Misafir taunus Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 ERKEK NEDEN ALDATIR? bence 3 adet dış sebebi var. 1 adet de iç sebebi var. DIŞ SEBEP 1. doğada tüm türlerde eşleri dişiler seçer. hiç AA UU demeyin bu gerçek psikoloji bilimi tarafından kabul edilmiştir. eşleri dişiler seçtiği için uygulamada erkeklerin ne hissettiklerinin hiç bir önemi yoktur. erkek seçemediği için kendisini seçene razı olmak zorundadır.(BUNU YAPMAZSA PAPAZ HAYATI YAŞAR)çoğu erkek mecbuır kaldığı için içine sinmeyen kadınla mantık ilşkisi yaşar.günü gelip de tam hoşlandığı bir kadın üzerine üzerine gelince de adamın tercihi değişir.karakterli adam terk eder ayrılır.(benim gibi) karaketrsiz adam çıktığı kızın duygularını önemsemez ve aldatır.gerçi kızmıyorum onun duygularını kim önemsemiş ki. DIŞ SEBEP 2. kadınlar hiç bir emek harcamadan hiç bir bedel ödemeden sevgili ve koca buldukları için adamların değeri de o kadardır ve yaşamlarındaki erkeği hiç kıskanmazlar. nasıl olsa ellerini sallasa ellisidir.(gerçekten de öyle) kadınlar adamları kıskanmadıkları için adamlar da kendilerini özel hissetmezler.kendilerini özel hissettiren kadına kapılırlar.bunlara da kızmıyorum hep biz mi kıskanıcaz. DIŞ SEBEP 3. kadınlar hayatları boyunca erkekler tarafından pohpohlanmaya alıştıklarından inanılmaz bir egoları vardır.erkeği hiç bir şekilde olduğu hgibi kabul etmek zorunda değillerdir(alternatif çok).erkek "KADININ İSTEDİĞİ ERKEK" olmaz da "KENDİ"olursa kadın erkeğin suratına bile bakmaz............ama erkek onu olduğu gibi kabul etmek zorundadır. kadın erkek ilşkisinin en adaletsiz tarafı da budur.akıllı kadın erkeği olduğu gibi kabul etmiş görünür. ama bunu çoğu 30 yaşına gelmeden yapmaz kadınlar hayır kelimesine ve eleştiriye hiç gelemezler.ilişkide erkek hayır kelimesini kullanırsa ya da kadını eleştirirse o ilişkinin idam fermanını imzalamış olur.erkek bir ilşkisi varken kendisini olduğu gibi kabul eden vek kendi olmasına izin veren başka bir kadından ilgi görürse karısının hiç gözünün yaşına bakmaz kendi olamamak kadar sıkıcı bişey yoktur. İÇ SEBEP. erkeğin iradesizliği.bunun savunulacak bir tarafı yok erkeğin eksikliği. kadınların karşı cinsten bir haftada gördüğü ilgiyi biz 1,5 yılda görüyoruz. ilgi açlığına bağlıyorum. Alıntı
Φ julyana Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 ERKEK NEDEN ALDATIR? bence 3 adet dış sebebi var. 1 adet de iç sebebi var. DIŞ SEBEP 1. doğada tüm türlerde eşleri dişiler seçer. hiç AA UU demeyin bu gerçek psikoloji bilimi tarafından kabul edilmiştir. eşleri dişiler seçtiği için uygulamada erkeklerin ne hissettiklerinin hiç bir önemi yoktur. erkek seçemediği için kendisini seçene razı olmak zorundadır.(BUNU YAPMAZSA PAPAZ HAYATI YAŞAR)çoğu erkek mecbuır kaldığı için içine sinmeyen kadınla mantık ilşkisi yaşar.günü gelip de tam hoşlandığı bir kadın üzerine üzerine gelince de adamın tercihi değişir.karakterli adam terk eder ayrılır.(benim gibi) karaketrsiz adam çıktığı kızın duygularını önemsemez ve aldatır.gerçi kızmıyorum onun duygularını kim önemsemiş ki. DIŞ SEBEP 2. kadınlar hiç bir emek harcamadan hiç bir bedel ödemeden sevgili ve koca buldukları için adamların değeri de o kadardır ve yaşamlarındaki erkeği hiç kıskanmazlar. nasıl olsa ellerini sallasa ellisidir.(gerçekten de öyle) kadınlar adamları kıskanmadıkları için adamlar da kendilerini özel hissetmezler.kendilerini özel hissettiren kadına kapılırlar.bunlara da kızmıyorum hep biz mi kıskanıcaz. DIŞ SEBEP 3. kadınlar hayatları boyunca erkekler tarafından pohpohlanmaya alıştıklarından inanılmaz bir egoları vardır.erkeği hiç bir şekilde olduğu hgibi kabul etmek zorunda değillerdir(alternatif çok).erkek "KADININ İSTEDİĞİ ERKEK" olmaz da "KENDİ"olursa kadın erkeğin suratına bile bakmaz............ama erkek onu olduğu gibi kabul etmek zorundadır. kadın erkek ilşkisinin en adaletsiz tarafı da budur.akıllı kadın erkeği olduğu gibi kabul etmiş görünür. ama bunu çoğu 30 yaşına gelmeden yapmaz kadınlar hayır kelimesine ve eleştiriye hiç gelemezler.ilişkide erkek hayır kelimesini kullanırsa ya da kadını eleştirirse o ilişkinin idam fermanını imzalamış olur.erkek bir ilşkisi varken kendisini olduğu gibi kabul eden vek kendi olmasına izin veren başka bir kadından ilgi görürse karısının hiç gözünün yaşına bakmaz kendi olamamak kadar sıkıcı bişey yoktur. İÇ SEBEP. erkeğin iradesizliği.bunun savunulacak bir tarafı yok erkeğin eksikliği. kadınların karşı cinsten bir haftada gördüğü ilgiyi biz 1,5 yılda görüyoruz. ilgi açlığına bağlıyorum. düşünca yapınız 50 yıl önceki erkeklerin babalarımızın savunduğu düşünce tezi başka bir şey değil ''BUNU YAPMAZSA PAPAZ HAYATI YAŞAR'' niye insanların hayatında karşı cins olmayınca farklı bir isimmi takılıyor kadının hayatında hiç kimse olmazssa lezbiyen' mi oluyor çok yanlış insanlar her zaman kendi olmaları gerekir kendi olamayan insan samimiyetsiz ve bir gün bir yerden çok kötü patlak verir o zaman daha kötü olur...ayrıca kıskanmazlar demişsiniz toplumda bir söz vardır bilirmisiniz eşlerini hayvanlardan yanlızca domuz kıskanmaz...2'li ilişkilerde kıskanma olmazsa o beraberliğin ne adı ne tadı olur kıskançlık dozunu açmadığı sürece ilişkinin tuzu biberidir zaten eğer gönülden seviyorsa kıskanır bunuda hissedebilirsiniz, ayrıca şu düşüncenize katılmıyorum kendiniz için dediğiniz ilişkide içine sinmiyen kadınla mantık ilişkisi yaşar içine sinen kadın karşısına çıkınca karakterli bir adam olarak terk eder bu bence çok karakterli bir davranış olduğunu söyliyemem siz karşınızdaki insana yaşamında ben varım diyin sonrada başka biri çıkınca adalatekli olarak terk ederim diyebilin bu nekadar tezat abuk subuk bir düşünce tarzı peki terk ettiğiniz kişilerin duyguları ne olucak onun bir önemi yokmu size şöyle bir örnek