Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 18 yıl Valla şuan tek bişey yapmak istiyorum ama elim kolum bağlı...
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 18 yıl hayat sıkıÇı değil, olsa olsa sıkıcıdır. ayrıca başlığa bak, içeriğe bak, bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu.
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 18 yıl hayat sıkıÇı değil, olsa olsa sıkıcıdır. ayrıca başlığa bak, içeriğe bak, bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu. sana katılmamak mümkün değil freak İkinize de katılmamak mümkün değil kanımca
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 18 yıl konuyu acanda dahıl olak uzere hepınıze katılıyorum topragım harıc
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 18 yıl Nerde muhalefetlik var sen orda baş rol oyuncususun zaten toprağım Bu arada sen ne zaman gidiyon
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 18 yıl bavulumu hazırladım gıdıyodum babam subeyı aradı ben asker kacagı degılmısım yoklama kacagıymısım ya agustos ya kasıma gıdıyom yolcu edecen demı benı
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 18 yıl ben agustosa gıtmek ıstıyodum sen boyle dıyınce sımdı kasıma gıtmek ıstıyom sen sımdı yolcu ederken cebıme parada koyarsın
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 18 yıl bende acık cek yazacaksın sanmıstım hem ben kucukken ayakkabımın ıcıne akrep gırmıstı ısırmıstı benı o yuzden akrep sokmasına karsı bagısıklıyım ben
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.