Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

KIZLARA SORUYORUM.erkek olsanız hoşlandığınız kıza nasıl yaklaşırdınız?

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

bir kızdan hoşlandınız. ama hiç tanımıyorsunuz.

doğal olarak da sevgilisi var mı yok mu bilmiyorsunuz,

sizden hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu bilmiyorsunuz?

naaparsınız.

(erkek olarak söyliyim tanışması bile bi ölümdür)

bu soruyu özellikle kızların kendilerini erkek olarak düşünüp cevaplamasını istiyorum.(kadınlar kolay kolay empati kurmaz, kursalar da ben hiç görmedim)

Gönderi tarihi:

naaparsınız.

bu soruyu özellikle kızların kendilerini erkek olarak düşünüp cevaplamasını istiyorum.(kadınlar kolay kolay empati kurmaz, kursalar da ben hiç görmedim)

benim çevremde gördüğüm erkekler olaylara sizin kadar duygusal bakmadıkları için onlar için olmazsa olmazdır ölüm yok işin ucunda hesabı yaparlar...sizin kadar takıntılı bakmazlar bayanlar hakkında ve hareketlerine bakarım araştırırım ortam yaratmaya çalışırım hepsinden önce gözleri fıldır fıldır kesiyormu buna çok dikkat ederim bunu yapıyorsa geçiniz....

erkelerde bir yerde bazen haklı görüyorum kadınların bazıları tam anlamıyla korkunç derece olabiliyorlar bunu bağplıyım yenisi çıktımı sepet havası yaparım hesabı o yüzden haklı olduğun bazı noktalarda var yani ama senin işin bayağı zor yani gidiyim konuşuyum olursa olur olmassa olmaz hesabı bakamıyoruz aradığın özelliklerde çok herşeyin en güzeli benim olmalı düşüncesi hakim çıkıyorsun ya terk ediyorsun yada terk ediliyorsun anladığım kadarıyla değişik hayatı kendi mutluluğun için yaşa egolarını tatmin etmek için değil arkadaşça bir tavsiye

Gönderi tarihi:

ben hiç tanımadığın biz kızdan hoşlanırsan naaparsın demiştim.

ayrıca yarım yamalak tanıdığın kız hakkında da nasıl bilgi edinriisn , sevgilisi var mı yok mu?

senden hoşlanıyo mu hoşlanmıyo mu diye?

ben hiç bişey yapamam ..çünkü hangi arkadaşıma sarsam aynı kızdan hoşlanıyo çıkar ya da hangi kıza sorsan kendiisndne başkasının ilgi görmesini çekemz. gider yetiştirir kıza 2 dakkada.

Gönderi tarihi:
ben hiç tanımadığın biz kızdan hoşlanırsan naaparsın demiştim.

ayrıca yarım yamalak tanıdığın kız hakkında da nasıl bilgi edinriisn , sevgilisi var mı yok mu?

senden hoşlanıyo mu hoşlanmıyo mu diye?

ben hiç bişey yapamam ..çünkü hangi arkadaşıma sarsam aynı kızdan hoşlanıyo çıkar ya da hangi kıza sorsan kendiisndne başkasının ilgi görmesini çekemz. gider yetiştirir kıza 2 dakkada.

ya tanuscum sıktın yani :angry: çık karşısına konuş diyoruz yapamam edemem diyorsun ne biliyorsun belki kaul edicek sen sonuçta ortamındaki kız için kız arkadaşını bile gözden çıkarmışsıun yazılarında okuduk konuşmayımı beceremiycen belki kabulş edicek yada hayır diycek herşeyi gözönüne alıp çık konuş arkadaşım :excl:

Gönderi tarihi:

naaparsınız.

benim bir erkek gibi hele hele senin gibi düşünebilmemin imkanı yok....bu konuda yardım edemicem..........

ama bir bayan olarak; korkak ve pısırık tiplerin hiç şansı yok....... -_-

Gönderi tarihi:
Kendimi erkek gibi hissederim hep..Yani bir kızdan hoşlansam ve bir fikrim olmasa,olayı akışına bırakırım...Kıza seviyeli davranırım..

