Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

3617081.jpg

TOKİ töreninde olay 26 Haziran 2007

Başbakan Erdoğan'ın katılacağı TOKİ açılış töreni öncesi Niğde'de tatsız bir olay yaşandı. TOKİ Basın Danışmanı, bir üsteğmene yumruk attı.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Niğde’deki evlerin anahtar teslim töreninin yapılacağı alanda eğitilmiş köpeklerle arama yaptıran Jandarma Üsteğmen Türker Soylu, alandan çıkmak istemeyen TOKİ Basın Danışmanı Uğur Dülekalp tarafından yumruklandı. Olaya karışan Dülekalp ile yine TOKİ'de görevli Sadık Toylu gözaltına alındı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı tören alanına güvenlik şeridi çeken jandarma, içerde köpeklerle arama yapmaya başladı. Jandarma, bu sırada tören alanında gezen kişileri de dışarı çıkartmak istedi. Bazı televizyon kanallarının canlı yayın hazırlığı yaptığı bölgede bulunan TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar’ın da dışarı çıkması istendi. Ancak Erdoğan Bayraktar dışarı çıkmak istemeyince araya Basın Danışmanı Uğur Dülekalp girdi.

Alanda güvenlik önlemi alan jandarma timine komuta eden Üsteğmen Türker Soylu, devreye girerek Erdoğan Bayraktar ve yanındakilerin dışarı çıkmasını isteyince, aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın bir anda alevlenmesi üzerine TOKİ Basın Danışmanı Uğur Dülekalp, Üsteğmen Soylu’yu yumrukladı. Üsteğmen sendeleyip yere düştü. Diğer askerlerin araya girmesiyle etkisiz hale getirilen Uğur Dülekalp ve TOKİ Basın Danışmanlığı'nda görevli olduğu ileri sürülen Sadık Toylu gözaltına alındı.

Niğde İl Jandarma Komutanı Naci Aydın, tören alanındaki olayın sorumlularının belirlenmesini istedi.

"YUMRUK OLAYINI GÖRMEDİM"

Niğde'de Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan konutların anahtar teslim töreni öncesinde jandarma ve TOKİ görevlileri arasında kısa süreli bir arbede yaşandı. Olayla ilgili olarak TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar'ın iki danışmanı gözaltına alındı.

Geniş güvenlik önlemi alınan tören alanına TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar ile TOKİ yetkilileri girerken, jandarma görevlileri üst araması yapmak istedi.

Yaşanan tartışmada, TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar'ın Basın Danışmanı Uğur Dülekalp ile Jandarma Teğmen Türker Soylu arasında arbede yaşandı.

İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Naci Aydın, olaya karışanların gözaltına alınmasını istedi. Jandarma Teğmen Soylu'ya yumruklu saldırıda bulunduğu öne sürülen Dülekalp ile Erdoğan Bayraktar'ın danışmanı Sadık Soylu gözaltına alındı. Olaylar fazla büyümeden yatıştırıldı.

Öte yandan TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, tören alanında yaşanan arbede ile ilgili açıklama yaptı.

Bayraktar, gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Biz diğer yetkili arkadaşlarla tören alanına girmek isterken, bir jandarma teğmen, bizi alana almak istemedi. Ben de kendimi tanıttım. Buna rağmen bizi iki asker dışarı çıkarttı. Ben dışarı çıkarken bir arbede yaşandı. Yumruk olayını görmedim.”(DHA)

Gönderi tarihi:

O adam kim ise arastirin.Bir üstegmene yumruk atmaktan cekinmeyen bir danismanin kimligi cok önemlidir.Ben bir yazimda AKBABALAR ve Mafia ISBIRLIGINDEN bahsetmistim.Bu organizasyon her kurumda faal olarak görev yapmaktadir.TSK nin bir üyesine yumruk atmayi basit bir polisiye olayi diye nitelendirenler belki olacaktir ama bence bu basit bir polisiye olayi olmaktan cok öte bir olaydir.Görevli bir subaya el kaldirmak bence arastirilmasi gerekli bir durumdur.

saygilarla

Gönderi tarihi:
  • Yazar
O adam kim ise arastirin.Bir üstegmene yumruk atmaktan cekinmeyen bir danismanin kimligi cok önemlidir.Ben bir yazimda AKBABALAR ve Mafia ISBIRLIGINDEN bahsetmistim.Bu organizasyon her kurumda faal olarak görev yapmaktadir.TSK nin bir üyesine yumruk atmayi basit bir polisiye olayi diye nitelendirenler belki olacaktir ama bence bu basit bir polisiye olayi olmaktan cok öte bir olaydir.Görevli bir subaya el kaldirmak bence arastirilmasi gerekli bir durumdur.

saygilarla

Arkadasim ,

su gercegi gözden kacirmayalim,,bu sahis polise,, bu yumrugu atma cesareti gösteremezdi..!!

bunun derin analizine indigimiz zaman bunlarin hangi kafaya bas vurduklari belli..

bunlar seriati istiyor...ve bu kisiler utanmadan halkin arasinda ..

seriati denemeliyiz..diyenler halki bu yönde yönlendirmeye calisanlar..bunlar bu sevdadan vaz gecmez..

evet bu yumruk ...bütün askerlerimize atilmistir...

bunlarin gercek adlarini arayalim bunlara ad bulmamiz lazim evet vatanin cocuklari bunlari tanimali..!!

