Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Hiç yaşamınızdan yapıpta sonradan pişman olduğunuz bir an olmuşmudur

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
peki;

eski sevgilimin evlenme teklifini kabul etmediğim için pişmanım..çünkü evde kaldımm :lol::P

büyük ihtimalle nasıl olsa daha iyisi de çıkar aman be bu da kim diye düşündün.

kaçan balık büyük olur.

Gönderi tarihi:

2000 yılında annemle babamın yaşadığı şehirde yaşayan bir kıza aşık oldum.kızın abisi de aksi gibi arkadaşımdı, annesi babası da beni tanıyordu. şansa bak.

o yıl 6 ayda 9 kere falan o şehre gittim sırf kızla konuşabilmek için.(dünyanın masrafı ve yogunluğu ,stresi de cabası)

her gidişimde kızın yanında ya annesi , ya babası, ya da abisi vardı.doğal olarak her defasında konuşamadan geri dönüyordumve saçımı başımı yoluyordum.

bu böyle 10 ay boyunc dvam etti. her dakka başkasına kaptırıcam korkusu, red edilme korkusu falan.okul tatil oldu. o şehre annemle babamın yanına gittim. tabi kızın da.tatilde 3 ay boyunca, kızın yanında ya annesi , ya babası, ya da abisi vardı.doğal olarak her defasında konuşamıyordumve saçımı başımı yoluyordum.

baktım olacak gibi değil kalktım başka bir şehre tatile gittim kızı unutmak için. arkadaşlar iki de bir mesaj çekiyolar ya ne işin var orda gel kızla konuş,kapacaklar diye. kalktım tatilimi yarıda kestim kıızn yanına gittim 10 gün boyunca ortam yaratmaya çalıştım.sonunda bir akşam tesadüfen herkes gitti başbaşa kaldık.herşeyi anlattım.

kız dinledi dinledi ,en sonunda HERŞEYİMİ PAYLAŞABİLECEĞİM BİRİ VAR AMA NEDEN BAŞKA BİRİ OLMASIN demişti.o anda susma özgürlüğümü kullandım.konuşsaydım ana avrat dümdüz gitme özgürlüğümü kullanabilirdim. psikologluk olmuştum o sene.

kız kendinden 9 yaş büyük evli ve çok çapkın bir arkadaşımla ilişki yaşıyormuş.ailesi rahtsızmış ve taunus iyi çocuk onunla çıksın bu admın peşini bırakır belki hesabı beni yem yapmışlar.kızın ailesive arkadaşlarımın tezgahına gelmişim yani.

yerin dibine geçmem yetmmiş gibi arkadaş çevremin de %90 ıyla ilişkimi kesmiştim.

sonuç olarak o akşam o kıza açıldığıma hep çok pişman olmuşumdur.aşk erkekler için çok kötü bişey.

aradn 7 yıl geçti , o şehre gttiğimde taunus karşılaşınc niye selam vermiyo diyomuş hala.

Gönderi tarihi:
2000 yılında annemle babamın yaşadığı şehirde yaşayan bir kıza aşık oldum.kızın abisi de aksi gibi arkadaşımdı, annesi babası da beni tanıyordu. şansa bak.

o yıl 6 ayda 9 kere falan o şehre gittim sırf kızla konuşabilmek için.(dünyanın masrafı ve yogunluğu ,stresi de cabası)

her gidişimde kızın yanında ya annesi , ya babası, ya da abisi vardı.doğal olarak her defasında konuşamadan geri dönüyordumve saçımı başımı yoluyordum.

bu böyle 10 ay boyunc dvam etti. her dakka başkasına kaptırıcam korkusu, red edilme korkusu falan.okul tatil oldu. o şehre annemle babamın yanına gittim. tabi kızın da.tatilde 3 ay boyunca, kızın yanında ya annesi , ya babası, ya da abisi vardı.doğal olarak her defasında konuşamıyordumve saçımı başımı yoluyordum.

baktım olacak gibi değil kalktım başka bir şehre tatile gittim kızı unutmak için. arkadaşlar iki de bir mesaj çekiyolar ya ne işin var orda gel kızla konuş,kapacaklar diye. kalktım tatilimi yarıda kestim kıızn yanına gittim 10 gün boyunca ortam yaratmaya çalıştım.sonunda bir akşam tesadüfen herkes gitti başbaşa kaldık.herşeyi anlattım.

kız dinledi dinledi ,en sonunda HERŞEYİMİ PAYLAŞABİLECEĞİM BİRİ VAR AMA NEDEN BAŞKA BİRİ OLMASIN demişti.o anda susma özgürlüğümü kullandım.konuşsaydım ana avrat dümdüz gitme özgürlüğümü kullanabilirdim. psikologluk olmuştum o sene.