verebilirim 2 yıllık bir bilikteliğim var ve eylüldede evleniyoruz ve birbirimizden hoşlanarak bir beraberliğe başladık herşey laylaylom güzel giderken herşey alabora olduğunu gördüm gerçekten böyle oldu sözlüm olan insanda tip olarak tom cruise benzemekte ve çokta yakışıklı bankacı kendisi ve bankada onca kadınlada beraber çalışmakta benimle çıkıyorken bir anda herşey alt üst oldu sürekli kavgalar yaşadık bağırmalar derken korktuğum başıma geldi hemcinsim olan bir bayan bankaya gelip giderken müşterileri olarak ,deyim yerindeyse aklını başından aldı ve o bayanıda gördüm araştırdım çok ama çok güzel bunu itiraf ediyorum ben son 1 yılda bu üzüntülerden 10 kilo kaybettim biliyormusunuz oyüzden bilip bilmeden kadınları duygusuzlukla eleştirmeyin lütfen ve şuanda kilo alabilmek için tedaviler alıyorum biliyormusunuz 45 kiloyum bu bayanla yakınlaşma söz konusu olucakken sözlüm olan insan o bayanında gerçek yüzünü görüp son anda kurtuldu neler oldu bitti sormuyorum sormuycamda ama doğruyu buldu belliki darbe yedi affettim çünkü onu çok ama çok seviyorum.... o yüzden diyorum ve söyliyceğimde erkekler çok kayan bir yapıları vardır bu kendine güveni olmayan erkeklerde olur yanlarında güzel bir bayanı aksesuar olarak görürler hayatlarının geri kalan kısımlarını düşünemezler bu düşünceden yoksundurlar sözlüm olan insan içinde şunu söylüyorum iyiki öyle bir şeyi yaşadı yaşadıki iyinin kıymetini anladı herşeyin çok güzellik olmadığını görmüş oldu evet sözlüm benden çok daha göze gelen biri ama olsun o benim yanım da ve beni çokda seviyor o yüzden söylüyorum siz genelde ya çok sevene fedakarlık yapana rastlamamışsınız yada hayatınız boyunca yoksun kalmışsınız birgün çok sever sevilirsiniz bellimi olur.... kadınların her dediğinin olması gerekiyor düşüncesi doğru değil 2 li ilişkide 2 sininde dediği olmalı erkeğe değer verilmeli kadınada aynı şekilde ve kadın erkeği eleştirebilmeli , erkekte kadını eleştirebilmeli ama adam her önüne gelenden etkilenip peşinden gidersede buda erkeğin karaktersizliği kişiliksizliği olur üzgünüm 2 tarafta birbirine samimi ve dürüst olmalı hep aldatırım aldatırsa düşüncesi olursa kuşku olursa o beraberlik bitmiştir zaten.... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 İÇ SEBEP. erkeğin iradesizliği.bunun savunulacak bir tarafı yok erkeğin eksikliği. kadınların karşı cinsten bir haftada gördüğü ilgiyi biz 1,5 yılda görüyoruz. ilgi açlığına bağlıyorum. yaa bu sadece senin düşüncen.. bence bütün erkeklere sorsak çocğu aksini sölicek ama sende bir istisnasın ve bu istisnalar kaideyi bozmazzz Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 düşünca yapınız 50 yıl önceki erkeklerin babalarımızın savunduğu düşünce tezi başka bir şey değil ''BUNU YAPMAZSA PAPAZ HAYATI YAŞAR'' niye insanların hayatında karşı cins olmayınca farklı bir isimmi takılıyor kadının hayatında hiç kimse olmazssa lezbiyen' mi oluyor çok yanlış insanlar her zaman kendi olmaları gerekir kendi olamayan insan samimiyetsiz ve bir gün bir yerden çok kötü patlak verir o zaman daha kötü olur...ayrıca kıskanmazlar demişsiniz toplumda bir söz vardır bilirmisiniz eşlerini hayvanlardan yanlızca domuz kıskanmaz...2'li ilişkilerde kıskanma olmazsa o beraberliğin ne adı ne tadı olur kıskançlık dozunu açmadığı sürece ilişkinin tuzu biberidir zaten eğer gönülden seviyorsa kıskanır bunuda hissedebilirsiniz, ayrıca şu düşüncenize katılmıyorum kendiniz için dediğiniz ilişkide içine sinmiyen kadınla mantık ilişkisi yaşar içine sinen kadın karşısına çıkınca karakterli bir adam olarak terk eder bu bence çok karakterli bir davranış olduğunu söyliyemem siz karşınızdaki insana yaşamında ben varım diyin sonrada başka biri çıkınca adalatekli olarak terk ederim diyebilin bu nekadar tezat abuk subuk bir düşünce tarzı peki terk ettiğiniz kişilerin duyguları ne olucak onun bir önemi yokmu size şöyle bir örnek verebilirim 2 yıllık bir bilikteliğim var ve eylüldede evleniyoruz ve birbirimizden hoşlanarak bir beraberliğe başladık herşey laylaylom güzel giderken herşey alabora olduğunu gördüm gerçekten böyle oldu sözlüm olan insanda tip olarak tom cruise benzemekte ve çokta yakışıklı bankacı kendisi ve bankada onca kadınlada beraber çalışmakta benimle çıkıyorken bir anda herşey alt üst oldu sürekli kavgalar yaşadık bağırmalar derken korktuğum başıma geldi hemcinsim olan bir bayan bankaya gelip giderken müşterileri olarak ,deyim yerindeyse aklını başından aldı ve o bayanıda gördüm araştırdım çok ama çok güzel bunu itiraf ediyorum ben son 1 yılda bu üzüntülerden 10 kilo kaybettim biliyormusunuz oyüzden bilip bilmeden kadınları duygusuzlukla eleştirmeyin lütfen ve şuanda kilo alabilmek için tedaviler alıyorum biliyormusunuz 45 kiloyum bu bayanla yakınlaşma söz konusu olucakken sözlüm olan insan o bayanında gerçek yüzünü görüp son anda kurtuldu neler oldu bitti sormuyorum sormuycamda ama doğruyu buldu belliki darbe yedi affettim çünkü onu çok ama çok seviyorum.... o yüzden diyorum ve söyliyceğimde erkekler çok kayan bir yapıları vardır bu kendine güveni olmayan erkeklerde olur yanlarında güzel bir bayanı aksesuar olarak görürler hayatlarının geri kalan kısımlarını düşünemezler bu düşünceden yoksundurlar sözlüm olan insan içinde şunu söylüyorum iyiki öyle bir şeyi yaşadı yaşadıki iyinin kıymetini anladı herşeyin çok güzellik olmadığını görmüş oldu evet sözlüm benden çok daha göze gelen biri ama olsun o benim yanım da ve beni çokda seviyor o yüzden söylüyorum siz genelde ya çok sevene fedakarlık yapana rastlamamışsınız yada hayatınız boyunca yoksun kalmışsınız birgün çok sever sevilirsiniz bellimi olur.... kadınların her dediğinin olması gerekiyor düşüncesi doğru değil 2 li ilişkide 2 sininde dediği olmalı erkeğe değer verilmeli kadınada aynı şekilde ve kadın erkeği eleştirebilmeli , erkekte kadını eleştirebilmeli ama adam her önüne gelenden etkilenip peşinden gidersede buda erkeğin karaktersizliği kişiliksizliği olur üzgünüm 2 tarafta birbirine samimi ve dürüst olmalı hep aldatırım aldatırsa düşüncesi olursa kuşku olursa o beraberlik bitmiştir zaten.... çok utangaç bi çocuktum.red edilip ..... olmaktan çok korkuyordum. (hala da çok korkarım) .