Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl ''Sen Estikçe Ben Titrerim''in yazacağı günü dört gözle bekliyorum..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl ''Sen Estikçe Ben Titrerim''in yazacağı günü dört gözle bekliyorum.. zıplarkenvıraklayankurbağa yı unutma bıde o vardı
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 18 yıl Nihon-go hanaseru hito wa imasen ka..? imasu imasu watashi desu
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 18 yıl Yazar Benim adım Chikadoshidoari..(Taurus) ChikadoshidoariRindochikiari (Taurusmutis) Fena değilim.. Eğleniyor musunuz..Hadi eyvallah..(Argo) Japonca konuşabilen biri yok mu.. Hayır,öyle değil.. Japonca'nın argosunu bile bilen bir zat-ı muhterem var karşımızda.. pekala..ben havlu atıyorum.. Ben adımı çince bilmek istiorum... Nolcak şimdi.. dert etme..hallederiz... zikufutokuno-ne bu ya ne dediğü belırsız zikufutokuno.. sizi bi yerlerden gözüm ısırıyo sanki..yanılıyormuyum..?
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 18 yıl Yazar ''Sen Estikçe Ben Titrerim''in yazacağı günü dört gözle bekliyorum... zıplarkenvıraklayankurbağa yı unutma bıde o vardı
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 18 yıl Yazar katekurin çok memnun oldum katekulle.. ay pardon.. katekurin..
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 18 yıl çok memnun oldum katekulle.. ay pardon.. katekurin.. bende memnun oldum tekitamoari
Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2009 16 yıl *A- ka * B- tu * C- mi * D- te * E-ku * F- lu *G- ji * H- ri *I- ki *J- zu *K- me *L- ta *M- rin *N- to *O-mo *P- no *Q- ke *R-shi *S- ari *T-chi *U- do *V- ru *W-mei *X-na *Y- fu *Z- zi Tofuna Lukatatakuto Katojikuta . Memnun oldum
Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2009 16 yıl Cin iskencesini duydum ama bu japon iskencesi dahada betermis ) simdi bu yazdiklarimi japonca yazsam A4 sayfasi dolar herhalde ) Cikito kiarimekutocikearikitoki tedofutedorin karinka tudo zukanomoto kiarimekutocikeariki tekarikateka ).. PES saygilar/ arikafujikitakashi )
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 16 yıl Cikito kiarimekutocikearikitoki tedofutedorin karinka tudo zukanomoto kiarimekutocikeariki tekarikateka katotakafukarinkatekirin ? chikumeshikashi , fukazikashirinkiarito
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 16 yıl Nedemek istedigimi anlayamadinizmi sayin birce halbuki bende japonca yazmistim cin iskencesi japon iskencesi diye tercumesinide yapmistim sonra pes ettim ) Guzelim turkce dururken taka tukayla ugrasmak zaman aliyor ) sizde " katonun fukarasi tekirin kedisimi dediniz yoksa " ) Ama saygilari bundan boyle japonca yazmayi dusunuyorum ) saygilar/ arikafujikitakashi
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 16 yıl kurukuchi , katotafurinkarinkiaritekirin , chikuarikumedoshitakushi
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 16 yıl mome, kari tukishimemikearikitoki chidoshimemikuarikutoki kataarikame makbule gececek pes benden bukadar niponca yeter arikafujikitakashi
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 16 yıl mome, mome kari tukishimemikearikitoki chidoshimemikuarikutoki kataarikame arikafujikitakashi arikafujikitakashi
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2009 16 yıl ok ok ah birde sunun turkcesini yazmis olsaydin cok makbule gececekti yazmistim ama simdi japonlari daha iyi anliyorum neden gozlerinin kucuk ve cekik oldugunu arikafujikitakashi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.