kız kendinden 9 yaş büyük evli ve çok çapkın bir arkadaşımla ilişki yaşıyormuş.ailesi rahtsızmış ve taunus iyi çocuk onunla çıksın bu admın peşini bırakır belki hesabı beni yem yapmışlar.kızın ailesive arkadaşlarımın tezgahına gelmişim yani.

yerin dibine geçmem yetmmiş gibi arkadaş çevremin de %90 ıyla ilişkimi kesmiştim.

sonuç olarak o akşam o kıza açıldığıma hep çok pişman olmuşumdur.aşk erkekler için çok kötü bişey.

aradn 7 yıl geçti , o şehre gttiğimde taunus karşılaşınc niye selam vermiyo diyomuş hala.

offffff taunus

bu berbatt bir şey

ne hatan vardı kı allah verdı basına dedırtıyor ınsana...

ama bunlar esıt degıl yani suclu oldugun kadar mutlu olmuyorsun

o halde haketmemıs olman kuvvetle muhtemell ... gunah sana

cok gecmısler olsun

neyse kı tum ceyızlıklerını düzdürüp nısanlanmamıssın

öylelerını de duydum belkı ıyı bısıdır basına gelen

bardaga dolu tarafından bakılmıyor ama bakmaya calısıcan işte artık

gelmiş basına ne yapıcan..

juliana nın dediğine gelınce;

tabiki pişmanlıklar çekiyoruz

ama ne zaman yesilsu gibi 25 yasına gelınce bı bakınca evde kalmışız gerı dönuyoruz kı o az degerlı görup ohooo daha nıcelerını bulurum dedıgın eskı erk ark bı baska kızın elındeyse

ve sen onunla olsaydım keşke o benımdı dıyorsan..

yenı bırını bulabıldıysen ve onun ıcın aynı seylerı dusunmuyorsan.. pişmanlıgın yerını bulmustur.

yani yenisini bulduysan ıyı de olsa kötu de olsa

onu bırakmıyorsan artık

pişmanlıgın bıle bı ıse yaramıstır julianacım

dediğim odur ki

ola ki birini bulduysan dişine göre

yapış yakasına bırakma

hakiki diyorum sahip çık ilişkine.

senın ıcın de bardagın dolu tarafı şu olabılır

23unde evlenen ama 28ınde dul kalan bır hanım olabılırdın

ama bunu 25ınde evde kalmıs yani bekar olmaya tercıh etmezdın degıl mı

sımdıkı halın daha ıyı

işte pısmanlıkların senı nereye götruyor ona bak

umarım karsına bulup begendıgın erkegın hemen evlenme teklıfıyle ckar da şaşar kalırsın. :)

yesilsum sen de inş :)

mutlu gunler

Gönderi tarihi:
offffff taunus

bu berbatt bir şey

cok gecmısler olsun

ama ne zaman yesilsu gibi 25 yasına gelınce bı bakınca evde kalmışız gerı dönuyoruz kı o az degerlı görup ohooo daha nıcelerını bulurum dedıgın eskı erk ark bı baska kızın elındeyse

yenı bırını bulabıldıysen ve onun ıcın aynı seylerı dusunmuyorsan.. pişmanlıgın yerını bulmustur.

onu bırakmıyorsan artık

dediğim odur ki

yapış yakasına bırakma

sımdıkı halın daha ıyı

umarım karsına bulup begendıgın erkegın hemen evlenme teklıfıyle ckar da şaşar kalırsın. :)

mutlu gunler

zaten sahip çıkmasam o kişi şuanda benim olmazdı canım , fedakarlık 2 taraflı oluyor tek taraflı olmuyor eğer seviyorsan karşı tarafta seviyorsa o kişi eryada geç gelip seni buluyor farkını görüyor tabi kör değilse körsede belasını buluyor oda onun sorunu oluyor ama dediğim gibi keşkelerle ,yanilerlede geçmez meliskocum ben boşverdim en büyük acıları yaşadım ama acılarda insana bir yerde olgunluk veriyor hayatın gerçek 2 yüzünü görüyorsun aslında yaşanması gerekiyormuş yaşıyıp görüyorsun bizler bunun önüne geçemeyiz neyse ben 18 gün yokum izine ayrılıyorum o yüzden maillerini dönüşümde okur cevaplarım kendinize iyi davranın yeşilsu sen evde kalıcak havası kız kesinlikle olamaz resiminide gördüm canım :P ya onlar sana layık olamadıkları için senin beyenmemenden korktukları için sana yaklaşamıyorlar emin olabilirsin yoksa güzellik ,şirinelik,hava hepsi sende mevcut B)