(bir kere açıldım onda da çok aşıktım 10 ay boyunca hep ..... olma korkusu ve başkasına kaptırma gerilimi yaşamıştım.dayanamayıp senden hoşlanıyorum demiştim. HERŞEYİMİ PAYLAŞABİELCĞEİM BİRİ VAR AMA NEDEN BAŞKA BİRİ OLMASIN" cevabını aldım oturdum aşşa.. çevremdeki erkekler kendielrindne hoşlanmayan kızlara bile kene gibi yapışırlar aylarca ****** ****** ısrar ederler ve allem eder kallem eder kıız ikna ederlerdi.o adamlardan midem bulanırdı. hoşlanınca sedece İnsan gibi diyalog krumaya çalışrıdım ama 1000 tane zorluk çıkarılar , o adamların ise tepelerine çıkrlardı. türk kadını ,daha tanışmadan asılan, tanıştıktan sonra da kene gibi yapışan ****** ve ısrarcı erkek seviyor.?....türk kadınına medeni cesaret sökmez, ***** cesaeti lazım. ben öyle bi adam hiç olmadım.yani kendim oldum ve 200 kişiden hoşlandıysam 192 sini o adamlara kaptırdım.bu ülkede kadın peşinde o kadar erkek varken erkeği olduğu gibi kabul etmiyor hanımefendi.illa kadının istediği adam olmak zorundyız olamzsak bizi seçmiyor.kendimiz değil, kadının istediği adam olmazsak birileri alıp götürüyor arkasından aval aval bakıyoruz.sen hiç 200 kişiden hoşlanıp 192 sini unutmak zorunda kaldın mı.evet 25 yaşına kadar utangaç biri olduğum için kimseyle de çıkamadım.sonradan bayan arkadaşların yaptığı açıklama şu oldu.yanında 2 farklı kız görseler tependen inmezler.yanında kız görmedikleri için seni seçmiyorlar. kadın denenmemişi değil denenmişi seçer dediler doğruydu.o yıl 2 kız arkadaşım oldu ve sonrasına kızlardan çok ilgi gördüm.(ama çoğunun da sevgilisi vardı?) kADININ KSIAKNDIĞINA İNANMIYORUM.PEŞİNDE O KADAR ADAM VARKEN HİÇ KISKANMIORLAR. BENİMKİLERDEN SADECE BİRİ KISKANÇTI. bu toplumda erkek kadını eleştiremez.çünkü kadınlar sadece pohpohlanmaya alışmış.eleştirinin e sinden bile haberi yok. anında terke deer. siz olamsı gerekeni yazmışsınız ama olan öyle değil.kadının yanında kendimiz olamıyoruz ve bu çok sıkıcı. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 İÇ SEBEP.erkeğin iradesizliği.bunun savunulacak bir tarafı yok erkeğin eksikliği. kadınların karşı cinsten bir haftada gördüğü ilgiyi biz 1,5 yılda görüyoruz. ilgi açlığına bağlıyorum. yaa bu sadece senin düşüncen.. bence bütün erkeklere sorsak çocğu aksini sölicek ama sende bir istisnasın ve bu istisnalar kaideyi bozmazzz en kral erkek bile 6 ayda bir kızdan ya ilgi görür ya da görmez.sizi etkilemek için şu binadaki tüm kızlar bana hasta ayakları yapıyolar. siz de ay ne güzel herkesin peşind ekoştuğu erkek benden hoşlanıyo diye seviniyosunuz.geçiniz bunları.sizi etkilemek için tabi ki yalan söylicekler.bunu yapmaya mahkumlar. çünkü kimseden ilgi görmeyen adamız diymezler. anında çizersiniz. eğer klasik türk erkeğiyse ,aynı anda 30 kişiye asılıyosa tabi ki 2 tanesinden ilgi görücek.ama gene de sizin karşı cinsten 1 haftada gördüğünüz ilgiyi biz 1,5 yılda görürürüx. kıvanç tatlıtuğ, kenan imizalıoğlu falan istsina onlardan bahsetmiyorum sokakaki adamdan bahsediyorum. Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 tabiki beraber olduğu kadından sıkıldığı iiçin Alıntı
Φ restpektif Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Bir gun bir bayan arkadasimla muzik dinliyoruz. Her zamanki gibi adamin biri kadinin birine serenat yapiyordu. Dedim ki; Nerde bir siir, muzik, hikaye vs varsa hep kadin hep kadin. Bir kadinin erkek icin bu derece feryat ettigi nadir gorulmustur. Arkadasim bir kadin olarak su cevabi verdi: "Erkeklerin ****! Erkek kadina o denli ilgi gosterir ki kadin da gercekten kendini bir sey sanir. Bu **** sabirsizliktan kaynaklaniyor. Oysa erkek sabirli olmasini bilse, attigi adima karsilik beklese ve oyle hareket etse kadin da ilgisini gosterecektir, varsa ilgisi. Boylece daha saglikli iliskiler kurulur." Ama oyle yapmiyor erkekler. Kadin da her seferinde o yogun ilginin tadini cikarircasina erkegin **** faydalaniyor. Haklilar bence Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Bir gun bir bayan arkadasimla muzik dinliyoruz. Her zamanki gibi adamin biri kadinin birine serenat yapiyordu. Dedim ki; Nerde bir siir, muzik, hikaye vs varsa hep kadin hep kadin. Bir kadinin erkek icin bu derece feryat ettigi nadir gorulmustur. Arkadasim bir kadin olarak su cevabi verdi: "Erkeklerin ****! Erkek kadina o denli ilgi gosterir ki kadin da gercekten kendini bir sey sanir. Bu **** sabirsizliktan kaynaklaniyor. Oysa erkek sabirli olmasini bilse, attigi adima karsilik beklese ve oyle hareket etse kadin da ilgisini gosterecektir, varsa ilgisi. Boylece daha saglikli iliskiler kurulur." Ama oyle yapmiyor erkekler. Kadin da her seferinde o yogun ilginin tadini cikarircasina erkegin **** faydalaniyor. Haklilar bence arkadaşın seni bir güzel yemiş. sanki her kızın peşinde 20 kişi olduğunu ve erkeğin jet hızıl asılmazsa kızın havada kapılacağını bilmiyor mu? attığı adıma karşılık bekliyor zaten her erkek.ama herkes de babayı alıyor.çünkü kadın ilgisi var mı yok mu belli etmez..bilerek net davranmaz.herkesten ilgi göreyim hesabı. Alıntı
