Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Merhaba arkadaşlar sizce aldatmak ve aldanmak iç güdüsel bir olaymı.

Beraber olduğu kişiyle mutlu olamayan insanlar ayrılmak yerine neden aldatırlar.

açıklamlarınızı bekliyorum

Saygılar nehir...

Gönderi tarihi:

insan ilgi görmeyince sevgi görmeyince kısacası seninde dediğin gibi mutsuzsa ister istemez aldatmayı kafasına koyuyor.düzeltmeye çalıyorsun olmuyor çünkü karşındaki insan uçmuş.e bırakmak söz konusu oluncada bırakamıyorsun ya seviyorsun yada onun için üzülüyorsun..

Açıkcası ben bu bocalama içerisine düşmüştüm' Allah'tan yapmadım' ......

bence kişiliğine bağlı insanın..

BİLEMİYORUM İŞTE SAÇMALADIM AMA ÖZÜR..PAYLAŞMAK İSTEDİM

Gönderi tarihi:
insan ilgi görmeyince sevgi görmeyince kısacası seninde dediğin gibi mutsuzsa ister istemez aldatmayı kafasına koyuyor.düzeltmeye çalıyorsun olmuyor çünkü karşındaki insan uçmuş.e bırakmak söz konusu oluncada bırakamıyorsun ya seviyorsun yada onun için üzülüyorsun..

Açıkcası ben bu bocalama içerisine düşmüştüm' Allah'tan yapmadım' ......

bence kişiliğine bağlı insanın..

BİLEMİYORUM İŞTE SAÇMALADIM AMA ÖZÜR..PAYLAŞMAK İSTEDİM

Yok kesinlikle öyle düşünmeyin sadece insanız bocalamalar yaşıyor ve karşı tarafımızdakinede yaşatıyoruz neden bitirmek varken insanların birbirlerini yedek katogorisinde gördüğüne anlam veremiyorum.

Paylaşımın için teşekür

Gönderi tarihi:
Yok kesinlikle öyle düşünmeyin sadece insanız bocalamalar yaşıyor ve karşı tarafımızdakinede yaşatıyoruz neden bitirmek varken insanların birbirlerini yedek katogorisinde gördüğüne anlam veremiyorum.

Paylaşımın için teşekür

EN ÇOK KORKTUĞUM ŞEYDİR' YANLIŞ ANLAŞILMAK' OYÜZDEN DÜŞÜNCELERİMİ RAHATLIKLA İFADE EDEMEM..

YEDEK KATAGORİSİNE KOYMAKSA SANIRIM ARADIĞI İNSANI BULAMADIĞI İÇİNDİR. eğer sevse neden aldatsın ve ya bir başkasına neden aldansın? bilmiyorum farklı yani

ben teşekkür ederim paylaşımın için

Gönderi tarihi:

İnan ki aldatmanın tek nedeni bu değil...

beraber olduğu kişiye karşı iki tarafın samimi olmamasin dan başka hic bir neden degil

samimi olsalar aldatmadan medeni bir şekilde ayrılırlar

Gönderi tarihi:

Neden aramaya gerek var mı ki???? insan olmak yeterli bir sebep bence :unsure:

bazen karşındaki hep fazlasını ister. hep daha fazlası olsun diye uğraşır (kaideyi bozmaya gücü yetmeyen istisnalar dışında).

hani ağzınla kuş tutsan neden diğer kuşu tutmadın diye suçlanırsın.

bu yüzden bana göre aldatıldığın ya da terkedildiğin zaman neyi yanlış yaptığını değil neyi doğru yaptığını düşünmek gerekir.

bazen de öyle durumlar olur ki gözgöre göre sevgiye aç bırakılırsın ve bulduğun en küçük sevgi kırıntısı bile sana

umut vermeye yeter.

her iki sebebinde sonucu insan olmaya çıkıyor. birinde gözgöre göre sevgi kırıntılarına itilirsin,diğerinde de vereceğin hiçbir

sevgi yetmez karşındakinin gözünün doymasına......

aslında çokkk daha dallandırılabicek bir konu bu aldatmak ya da aldatılmak hadisesi....

sağlıcakla kalın.... :clover: :clover: :clover:

Gönderi tarihi:

"Sen hiç aldatılmanın verdiği acıyı tattın mı?"

Diye sormak gerekir belki de...

En nefret ettiğim insanın bile,

Sevgilisi tarafından aldatılmasını istemem...

Cehennem ve İşkence nedir daha iyi anlıyor insan...

Şu var;

İnsanları acımasızlıkla suçlayıp,

Acımasız olmak ne kadar etik?

Aldatmanın hiç bir masum yönü yoktur.

Ya "Seni Seviyorum"un sorumluluğunu almayacaksınız en baştan,

Ya da aldatmayacaksınız...

Saygılarımla...

Gönderi tarihi:

aslında hickimseyi aldatmıyoruz..

kendimizi aldatıyoruz....

seviyoruz sanıyoruz..

sanrı bu...

düşüncelerimizi bilmiyoruz..

kendimizi tanımıyoruz.

birbirlerini gerçekten tanımayan iki kişi o anda bile birbirlerini aldatıyorlar..

aldatmayı düşünüyor olman bile yeterli bir ilişkinin sona ermesine..

Gönderi tarihi:
aslında hickimseyi aldatmıyoruz..

kendimizi aldatıyoruz....

seviyoruz sanıyoruz..

sanrı bu...

düşüncelerimizi bilmiyoruz..

kendimizi tanımıyoruz.

birbirlerini gerçekten tanımayan iki kişi o anda bile birbirlerini aldatıyorlar..

aldatmayı düşünüyor olman bile yeterli bir ilişkinin sona ermesine..

