Misafir ADAMIN_1'i Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Selam site sakinleri.. bende geldim.. umarım iyi ettimde gelmişimdir..! öyle değilmi? Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Öyledir öyledir hoşgelmişsin Az bekle kırmızı halın gelir birazdan Alıntı
Φ EunikE Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 ben de yeni geldim..hoşgeldimm,hoşgeldinn Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Sevgili ADAMIN_1'i, Sevgili Eunike, Gelmeden önce haber verseydiniz böyle hazırlıksız yakalanmazdık. Ama biraz beklerseniz, halınız hazır olur.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Ne iyi ettin de geldin ya Gözüm bi yerden ısırıo ama tanıyamadım Avatarına da bittim doğrusu Alıntı
Misafir ADAMIN_BIRI Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Hoşbulduk arkadaşlar.. ilginiz için teşekkürler Alıntı
Misafir ADAMIN_BIRI Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 uzun zamandır siteye giremiyordum.. linkini yitirmiştim.. yeniden gelmek güzeldi.. tüm bana seslenen arkadaşlara Teşekkür ediyorum.. sağolun-varolun. Alıntı
Φ KARAKEDİ Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 Kemal Sunal'ı kendisi yapan ve oluşturduğu karakter tiplemesiyle yerini dolduracak üstat görüyorken.. ama gel görki.... Çok ağır abi olma tavrı yazılarında izliyorum... Adamın biri tuvalete atlamış, niye..? cevabının doğruluğundan kaynaklanmaktadır... Sende sağol varol.... Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Adamın biri arkadaşım,hoşgeldin yeniden.Bayramın kutlu olsun,tüm sevdiklerinle nice mutlu bayramlara erişmeni diliyorum... Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 hos geldin buraya gelmeklede cok iiyi etmişin pişman olmayacagına inanaıyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.