Yani göster ama elletme modeli :D

bu dediğinizi ben hayatım boyunca yaptım

.200 kişiden hoşlandım 192 sini başklarına kaptırdım. o şekilde davranırsanız kızdan korkak damgası yersiniz.ve kadın korkak bulduğu birini hiç adam yerine koymaz.

kadınlarımız daha tanışmadan asılan, tanıştığı günden itibaren de kene gibi yapışa adam sever.akışına bırakırsnız tarif ettiğim arkadaşlar alır götürür arkasından aval aval bakarsınız.

Gönderi tarihi:
ya tanuscum sıktın yani :angry: çık karşısına konuş diyoruz yapamam edemem diyorsun ne biliyorsun belki kaul edicek sen sonuçta ortamındaki kız için kız arkadaşını bile gözden çıkarmışsıun yazılarında okuduk konuşmayımı beceremiycen belki kabulş edicek yada hayır diycek herşeyi gözönüne alıp çık konuş arkadaşım :excl:

söylemesi kolay.

o vatandaşın erkek arkadaşı olduğunu snaıyorum ve konuşmicam. zaten erkek arkadaşı olmasa bile .red edilip rezil olmaya hiç niyetim yok. konuşmicam.

zaten kadın hoşlandığı adam zorluk çıkarmaz. hoşlanmadığı adama zorluk çıkarır.başımızın çaresine bakıcaz tabi bi şekilde.ölmedik herald hayat devam ediyo.

Gönderi tarihi:
benim bir erkek gibi hele hele senin gibi düşünebilmemin imkanı yok....bu konuda yardım edemicem..........

ama bir bayan olarak; korkak ve pısırık tiplerin hiç şansı yok....... -_-

verdiğiniz cevap tipi bir klasik türk kadını cevabı. bu konuda ölseniz de düşmana cephane vermezsiniz.ayrıca empatiden bu kadar uzak olabilmenizi hemcinlerimden gördüğünüz ürkütücü boyutta ilgiye bağlıyorum.(ömür boyu genç veya çekici bir kadın olamayacağınız için günün birinde empati kurmak zorunda kalacaksınız.)

korkak ve pısırık olarak gördüğünüz adamlar ,acaba sevgilisi var mı varsa adamın kız arkadaşına asılmayayım,(bizimkine asılınmasından hoşlanmayız,,,,empati)başımı belaya sokmayayım, benden hoşlanmak zorunda değil,hoşlanmıyrosa üzerine gitmeyeyeyim (empati) düşüncesiyle yaklaşan adamlar.

daha tanışmadan asılan, tanıştığı andan itirbaren kene gibi yapışan adamları seçersiniz evet.çünkü hiç bir şeyini bilemdiğiiz sie gizemli gene tipler her zaman tehlikedir.korku, heyecan ve gizem duygunuza hitap eder. ve korkak olmayan pısırık olmayan ilyas salman cesaretine sahip adamlar tanışmadan asılma kene gibi yapışma hareketini aynı anda 30 kişiye yapar.

elimi sallasam ellisi ben çok özelim ben çok güzelim elimde tutabirim düşüncesi kadının her zaman aldatılmasına ve dağılmasına yol açar.o tipleri seçtiğiniz için ölene kadar aldatılmaya mahkumsunuz.

ediz hunlar mehmet ali erbiller.seçim size kalmış.

Gönderi tarihi:
verdiğiniz cevap tipi bir klasik türk kadını cevabı. bu konuda ölseniz de düşmana cephane vermezsiniz.ayrıca empatiden bu kadar uzak olabilmenizi hemcinlerimden gördüğünüz ürkütücü boyutta ilgiye bağlıyorum.(ömür boyu genç veya çekici bir kadın olamayacağınız için günün birinde empati kurmak zorunda kalacaksınız.)

korkak ve pısırık olarak gördüğünüz adamlar ,acaba sevgilisi var mı varsa adamın kız arkadaşına asılmayayım,(bizimkine asılınmasından hoşlanmayız,,,,empati)başımı belaya sokmayayım, benden hoşlanmak zorunda değil,hoşlanmıyrosa üzerine gitmeyeyeyim (empati) düşüncesiyle yaklaşan adamlar.

daha tanışmadan asılan, tanıştığı andan itirbaren kene gibi yapışan adamları seçersiniz evet.çünkü hiç bir şeyini bilemdiğiiz sie gizemli gene tipler her zaman tehlikedir.korku, heyecan ve gizem duygunuza hitap eder. ve korkak olmayan pısırık olmayan ilyas salman cesaretine sahip adamlar tanışmadan asılma kene gibi yapışma hareketini aynı anda 30 kişiye yapar.

elimi sallasam ellisi ben çok özelim ben çok güzelim elimde tutabirim düşüncesi kadının her zaman aldatılmasına ve dağılmasına yol açar.o tipleri seçtiğiniz için ölene kadar aldatılmaya mahkumsunuz.

ediz hunlar mehmet ali erbiller.seçim size kalmış.