Gönderi tarihi:
offffff taunus

bu berbatt bir şey

cok gecmısler olsun

onu bırakmıyorsan artık

dediğim odur ki

yapış yakasına bırakma

sımdıkı halın daha ıyı

mutlu gunler

teşekkür ederim

buarada yaşım 25 değil 23 :)

ya amman evlensin başkasıyla..ben şuana bakmaya çalışyorum

evde kaldım evde kaldım :lol:

zaten sahip çıkmasam o kişi şuanda benim olmazdı canım , fedakarlık 2 taraflı oluyor tek taraflı olmuyor eğer seviyorsan karşı tarafta seviyorsa o kişi eryada geç gelip seni buluyor farkını görüyor tabi kör değilse körsede belasını buluyor oda onun sorunu oluyor ama dediğim gibi keşkelerle ,yanilerlede geçmez meliskocum ben boşverdim en büyük acıları yaşadım ama acılarda insana bir yerde olgunluk veriyor hayatın gerçek 2 yüzünü görüyorsun aslında yaşanması gerekiyormuş yaşıyıp görüyorsun bizler bunun önüne geçemeyiz neyse ben 18 gün yokum izine ayrılıyorum o yüzden maillerini dönüşümde okur cevaplarım kendinize iyi davranın yeşilsu sen evde kalıcak havası kız kesinlikle olamaz resiminide gördüm canım :P ya onlar sana layık olamadıkları için senin beyenmemenden korktukları için sana yaklaşamıyorlar emin olabilirsin yoksa güzellik ,şirinelik,hava hepsi sende mevcut B)

ya evde kalırsam abla? napcam :lol::lol::lol:

Gönderi tarihi:
Deştiniz eski anılarımı julyana....

İlkokul öğretmenimle 3 yıl aşk yaşadıktan sonra,

32 yaşına kadar beni bekleyip evlenmeyi red ettiğime çok pişmanım.!! :)

Birde ilkokul son sınıf öğrencisine aşık olduğumda herkes bana gülüyordu.!ve sapkmısın diyorlardı.!

Sonra ise ilkokul son sınıf öğrencisinin arkadaşıyla evlendim,ayrıldım çok pişmanım.!!

Acaba evlenmediğimde pişmanmı.??? :(

Çok şekersin ya koptum bağlantılar koptu :P hiçbir şeyden pişman olma yaşanması gerekiyormuş yaşanmış ....

Gönderi tarihi:
teşekkür ederim

buarada yaşım 25 değil 23 :)

ya amman evlensin başkasıyla..ben şuana bakmaya çalışyorum

evde kaldım evde kaldım :lol:

ya evde kalırsam abla? napcam :lol::lol::lol:

ben seni oğlum olursa söz alıcam şaka şaka :lol:

kalmazsın seni gibi bir kız hayatta kalmaz çingenem ;)

Gönderi tarihi:
ama baksna bana evde kalmış kız kurusu muamelesi yapıyolar

23 yaşındaymışsın daha

28e kdr vakti var bu işin

30 bıle olur yani..

görmüon mu sımdı herkes geç evlenıyor.

sende bılıyosun evde kalmadıgını da name yapıyosun walla -_-

Gönderi tarihi:

Zamanında onu, yanında olmama ihtiyaç duyduğu bir döneminde

Yalnız bıraktığım için çok çok pişman oldum...

Hayatımda pişman olduğum tek şeyde budur...

Sonra giderken bana çok güzel bir ders verdi ve tenbihledi:

"Bir daha sana ihtiyaç duyan hiç kimseyi yalnız bırakma..."

Buna uğraşıyorum...

Artık kimseyi yalnız bırakmamaya çalışıyorum...

Gönderi tarihi:
pişmanlık geri getirmiyor ki -_-

filmi geri saramıyoruz...devam ediyor yaşam..

yıllar sonra geldi 'seni affettim 'dedi......

o günden beri yüreğim acıyor.. -_-

Bazen en büyük ceza "Affetmek"miş...

Böyle derlerdi de inanmazdım...

Doğruymuş değil mi Sayın ErdalAktas?

Gönderi tarihi:

Bazen en büyük ceza "Affetmek"miş...

Böyle derlerdi de inanmazdım...

Doğruymuş değil mi Sayın ErdalAktas?

'Tengeriin boşig' doğruymuş...

yüreğini yakıyor insanın..

dönülmez akşamın ufkundayız..

avunmak istemeyiz..

