Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 kampanyacı gördüm...iyi gördüm... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 her zamanki gibi sevgi dolu gördüm....dün maçta başıma ne geldi bilsen... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 her zamanki gibi sevgi dolu gördüm....dün maçta başıma ne geldi bilsen... heyyy.... ne olduuu söle hadii merak ettim.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 adam bir abandı bende şutu önliyim derken suratımda patladı top... formam bordo maviydi bide kırmızı renk eklendi.... ama gol olmadı... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 adam kimmişşşş bi sölesene abim sen bana.....güzel bi kranpon hediye ediyim ona ben...yüzüne doğru şöyle.... tövbe tanrıma....şimdi iyisin demi.... çok kızdım bak şimdi....peki açık falan yok demi...büyük bi yara yani.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 sağol böcüğüm şimdi iyiyim ALLAH'a şükür ama ilk anda elektirikler kesildi sandım gözlerim kararmış futbol topunun markası Nike'dı...onun amblemi alnımda hala... başka bi iz yok şükürler olsun... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 abimm ya dikkatt et kendine lütfenn... hep böle...bi dizin bi alnın....üzülüyorum ama....tamam mı..bundan sonra dikkat ett...o topuda bilirim hanii nasıl acıtmıştır kim bilir... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 ben de yazıyım neşeli gordum seni Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 futbolda oluyor böle şeyler böcüğüm büyük sakatlık olmadığı sürece sorun yok devaaaaam maçaaaaa ... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 futbolda oluyor böle şeyler böcüğüm büyük sakatlık olmadığı sürece sorun yok devaaaaam maçaaaaa ... tamam ama daha dikkatli... seni de hayalciyi de iyi gördüm.... abim yaralı iyi... hayal kafadan iyi... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 sensin o mannak kafadan iyi Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 hiç de bile... alınmıyorum üstüme.... çatlak psiko... bugün çok garip gördüm seni...sanki hem canın sıkkın hem mutlusun.... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 evt ole olsu biraz sanki en sonunda kafayı yedim Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 farklı gördüm Alıntı
Φ butterfly_kiss Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 çok tanıdık gördüm Alıntı
Φ butterfly_kiss Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 iyiyim Allah'a şükür seni de ben iyi gördüm, maşalah turp gibisin Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 yok ben birazcık nezle durumları var çekil kenara ha haaa haaaaapşuuuuuuuuuuuuu senide çok neşeli gördüm Alıntı
Φ butterfly_kiss Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 yok ben birazcık nezle durumları var çekil kenara ha haaa haaaaapşuuuuuuuuuuuuu senide çok neşeli gördüm güzel yaşaaaaaaaaaaaaa neşeliyim ben neşeli neşeli seni de uykusuz gördüm ben Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 yok uykusuz değilde biraz düşünceli demek daha doğru olur sanırım . allah neşeni bozmasın bende neşeli olmak isterdim ama Alıntı
Φ butterfly_kiss Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 yok uykusuz değilde biraz düşünceli demek daha doğru olur sanırım . allah neşeni bozmasın bende neşeli olmak isterdim ama aaa ama gayet keyifli gorunuyordun, noldu ki şimdi birdenbire ne düşünüyorsun diycem ama sen şimdi demezsin de çok düşünceli gördüm seni Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 ne düşüneyim biraz ordan biraz burdan düşünüyorum benim durumumu soruyor gördüm neşen daim gördüm Alıntı
Φ butterfly_kiss Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 ne düşüneyim biraz ordan biraz burdan düşünüyorum benim durumumu soruyor gördüm neşen daim gördüm e ordan burdan dusunursen tabi kafan karışır, tek bi konuya odaklan neşemden bulaştırabildiysem ne ala kafasını çok karışık gördüm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.