Φ cuneytsoy Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 hadi millet daha iyisini yapabilirsiniz. sayın bakalım kaç tane "selam" ve "ben geldim" gibi sıradan giriş var. hadi bakalım pamuk eller beyinciğe Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 slm üsülme hoşgeldin Alıntı
Φ cuneytsoy Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 hoşbulduk üzüldüğümü söylemedim sadece "BAAA" geldi Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 hımm peki baaaa nedemek? Alıntı
Φ cuneytsoy Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 ooo demek ince sorulardan başladık denendiğimi hissediyorum Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 yok be canım niye deniyim seni sordum sadece Alıntı
Φ cuneytsoy Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 sıkıntı işte "CANIM" daha farklı şekillerde kendimizi ifade etmenin o kadar çok yolu varken sadece "slm ben geldiiiim" gıcıklıkları Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 hım anladım..neyse tekrar hoş geldin.. Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 hadi millet daha iyisini yapabilirsiniz. sayın bakalım kaç tane "selam" ve "ben geldim" gibi sıradan giriş var. hadi bakalım pamuk eller beyinciğe Öyle deme sevgili Cüneyt, ne tipitipler var burada. Değişik şeyler yazdığında "laubali olmaya gerek yok" gibi vecizeler yumurtluyorlar. Adam düz, selam-naber-nassın modeli. Eskiden bi de A/S/L 'ciler vardı bilmem hatırlar mısın, aynı o misal. Ve tabi merhaba sana da;) Alıntı
Φ cuneytsoy Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 arkadaşlar gösterdiğiniz misafirperverliğe teşekkür ederim tekrar hoşbulduk diyorum ayrıca asl konusunu da çok iyi hatırlıyorum iyi bir arkadaşlık ve sohbet ortamı olmasını diliyorum Alıntı
Φ cuneytsoy Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 hadi arkadaşlar cevap bekliyorum Alıntı
Φ anaksasis Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 hadi arkadaşlar cevap bekliyorum Cevap veriyorum Adım nehir yaşım 27 bidee hoşbulduk tanışmış odukmu acep Alıntı
Φ cuneytsoy Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 e kıyısından köşesinden biraz tanışmış olduk nehir tanıştığımıza memnun oldum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.