............................12qt2.gif ........................................

tanımadan fikir yürütme derim.......... :D

evet ben klasik türk kadınıyım.....ama ne keneleri severim nede pısırıkları....akıllı ve normal davransın yeter ......sevgilisi varmı yokmu bilmediğin tanımadığın kadına niye teklif götürüyon....

istersen sen bekleye dur belki biri farkeder sana teklif getirir... :lol: ama çok zor ..çünkü sen benden de gıcık bişeye benziyon......ama beni çok güldürdün ..teşekkür ederim......

.

Gönderi tarihi:
............................12qt2.gif ........................................

tanımadan fikir yürütme derim.......... :D

evet ben klasik türk kadınıyım.....ama ne keneleri severim nede pısırıkları....akıllı ve normal davransın yeter ......sevgilisi varmı yokmu bilmediğin tanımadığın kadına niye teklif götürüyon....

istersen sen bekleye dur belki biri farkeder sana teklif getirir... :lol: ama çok zor ..çünkü sen benden de gıcık bişeye benziyon......ama beni çok güldürdün ..teşekkür ederim......

.

hep keneleri sevmyiz derler ama hep onlarla çıkarlar.geçiniz.türk kadınına medeni cesaret sökmez.ilyas salman cesareti lazım.

kimseye teklif götürdüğüm falan yok.hiç bişeyini bilmediğim biirne ne teklifi götürücem.

kimin sevgilisi var kimin yok anlayamam. kim benden hoşlanıyo kim hoşlanmıyor onu da hiç anlayamam.o yüzden kolay kolay kimseye kimseye bi ilgi göstermem.

konuşturamadığım için hoşlandıkları erkek modelini de tespit edemem , zaten anlasam bile oyunculuk yeteneğim yok hoşlandıkları adamı oynayamam da.o yüzden hiç bişey yapmam eli kolu bağlı otururum.

kendi halimde takılırım. 6 ayda biri doğal halimden hoşlanır üzerime üzerime gelir bende çıkarım.yani anlicaan daha tanışmadan asılan , tanıştığı gün ceptelefonu isteyen ve sizin AAAA NE CESUR Bİ ERKEK dediğiniz kene gibi yapışan adamların karşsında hiç şansım yok.bunun farkındayım ve egrçekten o tipelri hatyrıladıkça çok ezilirim.

evet gıcık biriyim .çünkü bana çok zor, kenelere çok kolay olrular ve buna çok gıcık olurum.doğal olarak bana gııcklık ypana ben de gıcıklık yapıyoum.

Gönderi tarihi:

..........12kt9.gif

taunus biraz relaks ol.....komplekse girme bak seninde güzel özelliklerin var...... :P herkes gıcık olamaz....... :lol:

pazarları hep buralarda ol......hiç sevmem pazar günlerini ama sayende eğlendim....... :D merci..bak avrupaileştim........ :lol::lol:

Gönderi tarihi:
..........12kt9.gif

taunus biraz relaks ol.....komplekse girme bak seninde güzel özelliklerin var...... :P herkes gıcık olamaz....... :lol:

pazarları hep buralarda ol......hiç sevmem pazar günlerini ama sayende eğlendim....... :D merci..bak avrupaileştim........ :lol::lol:

relaks olamam bu konularda pek.....çünkü öyle bi durumum yok.

güzel özeliklerim olduğunu nerden biliyosun onu anlamadım.

(tipim ilyas salman gibi değil bi de canımı sıkan bişey olmadığı zamanlarda komiğimdir, başka da güzel bi bi özelliğim yok)

pazarları ben de hiç sevmem ilkokuldan beri.tatil desen ertesi günü okul vardı.tatil değil desen iş günü de değil.abuk subuk bi gün.

Gönderi tarihi:
yanii..

kızlardan

bukadar çok

tavsiye alan bı adamınn

o kızı alamadann gelmesiii

yazık olsun yazık wallahi.. ;):P

yaparsın sen aslansın koçum :D de hadi

ya git konuş alt tarafı red edilirsin demeleri dışında bi taktik almadık.o kadar kolaysa kızlar açılsın da yorulmayalım niye açılmıyolar? yaaa zor de mi mi biraz.

