Φ lost_hero Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Arkadaşlar ankarada oturmaktayım ve 18 yaşındayım bütün bundan sonraki hayatımı tiyatroya adamaya karar verdim yani nekadar gönülden istedigimi lafla anlatamam sizlere sorum şu olacak ankarada tiyatro topluluğu yapıpta adama ihtiyacı olan kişiler var mı aranızda eğer varsa beraber bişeyler yapmayı çok isterim olmassada forumda arkadaş oluruz... herkese tekrar selamlar Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Hoşgeldin Kırmızı halınız biraz merdivenli ama idare etces artık.. Tiyatro topluluğu konusunda benim bir yardımım olamayacak ancak başarılar dilerim. Alıntı
Φ lost_hero Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 yorumunuz için çok teşekkür ederim ve yaptıgınız küçük jest de oldukca şirin... önemli değil kırmızı halı olsunda merdiven dedigin nedir çıkarım ben tkrar tskrl.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.