl davrandıkları da herkese kapak olsun, yani akıllı erkek ne demek? demek ki akılla dalga geçilecek, iki yüzlülük de buradan geliyor herhalde, akıllı olsun, zeki olsun, ama gerçekten olduğunda dalga geçilsin, bu iş saçma...

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

bence akıllı erkekten nefret ediyolar. çünkü istedikleri gibi at oynatamazlar.açık vermekten korkuyolar.

duygusal erkekten de korkuyolar aşık olur beni kısıtlar diye.

kene gibi yapışan duygusuz kütüğü oynamak lazım 24 saat pişmiş kelle gibi sırıtmak laızm ve mide bulandıcıracak kadar çok iltifat etmek lazım.

Gönderi tarihi:
bence akıllı erkekten nefret ediyolar. çünkü istedikleri gibi at oynatamazlar.açık vermekten korkuyolar.

duygusal erkekten de korkuyolar aşık olur beni kısıtlar diye.

kene gibi yapışan duygusuz kütüğü oynamak lazım 24 saat pişmiş kelle gibi sırıtmak laızm ve mide bulandıcıracak kadar çok iltifat etmek lazım.

:huh::wacko:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.