Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 valla erbay insan seçmekte zorlanıyor...iyiki jüride değilmişim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 seçin seçin bunları forumun bekar kızlarına alacam... :lol: Alıntı
Φ ceydaa Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 ayy walla insan büyüleniyo bunları görünce hangisini seçsem acaba komik ya allah razı olsun senden Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Atakancığımıı kimselere vermem..aman allahım kalbim ağrımaya başladı bu ne karizma böle..o kaşlar o gözlerr..yaktı beni hele o duruşş.. hollywood yıldızı mübarekk kavuşturun bizi ben onsuz yapamam artık bundan sonra Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Lilac..çekil bakıyım sen şöyle Atakanımla aramızdan.. bizimkisi ilk bakışta aşk bikere.. şu yan bakışını gördüğüm anda çarpıldım ben.. gözlerimin önünden gitmiyor bir an olsun..kendisini yarışmadan ve bu hayattan çekip, evimin erkeği çocuklarımın babası yapıcam.. tutmayın beniiiiiiiii.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 ıyı bı reklam afişi,bu adam neye şaşırıyor(oğuz kaya) .bunu şaşırma smıleyı olarak forumda kulllansakya süper olur yahuu Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Atakancığımıı kimselere vermem..aman allahım kalbim ağrımaya başladı bu ne karizma böle..o kaşlar o gözlerr..yaktı beni hele o duruşş.. hollywood yıldızı mübarekk kavuşturun bizi ben onsuz yapamam artık bundan sonra Lilac..çekil bakıyım sen şöyle Atakanımla aramızdan.. bizimkisi ilk bakışta aşk bikere.. şu yan bakışını gördüğüm anda çarpıldım ben.. gözlerimin önünden gitmiyor bir an olsun..kendisini yarışmadan ve bu hayattan çekip, evimin erkeği çocuklarımın babası yapıcam.. tutmayın beniiiiiiiii.... atakana bundan böle yan gözle bıle bakmam,nede olsa arkadaşlarımın aşkı,bızde oyle enişteye yangözle bakmak olmaz...merak etmeyın canım ben çekılıyorum aradan Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Lilac..çekil bakıyım sen şöyle Atakanımla aramızdan.. bizimkisi ilk bakışta aşk bikere........ Bana baksana seeeennnn bende Atakancığımı sana kaptıracak göz var mıı görmüyor musun aşkımızıı Endamı havası yakıyor yeri göğü. tü tü tüüüü maşalllaaaahh Tabi beni de cayır cayır yaktı kavruluyorummmm Atakancığımmm gel beraber mesud olalımmm kıskananları da çatır çatır çatlatalımm Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 kavga etmeyin kızlar bi atakan mı var orda baksanıza daha ne yakışıklı gençlerimiz var Alıntı
Φ McQueen Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Bir erkeğima ama yorum yapıyorum hepsi birbirinden tipsiz ben bile daha yakışıklıyım övünmek gibi olmasın ama Alıntı
Φ zeinep Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 3 numara numberone Alıntı
Φ nazifyetim Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 ya 4 numarada kimliğinden almış sanırım. ee böyle yakışıklılık görülmeye deger tabi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.