Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 İşte sana karakterini ögrenmen için ücretsiz super bir fırsat... Hayal et simdi....Ormandasin, nehrin kenarindan yürüyorsun. Bir kulube görüyorsun. Kapiyi itip açiyorsun. Sag tarafta 7 küçük yatak ve ortada küçük yuvarlak bir masanin etrafinda 7 küçük sandalye var. Masanin ortasindaki meyve tabaginda da 5 çesit meyve var. a. Elma b. Muz c. Çilek d. Seftali e. Portakal Hangi meyveyi seçersin? Seçeceğin meyve senin karakterin hakkinda bilgi verecek.. (alntı) Siz seçtiğiniz meyveyi yazın sonucu en kısa sürede açıklayacağım.. Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Nasıl bir memleket burası yahu? Benim bildiğim muz şeftali çilek yaz meyveleri, portakal elma kış meyveleri. Ormanda Migros mu var yoksa? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Nasıl bir memleket burası yahu? Benim bildiğim muz şeftali çilek yaz meyveleri, portakal elma kış meyveleri. Ormanda Migros mu var yoksa Yok tabide var saydık taylan abicim.. Sen birini seç.. Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Sevgili Sedat, Portakal alayım ben 2 kilo mümkünse. Çürüklerden doldurma bozuşuruz. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Sevgili Sedat, Portakal alayım ben 2 kilo mümkünse. Çürüklerden doldurma bozuşuruz Tmm se portakalı seçtin.. Diğer arkadaşlarda seçsinler sonuçları daha sonra yazacağım.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Bu sıcakta bence de potrakal iyi gider.Bende portakal diyorum... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Evet güzel gidiyor bir kaç arkadaş daha yazınca sonuçları açıklayacağım.. Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 kesinlikle portakal diyorum... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 SONUÇLARI AÇIKLIYORUUUM.. a- elma sectiyseniz bu sizin elma seven bir kisilik oldugunuzu gosterir. b- muz sectiyseniz bu sizin muz seven bir kisilik oldugunuzu gosterir. c- çilek sectiyseniz bu sizin çilek seven bir kisilik oldugunuzu gosterir. d- seftali sectiyseniz bu sizin seftali seven bir kisilik oldugunuzu gosterir. e- portakal sectiyseniz bu sizin portakal seven bir kisilik oldugunuzu gosterir. Dayak yemeden ben bi kaçim şurdan.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 SONUÇLARI AÇIKLIYORUUUM.. a- elma sectiyseniz bu sizin elma seven bir kisilik oldugunuzu gosterir. b- muz sectiyseniz bu sizin muz seven bir kisilik oldugunuzu gosterir. c- kivi sectiyseniz bu sizin kivi seven bir kisilik oldugunuzu gosterir. d- seftali sectiyseniz bu sizin seftali seven bir kisilik oldugunuzu gosterir. e- portakal sectiyseniz bu sizin portakal seven bir kisilik oldugunuzu gosterir. Dayak yemeden ben bi kaçim şurdan.. Bi kere ormandaki migrosta kivi yoktu çilek wardı bu da benim dikkatli biri olduğumu gösterirr Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2007 SONUÇLARI AÇIKLIYORUUUM.. a- elma sectiyseniz bu sizin elma seven bir kisilik oldugunuzu gosterir. b- muz sectiyseniz bu sizin muz seven bir kisilik oldugunuzu gosterir. c- çilek sectiyseniz bu sizin çilek seven bir kisilik oldugunuzu gosterir. d- seftali sectiyseniz bu sizin seftali seven bir kisilik oldugunuzu gosterir. e- portakal sectiyseniz bu sizin portakal seven bir kisilik oldugunuzu gosterir. Dayak yemeden ben bi kaçim şurdan.. Alıntı
Φ CcCeMiLL Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 ilahi tades...bi anlıkda olsa gülümsettin vallahi beni Böyle birşey bekliodum ama ben... neyse teşekkürler yinede..Böle bi test bulursan eğer paylaşırsın bizimle:D Alıntı
Φ NEHİRR Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Nasıl bir memleket burası yahu? Benim bildiğim muz şeftali çilek yaz meyveleri, portakal elma kış meyveleri. Ormanda Migros mu var yoksa? hahahhahahah..koptum valla süper bı cvp valla taylan abı ne bu bole yazı kısı karıstırmıssın mıstık Alıntı
Φ NEHİRR Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 sen varya bıttın..bende ıkı saat dusunuorum ya elmamı secsem muzmu dıye ıyı oyaladın mılletı yaa Alıntı
Φ zeinep Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 aaaa valla bildi muzu seçtim muzu sevdiğimi bildi vay anasınıı Alıntı
Φ arzum28 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 ııggg bende muz diycektim erken acıklamıssın cvp okuyunca şok oldum Alıntı
Φ wxsell Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2008 bu nasıl bır sıstem arkadısm yha Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.