tm_haberci Gönderi tarihi: Perşembe 19:55 Paylaş Gönderi tarihi: Perşembe 19:55 Türk mutfağının derinlerinden gelen Saç Kavurma, Yörüklerin göçebe kültüründen günümüze ulaşan enfes bir yemek. Taze et ve sebzelerin sacda pişirilmesiyle yapılan bu lezzet, kırsal Anadolu’nun mutfak sırlarını sofralarınıza taşıyor.Haberi Haber Kaynağından Oku Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.