Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 18 yıl elimizde iki adet 3 ve iki adet 8 sayısı var yalnızca dört işlemden istediklerinizi ve istediğiniz sayıda kullanıp 24 sayısını elde edin. 3 ler ve 8 ler yan yana gelip örneğin 38 oluşturamazlar
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 18 yıl Yazar 8 : (3 - 8:3) = 24 bu tür soruları çözmek için ben genellikleri sabah olmasını beklerim senin azmin ve hızın ise inanılmaz tebrikler!.....
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 18 yıl bu tür soruları çözmek için ben genellikleri sabah olmasını beklerim senin azmin ve hızın ise inanılmaz tebrikler!..... bunun için hesap makinemin kapasitesi de yetersiz kaldı, kağıt üzerinde çözdüm vallaaa.. ben de sonuçtan tam emin olamamıştım, kağıt üzerinde yazdığım için ama demek ki doğru yapmışım... rica ederim...
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 18 yıl Gamze ve ben de tebrik ederiz,akıllı lale.. ben de gamze ve sana cok teşekkür ediyorum... Gamze'ye selamlar.. Öptümmmmm onu daaaaa
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.