Φ gezgin Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 walla ben geliyom siz yoksunuz bi denk gelse al benden de o kadar Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 bundan sonra randevulaşalım olmuyo bööle aslına bakarsanız hiç çekiştircek bi durumlar kalmadı bende yahuu.artık nötrüm onlara karşı sen nasıl hissediyosun bu konu da gezgin Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 sorma beni uyuz ediyorlar erkek milleti değilimi hepisi aynı hepisiiii Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 canım ona bakarsan orası ööle walla hepsi aynı aşk meşk konularında değişmiyolar anacım Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2006 ahanda geldim bende.... Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 ahanda bende geldim ama bi gün geç kalmışım yaa Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 dağılın bakem kaç defa diycez bu toplanma yasal deel.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 bak bak besle kargayi oysun gözünü demek Sayman ... sen bi daha yemek tarifi istersin Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 peki devam edin fazla sürmesin ama... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 bu ne cürret bu ne cesaret... seni didik didik dideriz alimallah, sen börek cörek bölümüne gec bakiim... söle kiymali, peynirli birer tepsi yaota gel hadi..... caylarda demli olmasin pek emi... uyuyamiorum sora... bizde bu arada senin geleceginle ilgili referandum düzenlicez Alıntı
Φ DILEM_BAHAR Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 ahanda ben geldim kim dağıtmış buraları bakem zaten IQ yügsek sinirletmeyin beni Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 IQ su yüksek Dilemim Baharim... bi toplanamiozki kac gündür... Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 nası yani alam biz geliyoz siz yoksunuz asıl:) çekiştircek bişi de bulamıyoz ki tek olunca Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 diom ya güzelim bi toplanamadik ki... Erkekleri her daim cekistirebilirim , öle de bi gizli yetenegim var abimler ve babam haric hepsi kötü Aski sadece forumlarda, sanalda yasayan yasatabilenler var.... Bunlara ne diecegimi bile bilmiorum... saymaya baslasam ebediyen banlanirim herhal.... Birgün sizinde karsiniza böle duygularinizi bir anlik heves, girgir samata eglence icin kullananlar cikar insallah! Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 evet sevmiycen sevmeye başladığın anda kıymetin azalıyo gözünde biz kaçtıkça kıymetleniyoruz kızlar walla geldim kaç yaşıma ben bunu öğrendim... Alıntı
Φ DILEM_BAHAR Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 anam nedir çektiğimiz bunlardan zabah beri temizlik öteberi topla yemek yap bu nedir sinirlendim çarptım ağzına iki tane dedim kalk çabuk ordan bahtım korktu tamam dedi yalvarıyom vurma dedi yüz vermeyin anam gerketimi sallayın iki dene kaçın boş odaya kitleyin kapıyı bacayıda ahanda damamdır Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 evet bende bunu ögrendim sevmeyeceksin!!!! deger vermeyeceksin!!! cünkü ona verdigin degerle, senin degerin düsüyo... erkelerin mantigi böle calisio... bunu coktandir biliorumda, karsima cikana deger vermemekle haksizlik edersem endise vardi hep icimde... artik ne umut, ne beklenti, ne endise kalmadi... Sevmiorum kardesim! Alıntı
Φ DILEM_BAHAR Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 kız anam ben sana ne dedim beni dinle hele al eline terliği gafasına gafasına heç affetme Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 gafasina terlik gecirecek kadar bilem yakinlastirmam bundan gayri... benden uzak Allah a yakin olsunlar.... hic bir ise yaramadiklari gibi birde bose yere üzüyolar insani... ben kendi kendimi de cok güzel üzerim bunun icin bir erkege ihityacim yok .... Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 anaaaa ya canlarım güzellerim niyekine bu kadar düşman bellediniz sonuçta erkek onlar fazla kafa yormayın boşverinnnnnnn gelin biz şööle sizinle moda dan filan bahsedeem he ne aldınız gız bayramlık gendinize Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 amaaan orasi öle zaten be canem... bundan gayri ne tinliorum ne ibliorum ne halleri varsa görsünler, sevdikte basimiz göge mi erdi... ama yinede arada bir buraya icimi dökmek ii gelio Modadan da hic haberim yok yaw... Cumartesi carsiya ciktim, hec gösel bi si bulamadim... Siz neler taktiniz takistirdiniz bakem Alıntı
Φ perseus Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Yaw allah aşkına topiciğinizin ismine bakın konuştuğunuz konuya bakın.Bizi topicten kovuyorsunuz tek konunuz yine erkekler Gelişme lütfen ve hatta değişme yeni konular bulun ne bileyim kitap okuyun,organik tarımın yararlarını konuşun olmadı uzayın bilinmmezliklerini araştırın bu kafaylada başarırsınız (bunların hepsi şaka tabi mazallah tek konunuz biz olmasak hayat çekilmez olur sizin için ) ne olur ne olmaz çiçek vereyimde kendimi garantiye alayım kızlar tarafından afaroz edilirim yine Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 yaaff biz sağaa dimedikmii hadee hadee başka topice diye sankim biz bitek sizi konuşuyoz ne anlarsınız ki zaten siz kız muhabbetlerinden ben zaten uzay bilimciyim neydi o erkekler marstan kızlar venüstenmiydiii Alıntı
Φ death is the will of GOD Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 erkekler bi araya gelince ne konuşuo sanki.. ya marka ..neyi nerden almış.. yada kızlardan..erkekler kızlardan daha dedikoducu... haksız mıyım kızlaar..? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.