Φ julyana Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 çok utangaç bi çocuktum.red edilip ..... olmaktan çok korkuyordum. (hala da çok korkarım).(bir kere açıldım onda da çok aşıktım 10 ay boyunca hep ..... olma korkusu ve başkasına kaptırma gerilimi yaşamıştım.dayanamayıp senden hoşlanıyorum demiştim. HERŞEYİMİ PAYLAŞABİELCĞEİM BİRİ VAR AMA NEDEN BAŞKA BİRİ OLMASIN" cevabını aldım oturdum aşşa.. çevremdeki erkekler kendielrindne hoşlanmayan kızlara bile kene gibi yapışırlar aylarca ****** ****** ısrar ederler ve allem eder kallem eder kıız ikna ederlerdi.o adamlardan midem bulanırdı. hoşlanınca sedece İnsan gibi diyalog krumaya çalışrıdım ama 1000 tane zorluk çıkarılar , o adamların ise tepelerine çıkrlardı. türk kadını ,daha tanışmadan asılan, tanıştıktan sonra da kene gibi yapışan ****** ve ısrarcı erkek seviyor.?....türk kadınına medeni cesaret sökmez, ***** cesaeti lazım. ben öyle bi adam hiç olmadım.yani kendim oldum ve 200 kişiden hoşlandıysam 192 sini o adamlara kaptırdım.bu ülkede kadın peşinde o kadar erkek varken erkeği olduğu gibi kabul etmiyor hanımefendi.illa kadının istediği adam olmak zorundyız olamzsak bizi seçmiyor.kendimiz değil, kadının istediği adam olmazsak birileri alıp götürüyor arkasından aval aval bakıyoruz.sen hiç 200 kişiden hoşlanıp 192 sini unutmak zorunda kaldın mı.evet 25 yaşına kadar utangaç biri olduğum için kimseyle de çıkamadım.sonradan bayan arkadaşların yaptığı açıklama şu oldu.yanında 2 farklı kız görseler tependen inmezler.yanında kız görmedikleri için seni seçmiyorlar. kadın denenmemişi değil denenmişi seçer dediler doğruydu.o yıl 2 kız arkadaşım oldu ve sonrasına kızlardan çok ilgi gördüm.(ama çoğunun da sevgilisi vardı?) kADININ KSIAKNDIĞINA İNANMIYORUM.PEŞİNDE O KADAR ADAM VARKEN HİÇ KISKANMIORLAR. BENİMKİLERDEN SADECE BİRİ KISKANÇTI. bu toplumda erkek kadını eleştiremez.çünkü kadınlar sadece pohpohlanmaya alışmış.eleştirinin e sinden bile haberi yok. anında terke deer. siz olamsı gerekeni yazmışsınız ama olan öyle değil.kadının yanında kendimiz olamıyoruz ve bu çok sıkıcı. yazdıklarınızı okudum benim düşüncelerim size nederece doğru gelebilir bilemiyorum ama bazı konularda tezatlık olduğunu görüyoryum yani düşünce yapınız çok değişik çocukluğunuzdan beri çok ezilmişsiniz belli bu konularda bunu değiştiremeyiz ama bu ileri yaşlarınızda da sizinle beraber yansımış bayağı bir sorun olmuş yazılarınızdan bu görülebiliyor , gözünüde güzellik+güzellik=çok çok güzellik kavramıyla özdeşleşmişsiniz bakın şunuda unutmayın güzellik her şey değil inanınki değil ya hayatınız boyunca çok çirkin insanlar diye tanımladığınız insanlarlamı çıktınız bilemiyorum ama çok güzel bir bayan hep içinizde uhde kalmış olabilir , insan aynı dili konuşuyorsa, seviyorsa,sevildiğini, kıskanıldığını hissediyorsa kıskanıyorsa tabi bunlar hayatı zehir edicek şartlarda da değil ozaman sevgi olur sevginin olabilmesi için fedakarlık olması gerekir aşk kavramına inanmıyorum buda benim şahsi fikrim sevmek sevilmek 2 tarflıdır ama size bu anlattıklarım çok uzak anlamınızı beklemiyorum , kadın sizi seviyorsa olduğu gibi kabul etmek zorunda, erkekte kadını aynı şekilde kabul etmeli etmesse o birliktelik olmaz size bahsettiğiniz bayanı anlattım sizin şaşkın ,ürkek ,çekingen tavırlarınız onu cezbedmiş bak benim için nasıl eli ayağı birbirine dolaşıyor düşüncesi hakim olmuş duygularınız ezmiş bu budur ama aradığınız için evet rus kızları modeli diyorsanız eğer etrafnızdaki insanlara gösteriş yapmak istiyorsanız buyrun deneyin ama şunu unutmayın olaylara anlık değil gelecek olarak bakın derim ayrıca sizi anlamaya çalıştım bazı konularda (hepsi olmasada ) haklı bulduğum yerlerde oldu olmadığım değil bazı hemcinlerim için bahsettiğiniz kadında olsa sizde hatalısınız hoşlanmadığınız insanlarla hayatımda bakın biri var süsü verip çıkıp hoşlanıyor olarak görünüp daha sonra hoşlandığınız biri üzerinize üzerinize gelince (aynı sözlüm olan insana asılan kadın gibi ) bile olsa hoşlanmadığınız zavallı için karakterli biri olarak onu (terk ) ettim demenizden dolayı sizi esefle kınıyorum sevdiğiniz insanların size yaptıklarını sizde sizi seven insanlara yapmış olmanız çok büyük hata yanlış HERŞEYİMİ PAYLAŞABİELCĞEİM BİRİ VAR AMA NEDEN BAŞKA BİRİ OLMASIN" dediğiniz o kişi zaten öyle birinin yaşamında birinin olduğunu başka birininde neden olmasın diye söylemiş yedek kulubesi sendromu çok cesur biriymiş herkezin söyliyemeyeceği şeyi söyleyebilmiş , bende sözlüm olan insana sormuştum o bayanla ne buldun diye bana o anlık duygu karmaşalığı yaşamaıştım demişti niye devam etmedin diyesorduğumda benden çok güzel biri sonuşta oda bana onunla eğlencelik olur ömürlük olmaz bir hastalansam anında yenisini bulur bana senin gibi düşünceli seven sevecen biri yakışır 32 yaşımdan sonra kimsenin maskotu olamam ben seninle mutluyum demişti o yüzden sizde fazla havalrda uçarsanız çakılırsınız dediğim gibi insanlar insanları olduğu gibi kabul edilmeli hayat çok kısa neyazık ki! seven kadın kıskanır buna inanıyorum bunu söylerim kıskanmayan kadın sevmemiştir benim sözlüm bankada 7 kadının içinde çalışıyor herzaman istediğimde kontrol bile için olsa süpriz yapıp giderim hiç şimdiye kadar rahatsız olduğunu görmedim kilo kaybı sorunum olduğu için bana kendisi özel olarak ilgileniyor hatta şimdi daha çok ilgileniyor hiçbir zaman kendin olamsan kendinizi bulamazsınız malesef bu yazdıkarımı dikkatle okumanızı tavsiye ederim Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 yazdıklarınızı okudum benim düşüncelerim size nederece doğru gelebilir bilemiyorum ama bazı konularda tezatlık olduğunu görüyoryum yani düşünce yapınız çok değişik çocukluğunuzdan beri çok ezilmişsiniz belli bu konularda bunu değiştiremeyiz ama bu ileri yaşlarınızda da sizinle beraber yansımış bayağı bir sorun olmuş yazılarınızdan bu görülebiliyor , gözünüde güzellik+güzellik=çok çok güzellik kavramıyla özdeşleşmişsiniz bakın şunuda unutmayın güzellik her şey değil inanınki değil ya hayatınız boyunca çok çirkin insanlar diye tanımladığınız insanlarlamı çıktınız bilemiyorum ama çok güzel bir bayan hep içinizde uhde kalmış olabilir , insan aynı dili konuşuyorsa, seviyorsa,sevildiğini, kıskanıldığını hissediyorsa kıskanıyorsa tabi bunlar hayatı zehir edicek şartlarda da değil ozaman sevgi olur sevginin olabilmesi için fedakarlık olması gerekir aşk kavramına inanmıyorum buda benim şahsi fikrim sevmek sevilmek 2 tarflıdır ama size bu anlattıklarım çok uzak anlamınızı beklemiyorum , kadın sizi seviyorsa olduğu gibi kabul etmek zorunda, erkekte kadını aynı şekilde kabul etmeli etmesse o birliktelik olmaz size bahsettiğiniz bayanı anlattım sizin şaşkın ,ürkek ,çekingen tavırlarınız onu cezbedmiş bak benim için nasıl eli ayağı birbirine dolaşıyor düşüncesi hakim olmuş duygularınız ezmiş bu budur ama aradığınız için evet rus kızları modeli diyorsanız eğer etrafnızdaki insanlara gösteriş yapmak istiyorsanız buyrun deneyin ama şunu unutmayın olaylara anlık değil gelecek olarak bakın derim ayrıca sizi anlamaya çalıştım bazı konularda (hepsi olmasada ) haklı bulduğum yerlerde oldu olmadığım değil bazı hemcinlerim için bahsettiğiniz kadında olsa sizde hatalısınız hoşlanmadığınız insanlarla hayatımda bakın biri var süsü verip çıkıp hoşlanıyor olarak görünüp daha sonra hoşlandığınız biri üzerinize üzerinize gelince (aynı sözlüm olan insana asılan kadın gibi ) bile olsa hoşlanmadığınız zavallı için karakterli biri olarak onu (terk ) ettim demenizden dolayı sizi esefle kınıyorum sevdiğiniz insanların size yaptıklarını sizde sizi seven insanlara yapmış olmanız çok büyük hata yanlış HERŞEYİMİ PAYLAŞABİELCĞEİM BİRİ VAR AMA NEDEN BAŞKA BİRİ OLMASIN" dediğiniz o kişi zaten öyle birinin yaşamında birinin olduğunu başka birininde neden olmasın diye söylemiş yedek kulubesi sendromu çok cesur biriymiş herkezin söyliyemeyeceği şeyi söyleyebilmiş , bende sözlüm olan insana sormuştum o bayanla ne buldun diye bana o anlık duygu karmaşalığı yaşamaıştım demişti niye devam etmedin diyesorduğumda benden çok güzel biri sonuşta oda bana onunla eğlencelik olur ömürlük olmaz bir hastalansam anında yenisini bulur bana senin gibi düşünceli seven sevecen biri yakışır 32 yaşımdan sonra kimsenin maskotu olamam ben seninle mutluyum demişti o yüzden sizde fazla havalrda uçarsanız çakılırsınız dediğim gibi insanlar insanları olduğu gibi kabul edilmeli hayat çok kısa neyazık ki! seven kadın kıskanır buna inanıyorum bunu söylerim kıskanmayan kadın sevmemiştir benim sözlüm bankada 7 kadının içinde çalışıyor herzaman istediğimde kontrol bile için olsa süpriz yapıp giderim hiç şimdiye kadar rahatsız olduğunu görmedim kilo kaybı sorunum olduğu için bana kendisi özel olarak ilgileniyor hatta şimdi daha çok ilgileniyor hiçbir zaman kendin olamsan kendinizi bulamazsınız malesef bu yazdıkarımı dikkatle okumanızı tavsiye ederim merhaba. ezildim evet. bu yalan değil. kadınların istediği adam olmayınca yani kendimiz olunca başkasını trcih eder, arkasından aval aval bakarız, ve çok eziliriz. çıktığım insanlar genel olarak türkiye standartlarına göre iyilerdi. bir kaçı çok güzeldi.ama yurdumuzda güzel olanların aşırı ilgiden ruh sağlıkları bozuluyor bir süre sonra.çok da iş değil yani güzel kızla çıkmak.güzellik geçici ve yeterli değil. hatta kafası çalışan biri dğeilse adamın başına bela olur. ama ben kimden hoşlandıysam genelde hep başkalarıyla gördüm ve yıllarca saçımı başımı yoldum. öyle üzel bir kaıdnla bilikte olmalıyım ki beni gören kız olsun erkek olsun yıllarca saçını başını yolmalı. hep ben mi yolucam. bu yzğden güzelliğe önem veriyorum evet. herkes birbirini olduğu gibi kabul etmeliyse nedne kızlar da biiz olduğumuz gibi kabul etmez de bepğenecekelri adam olmak için bu kadar çok çalışmak zorundayız? madem bunu istiyorlar o zaman neden onlar da biizm istediğimiz akdın olmaya yanaşmıyorlar bu çok adaletsiz. Alıntı
Φ julyana Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 merhaba.ezildim evet. bu yalan değil. kadınların istediği adam olmayınca yani kendimiz olunca başkasını trcih eder, arkasından aval aval bakarız, ve çok eziliriz. çıktığım insanlar genel olarak türkiye standartlarına göre iyilerdi. bir kaçı çok güzeldi.ama yurdumuzda güzel olanların aşırı ilgiden ruh sağlıkları bozuluyor bir süre sonra.çok da iş değil yani güzel kızla çıkmak.güzellik geçici ve yeterli değil. hatta kafası çalışan biri dğeilse adamın başına bela olur. ama ben kimden hoşlandıysam genelde hep başkalarıyla gördüm ve yıllarca saçımı başımı yoldum. öyle üzel bir kaıdnla bilikte olmalıyım ki beni gören kız olsun erkek olsun yıllarca saçını başını yolmalı. hep ben mi yolucam. bu yzğden güzelliğe önem veriyorum evet. herkes birbirini olduğu gibi kabul etmeliyse nedne kızlar da biiz olduğumuz gibi kabul etmez de bepğenecekelri adam olmak için bu kadar çok çalışmak zorundayız? madem bunu istiyorlar o zaman neden onlar da biizm istediğimiz akdın olmaya yanaşmıyorlar bu çok adaletsiz. selam. aslında sizin hayatınız kendiniz olamamakla hep rol yaparak geçmiş bu çok üzücü içler acısı bir durum diyorumya sevgi , samimiyet,dürüstlük olmadan hiçbirşey tadına gelmez...siz beni çok sevende oldu bir tane ama evlenmek için demişsiniz hiçkimse sevmediği insan için evlilik kavramını düşünemez düşünmemesi lazım bence o kişi sizi sevdiği için ilgi göstermiş olmalıdır ayrıca siz kafanızdaki düşünce yapısı yanımda öyle güzel olmalı ki herkes saçını başını yolmalı demişsiniz bu yanlış hem güzellik geçici diyorsunuz hemde güzelliğe o yüzden çok önemveririrm diyebiliyorsunuz benim düşüncem yanınızda sizi o kadar çok seven ,sevdiğini gösteren biri olmalıki ne kadar şanslı bir erkek olduğunuzu görmelilerdir ne yani benim sözlüm çok yakışıklı diye millet saçını başınımı yolmalı bizi dışardakilerin düşünceleri hiç ama hiç ilgilendirmez bizim düşüncemiz önemli ama bahsettiğiniz kadınlar bizi olduğu gibi kabul etmiyorlar çünkü değer