Φ metafizik19 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 İNSAN BEYNİ YENİDEN ÇALIŞTIRILABİLİRMİ ? Doğal ve doğal olmıyan ölümler diye ikiye ayrılır ölüm şekillleri doğal ölümler: yaşlılık,hastalık,(kanser,verem,aids) gibi beklenen ölümlerdir doğal olmayan ölümler: trafik kazası,cinayet,boğulma, kan kaybı gibi aslında dünyanın en sağlıklı insanı olsanız bile elinizde olmıyan sebeplerden dolayı bir türlü kalbin yada beynin durması ile alakalı ölüm çeşitleridir. Doğal olmıyan ölümlerde aslında sadece BEYNİN durduğuna ve bazı işlemler yapılırsa İNSAN BEYNİ nin yeniden çalıştırılabilirliği ile ilgili bir WEB sayfası hazırladım ve bu www.bakara.teorisi.com adresinde bilimsel olarak açıklamaya ve bu yapılacak deney içinde yetkili kuruluşlardan izin almaya çalıştığımı ve çalışmamın bir gazetede yayınlandığını ama kariyerimden dolayı bu amacıma ulaşmakta zorluk çektiğimi anlatmaya çalışıyorum. Bu çalışmalarada Kuranı.kerimin Bakara suresi 67-73. ayetlerinde anlatılan bir hz.Musa kıssasından yola çıktığımı ve araştırdığımı bildirmek istiyorum ve bütün ayrıntılar web sayfamda açıklanıyor çok kısa sadece 2 sayfada insanların kafası karışmadan anlatmaya çalıştığım bu konuyu gerekirse yetkililere tam ayrıntıları ile anlatmaya hazırım. Jean Carper Mucize Beyniniz adlı best sellerde bir numara olmuş araştırma kitabında Hollanda beyin araştırma enstitüsünün yaptığı bir araştırmaya yer vermiş ve Ölü ölü değilse diye bir paragrafında bu araştırmayı anlatmıştır. 30 ölü insanın beyninden alınan ve öldü olarak kabul edilen sinir hücrelerini hayata döndürmeyi başarmışlar ve beyin hücrelerinin korunduğunu idddia ediyorlar. Bu günki bilinen teoriye görede beyne 3-5 dakika oksijen gitmesse beyin ölür... ama bunun yanlış olduğunu hem onlar hem ben idddia ederek doğal olmıyan ölümlerde aslında beyinin kontağını kapattığını fakat yeniden çalıştırılabilme olasılığı olduğunu idddia ediyorum en azından bir deney yapılması bu TEZ için kime ne zarar verebilir diyerek bana el verilmesini rica ediyorum. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.