Ne istediğimizi mi bilmiyoruz?

Ne olduğumuzu mu?

Kime evriliyoruz ki hayatımız da?

Ya da Kime dönüşüyoruz?

Ne oluyoruz?

Sonunda ne ye dönüşeceğiz?

Kendimizin ne kadar farkındayız?

Hiç, kendimizi karşımızdakinin yerine koyduk mu?

Empati?

Hayat son haddince kapıduvar aslında...

Ses, ışık ve his geçirmeyen...

Gönderi tarihi:
"Sen hiç aldatılmanın verdiği acıyı tattın mı?"

Diye sormak gerekir belki de...

En nefret ettiğim insanın bile,

Sevgilisi tarafından aldatılmasını istemem...

Cehennem ve İşkence nedir daha iyi anlıyor insan...

Şu var;

İnsanları acımasızlıkla suçlayıp,

Acımasız olmak ne kadar etik?

Aldatmanın hiç bir masum yönü yoktur.

Ya "Seni Seviyorum"un sorumluluğunu almayacaksınız en baştan,

Ya da aldatmayacaksınız...

Saygılarımla...

Evet dediğiniz gibi aldatmak nasıl aldatana keyif verici geliyorsa aldanmakta aldanan için oderece işkence geçmek bilmeyen sınv gibi birşey.Beraberliklerin bitiş nedenleri bu olmamalı bence,insanın karşısındaki cinse karşı güven duygusu sıfırın altına iniyor.Dün beni seven kadın yada erkek önemli değil bana konuştuğu bir kelimeyi benden hemen sonra daha ayrılmamışken başka birinede söyleye biliyor nasıl yürektir ve nasıl biryüz.

Gönderi tarihi:
Evet dediğiniz gibi aldatmak nasıl aldatana keyif verici geliyorsa aldanmakta aldanan için oderece işkence geçmek bilmeyen sınv gibi birşey.Beraberliklerin bitiş nedenleri bu olmamalı bence,insanın karşısındaki cinse karşı güven duygusu sıfırın altına iniyor.Dün beni seven kadın yada erkek önemli değil bana konuştuğu bir kelimeyi benden hemen sonra daha ayrılmamışken başka birinede söyleye biliyor nasıl yürektir ve nasıl biryüz.

Yalan Sevgi'nin adıdır bu...

Gerçek Sevgi'yi bilen hiç kimse böyle bir şey yapmaz...

Ama hesabını sorduğunuz şeyde haklılığınız var...

Gönderi tarihi:

Kadin - erkek her insanda aldatmaya donuk bir gudu vardir. Kimisinde cok belirgindir, kimisinde bastirilmistir. Buna ragmen aldatmayan insanlarda ahlaki degerlerin yerlesikligi sozkonusudur. Yoksa her insanda bir digerine karsi ilgi mutlaka vardir.

Iki insanin aski karsilikli beklentilerin ortusebilme oraninin yuksekliginden ibarettir. Beklentiler karsilanmadikca askin da azaldigi gorulur. Bu durumda bir digerine karsi ilgi artik icgudusel olmaktan cikar, zamanla pratize olmaya baslar. O yuzden, birlikte yasamayi secmeden once hakiki bir tanimayi gerceklestirmek gerek. Tanisikliga dayali iliskiler cok daha saglam temele sahip olurlar.

Son olarak, belki de sairin dedigi gibi: "Insan aldandigi kadar insandir..."

Selam ile..

Gönderi tarihi:
Merhaba arkadaşlar sizce aldatmak ve aldanmak iç güdüsel bir olaymı.

Beraber olduğu kişiyle mutlu olamayan insanlar ayrılmak yerine neden aldatırlar.

açıklamlarınızı bekliyorum

Saygılar nehir...

slm lar hayirli geceler...aldatmak ve aldanmak demissiniz,aldatan aldanandir zaten.Niye aldatirlar konusuna gelince kimisi ego der kimisi heyecan kimisi hicbirsey ama benim en cok kizdigim ise yapar sonrada e ben seni seviyorum durumlari olur o basdan cikardi bir anlik gaflet vs vs .....niyemi aldatir ve aldanir;begenilmek birden fazla kisi tarafindan istenilmek egoo sevmedigi bir insanlada aldatabilir sonucda sadece egooooooooooooooo!

Gönderi tarihi:
slm lar hayirli geceler...aldatmak ve aldanmak demissiniz,aldatan aldanandir zaten.Niye aldatirlar konusuna gelince kimisi ego der kimisi heyecan kimisi hicbirsey ama benim en cok kizdigim ise yapar sonrada e ben seni seviyorum durumlari olur o basdan cikardi bir anlik gaflet vs vs .....niyemi aldatir ve aldanir;begenilmek birden fazla kisi tarafindan istenilmek egoo sevmedigi bir insanlada aldatabilir sonucda sadece egooooooooooooooo!

Merhaba düşüncelerin çok güzel evet aldatan insan bunu bir acayip mutluluk duygusu içinde gerçekleştirir.

Ama karşısındakinin bunu farketiği zaman ki yaşadıklarını hesap etmez

Sadece beynindeki elde edemediği şeyi ele geçirme ve sonrasını varsa onun getirirlerini düşünemiyor.Bu ama hiç düşünemiycek anlamına gelmez gerçek aleme beyzademiz dönünce

3 şahıs aradan çekilince ve elindekini kaybedeceğini düşünmeye hemde çok düşünmeye başlarlar.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.