sevmemişlerdir sevmiş olsalar herşeyinizi olduğu gibi kabul etmeleri gerekir onlarda sizin istediğiniz gibi kadın olmaya çalışır diyorumya siz sizi çok seven bir bayana rastlamamışsınız sorun burda rastlasaydınız seven bir kadının kendinden çok sizi düşündüğünü hissetmiş olurdunuz nasıl 6 kadınla çıktım diyorsunuz hiçbirine inanamamışsınız çok tezat Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 selam.aslında sizin hayatınız kendiniz olamamakla hep rol yaparak geçmiş bu çok üzücü içler acısı bir durum diyorumya sevgi , samimiyet,dürüstlük olmadan hiçbirşey tadına gelmez...siz beni çok sevende oldu bir tane ama evlenmek için demişsiniz hiçkimse sevmediği insan için evlilik kavramını düşünemez düşünmemesi lazım bence o kişi sizi sevdiği için ilgi göstermiş olmalıdır ayrıca siz kafanızdaki düşünce yapısı yanımda öyle güzel olmalı ki herkes saçını başını yolmalı demişsiniz bu yanlış hem güzellik geçici diyorsunuz hemde güzelliğe o yüzden çok önemveririrm diyebiliyorsunuz benim düşüncem yanınızda sizi o kadar çok seven ,sevdiğini gösteren biri olmalıki ne kadar şanslı bir erkek olduğunuzu görmelilerdir ne yani benim sözlüm çok yakışıklı diye millet saçını başınımı yolmalı bizi dışardakilerin düşünceleri hiç ama hiç ilgilendirmez bizim düşüncemiz önemli ama bahsettiğiniz kadınlar bizi olduğu gibi kabul etmiyorlar çünkü değer sevmemişlerdir sevmiş olsalar herşeyinizi olduğu gibi kabul etmeleri gerekir onlarda sizin istediğiniz gibi kadın olmaya çalışır diyorumya siz sizi çok seven bir bayana rastlamamışsınız sorun burda rastlasaydınız seven bir kadının kendinden çok sizi düşündüğünü hissetmiş olurdunuz nasıl 6 kadınla çıktım diyorsunuz hiçbirine inanamamışsınız çok tezat beni anlamıyosunuz anlamıyorsunuz anlamıyorsunuz. siz diyorsunuz ki HAYATINIZ BOYUNCA ROL YAPMIŞSINIZ.ya bi adamın söyeldiği şey bu kadar açık ve net şekilde inadına ters anlaşılır mı? hayatım boyunca kadının istediği adam olamadığım için ve o adamı oynayamadığım için hep kendim olduğum için başkalarına kaptırdım diyorum saçımı başımı yoldum diyoum, keşke rol yapabilme yeteneğim olsaydı da başkalarına kaptırıp saçımı başımı yolmasaydım diiyorum. bir kadının bir adamı sevmesi için adamın o kadının HOŞLANDIĞI ERKEK özelliklerini taşıamsı lazım.kafasındaki krtierlere uyması lazım. adam tesadüfen kadının kafasındaki kriterlere uyuyorsa kadın hoşlanır. ama tsadüen uymuyorsa da kadın hoşlanmaz. ben genel olarak türk kadınının hoşlandığı erkek modeline hiç uymam. doğal yapım öyle.o yüzden de hep başkalarına kaptırıp saçımı başımı yoldum yıllarca.o yzüden de rus falan birisiyle evlenmeliyim ve beni gören herkes en az 15 sene saçını başını yolmalı çıldırmalı. kızlar allah kahretsiz yanındaki kadına bak nicole kidman gibi demeli, komplekse girmeli, erkekler de of abi nerden bulmuş bunu helal olsun deyip saygı duymalılar. işte zaman kendimi çok özel hissederim. Alıntı
Φ julyana Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 beni anlamıyosunuz anlamıyorsunuz anlamıyorsunuz. siz diyorsunuz ki HAYATINIZ BOYUNCA ROL YAPMIŞSINIZ.ya bi adamın söyeldiği şey bu kadar açık ve net şekilde inadına ters anlaşılır mı? hayatım boyunca kadının istediği adam olamadığım için ve o adamı oynayamadığım için hep kendim olduğum için başkalarına kaptırdım diyorum saçımı başımı yoldum diyoum, keşke rol yapabilme yeteneğim olsaydı da başkalarına kaptırıp saçımı başımı yolmasaydım diiyorum. bir kadının bir adamı sevmesi için adamın o kadının HOŞLANDIĞI ERKEK özelliklerini taşıamsı lazım.kafasındaki krtierlere uyması lazım. adam tesadüfen kadının kafasındaki kriterlere uyuyorsa kadın hoşlanır. ama tsadüen uymuyorsa da kadın hoşlanmaz. ben genel olarak türk kadınının hoşlandığı erkek modeline hiç uymam. doğal yapım öyle.o yüzden de hep başkalarına kaptırıp saçımı başımı yoldum yıllarca.o yzüden de rus falan birisiyle evlenmeliyim ve beni gören herkes en az 15 sene saçını başını yolmalı çıldırmalı. kızlar allah kahretsiz yanındaki kadına bak nicole kidman gibi demeli, komplekse girmeli, erkekler de of abi nerden bulmuş bunu helal olsun deyip saygı duymalılar. işte zaman kendimi çok özel hissederim. çok saçma neyse o zaman siz en yakın zamanda rusyaya bir uçak bileti alın seferinizi yapın belki aradığınız kriterlerde bulabilirsiniz , ayrıca o bayanı aldığınız zaman nasıl ayak uydurmayı düşünüyorsunuz yada onun tam sizin istediğiniz lriterlere sahip olduğunu düşünebiliyorsunuz .....neyse belki bulabilirsiniz Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 çok saçma neyse o zaman siz en yakın zamanda rusyaya bir uçak bileti alın seferinizi yapın belki aradığınız kriterlerde bulabilirsiniz , ayrıca o bayanı aldığınız zaman nasıl ayak uydurmayı düşünüyorsunuz yada onun tam sizin istediğiniz lriterlere sahip olduğunu düşünebiliyorsunuz .....neyse belki bulabilirsiniz ezilmekten çok bıktım.ben ne zaman ezicem şu hayatta. rusyada kırsal kesimde insanlar ciddi şekilde aç. köyleri falan çok berbat. türkiyeye gelip 2. sınıf otellerde kalıp kendilerine 2 bira söyleyen tipelre aşık oluyorlar.ordan bulmak türkiyeden bulmak kadar zor değil.kadınları hem çok güzel hem çok kolay. yani türk kadınının tam tersi. hayatta her zaman güçlü olan güçsüz olanı kendine uyudurur. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 kadınlar hep bizim onların kriterlerine uymamızı bekliyorlar, uymazsak da red ediliriz. ama onların bizim kriterlerimize uymak gibi bi dertleri yok. nasıl olsa onları oldukları gibi kabullenmek zorundayız.bu çok adaletsiz bir durum ve sırf bu yüzden bile kadınları sevmiyorum. Alıntı