-_-

Gönderi tarihi:
23 yaşındaymışsın daha

28e kdr vakti var bu işin

30 bıle olur yani..

görmüon mu sımdı herkes geç evlenıyor.

sende bılıyosun evde kalmadıgını da name yapıyosun walla -_-

ya bilmiyorum ama bana evlilik çok uzakmış gibi geliyor evde kaldım şeyleri şaka tabi ama bana sanki hiç evlenemicem gibi geliyo..

julyana

abla sen evlen oğlun olsun benonu alıp büyütüp evlenirim artıkım napcaz başka:D

Gönderi tarihi:
ya bilmiyorum ama bana evlilik çok uzakmış gibi geliyor evde kaldım şeyleri şaka tabi ama bana sanki hiç evlenemicem gibi geliyo..

julyana

abla sen evlen oğlun olsun benonu alıp büyütüp evlenirim artıkım napcaz başka:D

uzak gelıyor ya belkı uzaktır

belkı sandıgından yakın

kader kısmet bunlar

gönul ıstıo kı hmen cıksın gelsın beyaz atlı prens

bazen oluyo kı

evlenecek bırı ayrılıyo

bazen

baskasıyla cıkarken ayrılıp

bır baskasıyla nısanlanan sözlenenler oluyor

kader kısmet hepsı

hcbırıne akıl sır ermıyor

akıllı olan kızlar genel olarak kazanıyor ama onu bılıyorum..

akıllı olmak ıyı ata oynamak lazım

altılı ganyanda ıhtısas yapınca belkı o da ıyıce ogrenılebılır dıye

dusunuyorum :P

Gönderi tarihi:

üniversite sınavına hazırlanrıken bir kızdan hoşlandım.6 ay konuşmaya çalıştım ama sinir bozucu kankası bi yalnız bırakmadı.

rahat rahat konuşamadım.

en sonunda bi gece eve bırakıcam ayağına arabaya aldım evine yaklaşırken sağa çektim ve senden hoşlanıyorum dedim. arabadan inerken taunus "yaşamımda kimse yok bi düşüniyim bunları sonra konuşuruz " dedi gitti..haftalarca hatta aylarca cevap vermesini bekledim.

hanım efendi lütfedip evet ya da hayır deme zahmetinde bile bulunmadı.sessiz sinema olduk.kendimi bulgaristan gümrüğünde günlerce vize bekleyen kamyon soförleri gibi hissttim.

ben o konuşmayı yapmak için 6 ay kendi kendimle savaş vermiştim.

konuşacak cesareti 6 ayda toplayabilmiştim. ne yani bir ay daha mı kendi kendimle savaş vericem dedim.................ve kızı defterden sildim.

ama neden hiç bir cevap vermediğini çok merak ediyordum 6 ay sonra bunu çağırdım.bu da büyük bir rahatlık ve keyifle geldi.snaıırm tekrar teklif edeceğimi sanmıştı.sen niye öyle yaptın insan insan gibi bi cevap verir di mi dedim.aslında 11 aydır yaşamımda biri vardı ama sana da hayır diyemedim dedi.o kız kısa süre sonra nişanlandı.sanırım çoluk çocuğa karışmıştır.1999 un olayı.

o kıza açıldığıma da çok pişmanım .üniversite sınavına 5 hafta kala hayattan kopmuştum.o moralle o sınavı nasıl kazandım hala hayret ederim.

Gönderi tarihi:
üniversite sınavına hazırlanrıken bir kızdan hoşlandım.6 ay konuşmaya çalıştım ama sinir bozucu kankası bi yalnız bırakmadı.

rahat rahat konuşamadım.

en sonunda bi gece eve bırakıcam ayağına arabaya aldım evine yaklaşırken sağa çektim ve senden hoşlanıyorum dedim. arabadan inerken taunus "yaşamımda kimse yok bi düşüniyim bunları sonra konuşuruz " dedi gitti..haftalarca hatta aylarca cevap vermesini bekledim.

hanım efendi lütfedip evet ya da hayır deme zahmetinde bile bulunmadı.sessiz sinema olduk.kendimi bulgaristan gümrüğünde günlerce vize bekleyen kamyon soförleri gibi hissttim.

ben o konuşmayı yapmak için 6 ay kendi kendimle savaş vermiştim.

konuşacak cesareti 6 ayda toplayabilmiştim. ne yani bir ay daha mı kendi kendimle savaş vericem dedim.................ve kızı defterden sildim.

ama neden hiç bir cevap vermediğini çok merak ediyordum 6 ay sonra bunu çağırdım.bu da büyük bir rahatlık ve keyifle geldi.snaıırm tekrar teklif edeceğimi sanmıştı.sen niye öyle yaptın insan insan gibi bi cevap verir di mi dedim.aslında 11 aydır yaşamımda biri vardı ama sana da hayır diyemedim dedi.o kız kısa süre sonra nişanlandı.sanırım çoluk çocuğa karışmıştır.1999 un olayı.

o kıza açıldığıma da çok pişmanım .üniversite sınavına 5 hafta kala hayattan kopmuştum.o moralle o sınavı nasıl kazandım hala hayret ederim.

geçmiş olsun

bı daha yapmazsın,

kız da az fesat değilmiş

senı kenarda tutmus

ayrılırsa nişanlısındannn :angry:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.