(normal yaşamda di mi derim ama yazarken " de mi "

daha eğlenceli oluyo.)

Gönderi tarihi:

bakışlarımla zaten olayı belli ederim.. bikaçgün üst üste karşılaştıktan sonra konuşmaya çalışırım zaten bi insan hoşlandığını karşısındakine belli etmeden geçemez.. bakışlar çok önemlidir, tabi ölçülü olmakta lazım..ya en iyisi git teklif et taunus un yapamadığını sen yap en azından kız yarın öbür gün senin karşına başka bi çocukla çıkmasın ;)

Gönderi tarihi:
bakışlarımla zaten olayı belli ederim.. bikaçgün üst üste karşılaştıktan sonra konuşmaya çalışırım zaten bi insan hoşlandığını karşısındakine belli etmeden geçemez.. bakışlar çok önemlidir, tabi ölçülü olmakta lazım..ya en iyisi git teklif et taunus un yapamadığını sen yap en azından kız yarın öbür gün senin karşına başka bi çocukla çıkmasın ;)

ben beni kesen kızları hep aynı anda başkalarını da keserken görür hep vazgeçerim.

ayrıca kesenelre açıldığımda hep red edilmişimdir.gözler çok yanıltıcı.işim olmaz ben almiyim ziyade olsun.

hoşlandığım kızı başkasıyla görünce sevinirim.çünkü her allahın günü,acaba sevgilisi var mı,acaba benden hoşlanıyor mu, acaba konuşsam ***** eder mi, sevgilisi yoksa her an birine kaptırabilirim gerilimlerinin hepsindne kurtulmş olurum.

oh kurtuldum bununla uğraşmaktan derim.bunu demek önceleri çok zordu ama insan hoşlandığı 200 kızdan 192 sini başkalaına kaptırınca bazı şeyler dokunmuyor pek.

Gönderi tarihi:
Kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi... :D

Ben empati kuramıyorum malesef...

35 yaşına gelip de peşindeki erkek sayısı benim peşimdeki kız sayısı kadar olunca kurarsın merak etme.

Gönderi tarihi:
ben beni kesen kızları hep aynı anda başkalarını da keserken görür hep vazgeçerim.

ayrıca kesenelre açıldığımda hep red edilmişimdir.gözler çok yanıltıcı.işim olmaz ben almiyim ziyade olsun.

hoşlandığım kızı başkasıyla görünce sevinirim.çünkü her allahın günü,acaba sevgilisi var mı,acaba benden hoşlanıyor mu, acaba konuşsam ***** eder mi, sevgilisi yoksa her an birine kaptırabilirim gerilimlerinin hepsindne kurtulmş olurum.

oh kurtuldum bununla uğraşmaktan derim.bunu demek önceleri çok zordu ama insan hoşlandığı 200 kızdan 192 sini başkalaına kaptırınca bazı şeyler dokunmuyor pek.

ya git işine allah aşkına bundan sonra sana cevap vermicem..gerim gerim geriliyorum ajda pekkan gibin.. :angry:

Gönderi tarihi:
ya git işine allah aşkına bundan sonra sana cevap vermicem..gerim gerim geriliyorum ajda pekkan gibin.. :angry:

niye geriliyosun?

Gönderi tarihi:
35 yaşına gelip de peşindeki erkek sayısı benim peşimdeki kız sayısı kadar olunca kurarsın merak etme.

Bunun için yaşımın 35 olmasına gerek yok.. B)

Gönderi tarihi:

ben neyden etkılenırdım

gıt abuk bı soru sor

saat kaç mesela?

kız cevap versın

sen düşüncelı düşüncelı bak böle ciddi ciddi birazda

bak sonra baska yere bak

eywahh der gıbı

kız baksın yuzune noldu napıo bu saf dıye

işte o an bak ve gül

bı yere gıttı aklım da

fln de

hani bakabılsın yuzune ıyıcene kız o an

baksın kı etkılensın ..

ama bılıyomusun kızlar tavlamak ıstedıgı erkege tavlanıo.. bu bı gercek

Gönderi tarihi:
Bunun için yaşımın 35 olmasına gerek yok.. B)

bunun farkındaysan olgunlaşmışsındır aferin derim.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.