Φ julyana Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 ezilmekten çok bıktım.ben ne zaman ezicem şu hayatta.rusyada kırsal kesimde insanlar ciddi şekilde aç. köyleri falan çok berbat. türkiyeye gelip 2. sınıf otellerde kalıp kendilerine 2 bira söyleyen tipelre aşık oluyorlar.ordan bulmak türkiyeden bulmak kadar zor değil.kadınları hem çok güzel hem çok kolay. yani türk kadınının tam tersi. hayatta her zaman güçlü olana güçsüz olanı kendine uyudurur. kızlar allah kahretsiz yanındaki kadına bak nicole kidman gibi demeli, komplekse girmeli, erkekler de of abi nerden bulmuş bunu helal olsun deyip saygı duymalılar. işte zaman kendimi çok özel hissederim. bence sizde çok iyi tiyatrocu kabiliyeti bundan eminim çok güldüm yazılarınıza ya çocuk ruhlu birisiniz istanbuldamı oturuyorsunuz istyanbulda oturup bu kabiliyetle bulmamanız imkansız nediyim yolculuğunuz nezamansa şans diliyelim gittiğiniz zaman Alıntı
Φ julyana Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 kadınlar hep bizim onların kriterlerine uymamızı bekliyorlar, uymazsak da red ediliriz. ama onların bizim kriterlerimize uymak gibi bi dertleri yok. nasıl olsa onları oldukları gibi kabullenmek zorundayız.bu çok adaletsiz bir durum ve sırf bu yüzden bile kadınları sevmiyorum. peki bir şey merak ettim hiçbiri sizin aradığınız kriterlerinize uymaya yanaşmadımı nasıl olurya bir kadın bir erkeği ya olduğu gibi kabul eder erkekte kadına hep yanlış insanlarla beraber oldunuz sanırım kadınları sevmiyen bir insan çok zor mutlu olur .... siz kadınlar duygusuz dersiniz kadın duygularıyla sever terk edrsiniz değişik bir sorun Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 kızlar allah kahretsiz yanındaki kadına bak nicole kidman gibi demeli, komplekse girmeli,erkekler de of abi nerden bulmuş bunu helal olsun deyip saygı duymalılar. işte zaman kendimi çok özel hissederim. bence sizde çok iyi tiyatrocu kabiliyeti bundan eminim çok güldüm yazılarınıza ya çocuk ruhlu birisiniz istanbuldamı oturuyorsunuz istyanbulda oturup bu kabiliyetle bulmamanız imkansız nediyim yolculuğunuz nezamansa şans diliyelim gittiğiniz zaman oyunculuk yeteneğim olsa , kadınların hoşlandığı erkek modelini oynardım istediğim kadını da etkilerdim hiç de bi sorunum olmazdı.öyle bir yeteneğim yok neysem o yum.ordan kaybediyorum zaten.(doğal halim kadının hoşlanmayacağı bir tip) istanbulda doğup büyüdüm..istanbulda olup olmamakla ne ilgisi var bu konunun, kadının hoşlndığı erkek kriterlerine uymazsan kongoda bile red ederler.saçını başını yolarsın. Alıntı
Φ julyana Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 oyunculuk yeteneğim olsa , kadınların hoşlandığı erkek modelini oynardım istediğim kadını da etkilerdim hiç de bi sorunum olmazdı.öyle bir yeteneğim yok neysem o yum.ordan kaybediyorum zaten.(doğal halim kadının hoşlanmayacağı bir tip)istanbulda doğup büyüdüm..istanbulda olup olmamakla ne ilgisi var bu konunun, kadının hoşlndığı erkek kriterlerine uymazsan kongoda bile red ederler.saçını başını yolarsın. hayır yazı sitiliniz bulamıyacak bir erkek modeli değil gayet mantıklı eğer kendinizi yazılarınız gibi ifade edebiliyorsanız rusya ,kongo, türkiye ne gerek istanbul, ankara , izmir mekanlar size rezerve sizde gayet bulabilirsiniz tabi bu yazılarınızdan okuduğumuz kadarıyla ya ne kötü insalar bulabiliyorsa sizde rahat bulabilirsiniz arkadaşım Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 peki bir şey merak ettim hiçbiri sizin aradığınız kriterlerinize uymaya yanaşmadımı nasıl olurya bir kadın bir erkeği ya olduğu gibi kabul eder erkekte kadına hep yanlış insanlarla beraber oldunuz sanırım kadınları sevmiyen bir insan çok zor mutlu olur ....siz kadınlar duygusuz dersiniz kadın duygularıyla sever terk edrsiniz değişik bir sorun hayır hiç biri yanaşmadı.ne yanaşıcak.peşinde bir bölük asker kadar adam varken kriterlerime uymaya hangi kadın neden yanaşsın.onun öyle bir lüksü var yani. ben ona uymak zorunda deilim o bana uymak zorunda derler yani.bu yüzden kadınları çok sıkıcı bulurum. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 hayır yazı sitiliniz bulamıyacak bir erkek modeli değil gayet mantıklı eğer kendinizi yazılarınız gibi ifade edebiliyorsanız rusya ,kongo, türkiye ne gerek istanbul, ankara , izmir mekanlar size rezerve sizde gayet bulabilirsiniz tabi bu yazılarınızdan okuduğumuz kadarıyla ya ne kötü insalar bulabiliyorsa sizde rahat bulabilirsiniz arkadaşım istanbulda doğduk büyüdük ,üniversite okuduk.bunun şhirle bir alakası yok.kadının hoşlandığı adam olmazsan nereye gidersen git red eder başkasıyla çıkar sen de saçını başını yolarsın erkekler için böyle bu iş. kim bana rezerve be.istanbul ankara izmirde o kadar kız var da hepsi beni mi beklior? türkiyede sevgilisi nişanlısı kocası olmayan kadın yok denecek kadar azdır. kızdan hoşlanırız, %96 ihtimalle sevgilisi vardır, nişanlısı vardır,2 dakka rahat durmazlar.(her zamanki gibi unutmak zorunda kalırız,o moralle başkasının yüzüne gülmek zorunda kalıruz.) sevgilisi olmayanlar kendi tspitleirme göre % 4 falan.onunda benden hoşlanma ihtimali %50. yani biz bir kadından hoşlandığmız zaman çıkma ihtimalimiz her zaman %2 dir.sen olsan %98 red edilip rezil olma riski varken o kıızn üzerine gider misin,biz gitmek zorunda kalıyoruz işte.erkeğin halinden anlamanız imkansız bence. normal yaşamda hoşlandığım vatandaşların yanında hep dut yemiş bülbüle dönerim.hatta hep de kaçarım.çünkü kız hiç konuşmaz,gizem yapar(bundan her erkek iğrenir)....bu nasıl biri der dururuz ve hiç anlayamayız.yani normal bir laf edersin anında karizmayı kayedebilirsin. zaten seni elemek için bahaneye bakarlar, en ufakbir açık bulup elerler.elenmkten korktuğumuz için hiç bişy yapamaz kitlenir kalırız.o da bizi sıkıcı bulur anında eler. o çok kolay bulabilen adamlar ise ......cesaretine sahip adamlardır.beyinlerinde REZİL OLMAK gibi bir kavram hiç oluşmamıştır.tombaladna ne çkrsa hesabı aynı anda 30 kişiye asılır ,29 u red eder, 1 ile çıkar ona da allahbereket versin der.kızlar o adamlar egolarını tatmin ettiği için hep o adamları seçer.biz ise hep eleniriz. mehmet ali erbiller varken ediz hunları kimse tercih etmez hanım efendi. Alıntı
