Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 selam!!! Girmeye izin varmı??? Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 kiraz mervsimi gecti ... yinede hoşgeldiniz ... Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 Erdalaktaş ve Son Şövalye hoşbulduk ... Teşekkürler! Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 Hoşgeldin Kiraz, Hergün gel biraz biraz Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 Hoşbulduk,Teşkkür ederim! Çok naziksiniz.. Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 lavbali olmaya gerenk yok hoşgeldin. Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 İzin ne demek buyur gel yanlız gelirken o imzanda ki yağmuru da getir lütfen Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 lavbali olmaya gerenk yok hoşgeldin. Bu lafın adresini merak edenler varmış. Aydınlatsanız bizi. Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 Bu lafın adresini merak edenler varmış. Aydınlatsanız bizi. merak eden gelsin direk şahsen sorsun Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 Ben sordum. ben ortaya attım alınan alınsın üzerine kim alınır kim alınmaz orasını bilemem Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 ben ortaya attım alınan alınsın üzerine kim alınır kim alınmaz orasını bilemem Peki Alıntı
Φ julyana Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Peki merhabalar arkadaşlar bende gelebilirmiyim bu siteye yeni katıldım ve çok seviyeli ve samimi ve sıcak buldum .... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 tabiki geleblirsin sende üstteki hoşgeldin Alıntı
Φ julyana Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 tabiki geleblirsin sende üstteki hoşgeldin Hoş muhabbet bulduk Alıntı
Φ julyana Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Sırıtan hoşbulduk... julyana zati muhterem hanımefendi mümkünse adını öğrenebilirmiyim.?? Merhabalar Sevgi muhabbet getirdin bizlere.. Muhabbet kuşundan tırsan ama güvercin kovalayan bir miyav gibisin... tabi adım emel e ne güzel işte selam olsun arkadaşlar ..... güzel iltifatlarınız için teşekkür ederim çok naziksiniz Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Hoşgeldin sevgili Emel. Herkes hazır, lütfen önden siz buyrun. Kırmızı halımız güneşten solmuş ya da hep pembeymiş ama idare edeceğiz artık. Alıntı
Φ julyana Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Hoşgeldin sevgili Emel.Herkes hazır, lütfen önden siz buyrun. Kırmızı halımız güneşten solmuş ya da hep pembeymiş ama idare edeceğiz artık. yani resmen koptum gülmekten çok iyisiniz ya bian şaşırdım siz buyrun önden hı çok iyi ya lütfen büyüklere saygımız sonsuz siz buyrun önden abilerimiz olarak Alıntı
Φ julyana Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 hoşgeldin hoş bulduk şeker bana emel diyebilirsin Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Hoşbulduk ERBAY Sen de hoş geldin julyana... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 selam!!! Girmeye izin varmı??? hoş geldin emel........ Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Hoşgeldin Emel ama ama ama ben bu arada güme gittim !!!! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.