BUNLAR BU ÜLKEYI BITIRMEYE KARARLI...ben burda anlatmak istemiyorum...

burda bizlere cok baski var... ,,bunlar sirf tehdit ediyorlar..!!

BUNLARIN GERCEK YÜZLERI BURDA...(..yani demek istedigim Avrupada..) sizler daha tam net göremiyorsunuz..!!

Saygilar

:shuriken: yamyam frankfurt

Gönderi tarihi:

Bunlar Avrupanin atina binmis ellerine kilisenin verdigi kilici almis Türkiyenin bütün milli degerlerine saldirmaktadirlar.Tabbiki, bir askere bir subaya yumruk atmak kolay birsey degildir.*******Böyle adamlarin aslinda gözünün yasina bile bakilmadan iceri tikilmasi ve cemiyetten uzaklastirilnasi gerekir.Umariz ki Türkiyenin üzerindeki bu AKP denilen karabulut ortadan kaybolur veya etkisiz bir konuma düser.Cünkü bunlarin gidisi gidis degildir bunlar ülkeyi kana bulamak istemektedirler.Bunlar ulusun ordusunu ele geciremedikleri icin hirslarindan küplere binmekte ve her firsatta ordu mensuplarina hakarete varan yaklasimlar sergilemektedirler.

Yurt disinda diyorsunuz,bunlarin farkindayiz,bunlar Türkiyeyi parcalamaya calisan güclerin taseronlugunu yapan kesimlerdir.Almanya bir zamanlar Cemalettin Kaplani bastaci etmisti Kölnde.Onun yaptigi zararli calismalari bile bile Almanya Kaplanlari Türkiyeye karsi kullanmaya devam etti taki Amerikadaki ikiz kuleler ucuruluncaya kadar.Almanya tehlikeyi farkedince hemen Metin Kaplani sinirdisi etti.Kaplanlar gibi nice Türkiye düsmani din taciri Avrupanin tabanlarini ********.Milli Görüs Avrupada filizlenip gelisti ve Tayyip Erdogan gibileri cikardi ve onlarin ne yaptiklarini neye calistiklarini herkes cok iyi bilmektedir.Milli Görüsün ne oldugunu bile bile Avrupa ona göz yummaktadir bu Avrupanin nasil ikili oynadigini gösteriyor.Bütün Türkiyeye karsi calisanlarin siginti merkezi Almanya,Isvicre,Fransa ve Ingilteredir.Yani Türkiyenin tarihi düsmanlari.Ve seriat yanlilarinin Laiklik düsmanlarinin Milli mÜcadele karsitlarinin dostlari..!

saygilarla

Gönderi tarihi:

Bence bu sadece siyasilerin engin dağları ben yarattım, benim mekanım kaf dağları, heyytttt var mı bize dokunabilen naralarından kaynaklanan bişey....

Bu dokunulmazlık bizde oldukça ve kimileri bu kişilerin etrafında el pençe divan olup yalakalığa devam ettikçe, bu sonsuz güç hep olacak....

Gönderi tarihi:

AKP yide , icraatlarınıda sevmeyen bir kişiyim.

Ancak, iki kişi arasındaki bir arbedeyi, "askerimize el kaldırdılar" şeklinde sunmak banada biraz nahoş ve aşırı abartı geldi açıkçası.

Arbede yaşanmışsa, böyle şeyler olabilir. Kasti olarak silahlı kuvvetler mensubu olduğu için yumruk atılmışta olabilir. illa olamaz demiyorum ancak

direk bu sonuca varmak ne bileyim tuhaf.

Gönderi tarihi:

TOKİ Başkanı: Teğmen beni itti

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, Bor'da yaptırılan konutların anahtar teslim töreninde, danışmanları tarafından bir teğmenin yumruklandığını görmediğini söyledi. Bayraktar, "Teğmen bana hakaret edip ittirdi. Askerle aram iyidir. Uzlaşmadan yanayım" dedi. Bayraktar, Teğmen Türker Doğru'dan şikâyetçi olduğunu belirterek şunları kaydetti:

"Arama yapılacak, güvenlik bandının dışına çıkın denildi. Çıktım. Bir teğmen gelip, 'Buradan da uzaklaşın' dedi. 'TOKİ Başkanı'yım. Burası güvenlik bandının dışarısı' dedim. Bana hakaret edip itip kaktılar. Danışmanlarımın vurduğunu görmedim. Teğmenden şikâyetçi oldum, ancak karşılıklı olarak şikâyetlerin geri alınmasını doğru buluyorum."

milliyet..

Gönderi tarihi:

dünyanın en muhteşem komplo teorisyenlerinin bu ülkede yaşadığına dair artık hiç şüphem kalmadı... :D

Gönderi tarihi:
dünyanın en muhteşem komplo teorisyenlerinin bu ülkede yaşadığına dair artık hiç şüphem kalmadı... :D

Bravo,nasil da bildiniz,sizden hicbirsey saklanmiyor yani.

Sizinde hangi sahillerde gezindiginizi cok iyi anlamisizdir,cünkü Türkiye ile ilgili hicbirseye karsi sempatiniz yok.

saygilarla

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.