Φ umutcan0652 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Eğer beğendiğin erkek senden etkilenseydi,bunu anlardın demek ki öyle bir durum yok.bence kendin ol,neysen ona bunu göster,iöinden geldiği gibi ve içinde ona karşı olanları gözlerinle göster,baktın olmuyo bırak gitsin.sakın seni seviyorum gibi bi saçmalk yapma.hadi kolay gelsin Alıntı
Φ askpitircigi Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 istemıyo gıbı davranmak olabılır mı .. bazen evet Alıntı
Φ sevilmek Gönderi tarihi: 25 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2011 Risk al ve git ya yüzüne karşı ya da telefonu ya da msni falan varsa ordan duygularını itiraf et.Tüm olumlu ve olumsuz cevapları kabullenerek.En azından ilerde keşke demezsin,içinde kalmaz.Hele bu verecegi yanıt olumluysa tadından yenmez:)Bak ben bir kızım ve bugüne kadar kimi kendime yakın bulup sevdiysem gttim açık açık söyledim en azından yüzüne olmasada mesaj çektim bir şekilde söyledim.Aynı cesaret sende de olsun.Sevmek,aşık olmak ayıp değil sen sevgini söyle de bırak karşındaki ne tepki verirse versin.İster havalansın hayır desin ister gülümsesin hem verecegi tepkiden de ne tür karakterli bir insan olduğunu anlarsın.Çıkma teklif et demiyorum yanlış anlaşılmasın sadece ne kadar çok sevdgni söyle. Alıntı
Misafir Misafir Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2016 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2016 meraba pink pink yorumların hepsini okudum anladığım kadarıyla sen böyle yapmaya devam edersen onu kaybedeceksin. sadece şunu söylemek istiyorum bakışlarını belli ettir ama dozunu kaçırmadan sonra kendisini bradd pitt sanabilir bakımlı ol, oturdugu sıraya yakın dur, ona gülümse bu yeterli olacaktır ve tanıştıktan sonrada bana dua edersin artık Alıntı
Φ zeynepiya Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2016 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2016 kaçan kovalanır kesin bak. erkekler seviyor böyle oyunları, uzak dur biraz, adam çok duygusal değilse tabi , genelleme de yapılmaz ya. sen karakter analiziyle başla bence, ona bi taktik bul. Alıntı
Φ silmarilliono Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2016 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2016 bak yıllar geçmiş aradan. tarihe not bırakmışsın. neler oldu kim bili.r Alıntı
Φ maskot87 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2016 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2016 erkekler için bayanların dış görünümü önemlidir. Ayrıca güzel kokular sürmesi ve saç rengi önem teşkil eder... Alıntı
Φ silmarilliono Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2016 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2016 erkekler zaten hepinize tav kızlar, kasmayın bence. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.