Φ julyana Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 istanbulda doğduk büyüdük ,üniversite okuduk.bunun şhirle bir alakası yok.kadının hoşlandığı adam olmazsan nereye gidersen git red eder başkasıyla çıkar sen de saçını başını yolarsın erkekler için böyle bu iş. kim bana rezerve be.istanbul ankara izmirde o kadar kız var da hepsi beni mi beklior? türkiyede sevgilisi nişanlısı kocası olmayan kadın yok denecek kadar azdır. kızdan hoşlanırız, %96 ihtimalle sevgilisi vardır, nişanlısı vardır,2 dakka rahat durmazlar.(her zamanki gibi unutmak zorunda kalırız,o moralle başkasının yüzüne gülmek zorunda kalıruz.) sevgilisi olmayanlar kendi tspitleirme göre % 4 falan.onunda benden hoşlanma ihtimali %50. yani biz bir kadından hoşlandığmız zaman çıkma ihtimalimiz her zaman %2 dir.sen olsan %98 red edilip rezil olma riski varken o kıızn üzerine gider misin,biz gitmek zorunda kalıyoruz işte.erkeğin halinden anlamanız imkansız bence. normal yaşamda hoşlandığım vatandaşların yanında hep dut yemiş bülbüle dönerim.hatta hep de kaçarım.çünkü kız hiç konuşmaz,gizem yapar(bundan her erkek iğrenir)....bu nasıl biri der dururuz ve hiç anlayamayız.yani normal bir laf edersin anında karizmayı kayedebilirsin. zaten seni elemek için bahaneye bakarlar, en ufakbir açık bulup elerler.elenmkten korktuğumuz için hiç bişy yapamaz kitlenir kalırız.o da bizi sıkıcı bulur anında eler. o çok kolay bulabilen adamlar ise ......cesaretine sahip adamlardır.beyinlerinde REZİL OLMAK gibi bir kavram hiç oluşmamıştır.tombaladna ne çkrsa hesabı aynı anda 30 kişiye asılır ,29 u red eder, 1 ile çıkar ona da allahbereket versin der.kızlar o adamlar egolarını tatmin ettiği için hep o adamları seçer.biz ise hep eleniriz. mehmet ali erbiller varken ediz hunları kimse tercih etmez hanım efendi. hep red edilmek hep red edilmek ileriki yaşamda nasıl mutlu olmayı eşini mutlu etmeyi düşünüyorsun çok zor ve kendini nasılş aşarsın bilemiyorum ama arkadaşça tavsiye aşmaya bak her istediğini elde edicen diye bir kural yok yada her istediğin olucak diye red edilirsin bir günde gelir kabul edlirsin bu işler böyledir ne yani biz bu yaşımıza kadar her istediğimiz oldumu yani hayır tabiki olmadı ama sonunda oldu terk etti gitti döndü geldi anlıyormusun anlamanı beklemiyor zaten şunu kafana yaz erkekler istediğini elde edemediği gibi kadında elde edemez budur onlar içinde geçerlidir.... ama sana şunu söyliyim sen kendinden küçük insanlarla anlaşman çok zor kendinden büyüklerle dene bak dediğime geliceksin diyorsun hayatıma 8 kişimi 18 kişimi neyse girdi bunların hepsimi kötüydü senmi haklıydı senin yanlışın hataların olmamışmıdır ama kendi canın istediğinde sende terk edebiliyorsun o yüzden sende terk edilebilirsin bunlara alıştırman lazım bak bir kitap yazzan eminim bu yazdıklarınla eminim rekor kırabilirsin o yüzden hayata farklı bakmaya çalış ben sana nediyorum sözlümü beni aldatan kadınla takip edip yuakalım bile okadar canım yanmıştı düşünsene karının seni aldattığını pozitif bakmayı öğren Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 hep red edilmek hep red edilmek ileriki yaşamda nasıl mutlu olmayı eşini mutlu etmeyi düşünüyorsun çok zor ve kendini nasılş aşarsın bilemiyorum ama arkadaşça tavsiye aşmaya bak her istediğini elde edicen diye bir kural yok yada her istediğin olucak diye red edilirsin bir günde gelir kabul edlirsin bu işler böyledir ne yani biz bu yaşımıza kadar her istediğimiz oldumu yani hayır tabiki olmadı ama sonunda oldu terk etti gitti döndü geldi anlıyormusun anlamanı beklemiyor zaten şunu kafana yaz erkekler istediğini elde edemediği gibi kadında elde edemez budur onlar içinde geçerlidir.... ama sana şunu söyliyim sen kendinden küçük insanlarla anlaşman çok zor kendinden büyüklerle dene bak dediğime geliceksin diyorsun hayatıma 8 kişimi 18 kişimi neyse girdi bunların hepsimi kötüydü senmi haklıydı senin yanlışın hataların olmamışmıdır ama kendi canın istediğinde sende terk edebiliyorsun o yüzden sende terk edilebilirsin bunlara alıştırman lazım bak bir kitap yazzan eminim bu yazdıklarınla eminim rekor kırabilirsin o yüzden hayata farklı bakmaya çalış ben sana nediyorum sözlümü beni aldatan kadınla takip edip yuakalım bile okadar canım yanmıştı düşünsene karının seni aldattığını pozitif bakmayı öğren ben erkeğim ve 30 yaşına gelene kadar 200 kişiden hoşlanmışım 192 tanesi olmamış.her defasında saçmı başım yolmuşum.red edimeyi tabi ki düşünücem.hiç bi zaman yaşamadığınız ve yşayamayacağınız bir duygu hakkında nasıl bu kadar rahat yorum yapabiliyorsunuz anlamıyorum. bizim doğum sancısında ne var ya 2 dakka sık dişini gçer dememiz gibi bişey yani bu. hayır siz hoşlandığınız çoğu kişiyi hiç bir emek harcamadan elde ediyorsunuz. ama biz tamamına yakınını ne çabalar ne zorlukar çeksek de elde edemiyoruz.red ediliyoruz,çektiğimiz eziyet da yanımıza kar kalıyor.bu çok adaletsiz.. biz çıkamıyoruz ki terk edilelim. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 evet benden 6 yaş büyük biriyle ilişki yaşamıştım çok iyiydi.sıfır kapris sıfır kavga.askere gittim bitti. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Off bu yazıyı yazan hatun zırvalamış eşler seçermş de evlı olsa da gıder yatarmış ohoo yani büyük konuşmıyım ama adamla bagıntılı bısı ayrıca 1001 faktör vardır 1-yani canı ıster 2-canı ceker 3-karısından sıkılır 4-karısına gıcık olmustur 5-hainlik yapmak ıster 6-ne yaptıgının farkında degıldır .. .. .. vs vs yani.. çoğaltılabilir mühım olan kendını tutmak. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.