Misafir Sands Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Ferhan Şensoy veya Beşiktaş Kültür Merkezinde bir tiyatro ekibinde olmak isterdim, valla ha şaka değil gerçekten cok isterdim ortaokuldaki hocam derdi ama bizim pedere anlatamadık ah be keşke. Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 gazeteci olmak isterdim... ve iyi bir yazar/şair... heç bi halt olamadım... kendim olmaya karar verdim... Sevgili sardunyanm siz zaten yazar ve iyi bir yorumcusunuz istediğinizi olmuşsunuz farkında değilsiniz. Yazılarınızı buradan dikkatle takip ediyoruz ve inanın gazeteciyim yazarım diyenlerin çoğuna taş çıkartırsınız. sanırım maddi açıdan olmalıki yazarlığınızın farkında değilsiniz. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 psikolog yada tarih öğretmeni olmak isterdim..ama piyasa adamı olduk..al gülüm ver gülüm..off off.. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 yanlış düşünüyorsun Alıntı
Φ efran Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 doktor olmak isterdi hep.ama olmadı.mühendis olacam.ama onuda yapamicam sanırım.benden müh. olmazki yha...çok mutsuzum Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 neden olmayasın olursun.. mühendis olanların senden aşağı kalır bi taraflarımı var azim olmalı ilk önce Alıntı
Φ maralan Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Hiiiiç öyle doktor olcam ögretmen olcam havalarında degildim.11 yasında da olsa insan,ilerde ne yapınca mutlu olacağını anlayabilir.Tam 11 yaşımda ben de anladım ve okulu mokulu bırakıp sadece tiyatroya odaklanmam gerektigini hissettim,ama hayat bu ya hiç planlandığı gibi gitmedi.Annem kızım para yok napıcan tiyatrocu olup dedi.15 yaşımda gazeteci olmak hayalımdı tiyatronun yanında...16 da kendimi yabancı dilin içinde buldum ve artık gazetecilik okumak hayal olmustu.Şimdi naparsın sen ey insan dersen...18 imi begenmeyip 11 yasıma döndüm ve anneme ozamn ki vermem cevabı şimdi verdim...para için tiyatromu yapılır anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cıldırtma insanıııııı Alıntı
Φ kız kurusu Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 olmak istediğim yerdeyim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 bende bilim adamı olmak istemişimdir hep ama okumak bana göre değildi Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 ben gerçekten bi doktor olmak istemiştim ama bende maalesef maddi zorluklar yüzünden okuyamadım.keske şimdi ki zaman olsaydı Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Dünyanın en ünlü voleybolcularından biri olmak istemişimdir hep... Gel görki şu an onla hiç bir alakam bile yok Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 ünlü bir voleybolcu olmak isterken Melkor olmak kötü tabi Bende büyüyünce Jedi Şovalyesi olamıyacağımı öğrendiğim gün soğumuştum hayattan. Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 duygusuz bir insan olmak isterdim Alıntı
Φ tolgaprivate Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 ne olursak olalım oldugumuz seyın en ıyısı olalım Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2007 evet haklısın.. ben olmak istediğim şey olmuyorum, olaması gerektiğinm gibi oluyorum Alıntı
Φ çiçek01 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 ( TOPRAK OLACAĞIZ... Güzeldi) istesekte istemeskte toprak olacağz oooo ayrı. ben dansçı olmak isterdim ama işletme okuyorum Alıntı
Misafir mtmtk5 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 ( TOPRAK OLACAĞIZ... Güzeldi) istesekte istemeskte toprak olacağz oooo ayrı. ben dansçı olmak isterdim ama işletme okuyorum ne engelliyo dansçı olmanı? Alıntı
Φ çiçek01 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 İnsan ne olmak isterse istesin.Doktor mühendis ögretmen hiç önemli degil.Bu cok zor değildir ama önemli olan mutlu olabilmektir.umudunu asla kaybetme.Umudun olduğu sürecebirşeylerin vardır. Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 İnsan ne olmak isterse istesin.Doktor mühendis ögretmen hiç önemli degil.Bu cok zor değildir ama önemli olan mutlu olabilmektir.umudunu asla kaybetme.Umudun olduğu sürecebirşeylerin vardır. Tabiki öyledir...ama keşke denilen şeyler bunlar gel gör polis olmayı çok istiyorum hala bi şansım var ama kimya okuyorum... Alıntı
Misafir mtmtk5 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 İnsan ne olmak isterse istesin.Doktor mühendis ögretmen hiç önemli degil.Bu cok zor değildir ama önemli olan mutlu olabilmektir.umudunu asla kaybetme.Umudun olduğu sürecebirşeylerin vardır. İnsanın ne olmak istemesi önemli bir konu; zira - Şebnem Ferah'ın babası da ona şöyle söylemiş - sevdiğin işi yaparsan hiç yorulmazsın, burada kriter o işi "sevmek" olacak,... Alıntı
Φ çiçek01 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 Dansçı olmak istemişimdir ama bunu aileme asla söyleedim çünkü karşı geleceklerini biliyorum. ne olacağımızı bazen bulunduğumuz konum belirler. vs... Alıntı
Φ çiçek01 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 kimya güzel bir bölüm hala şansım var demişsin? Bu durumu gercekten sevmiyorum neden insanlar olmak istedikleri yerde olamuyolar Alıntı
Misafir mtmtk5 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 Dansçı olmak istemişimdir ama bunu aileme asla söyleedim çünkü karşı geleceklerini biliyorum. ne olacağımızı bazen bulunduğumuz konum belirler. vs... Bazı aileler çok katı olabiliyor, benim size tavsiyem peşini bırakmamanız, dans vcdleri alabilirsiniz, müzikalleri seyredebilirsiniz, dansçı arkadaşlarla tanışabilirsiniz, ailenize hobi amaçlı olduğunu söyleyip dans dersleri alabilirsiniz, kendinizdeki gelişimi gördüğünüzde, ailenize nasıl dansettiğiniz gösterebilirsiniz, belki o zaman kabul ederler, ya da yaşınız ilerleyince siz kabul ettirebilirsiniz. Alıntı
Φ çiçek01 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 ne seviyede ingilizce biliyorsun? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.