Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 BUDA DAHA ÖNCEKİ OYUNUMUZUN DEĞİŞİK BİR VERSİYONU İŞTE......KENDİMİZİ İYİ KÖTÜ GÜZEL VS.GÖRDÜKTE BAKALIM ÜSTTEKİ NASIL GÖRÜNÜYOR... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 şşşş çakal seni pek üretken gördüm bugün..... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 HEY ÜSTTEKİ SENİ GÖREMİYORUM BEN....AAA DOĞRUYA VAMPİRLER GÜN IŞIĞINDA GÖRÜNMEZLER Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 HEY ÜSTTEKİ SENİ GÖREMİYORUM BEN....AAA DOĞRUYA VAMPİRLER GÜN IŞIĞINDA GÖRÜNMEZLER hahahh ilahi şey hiç güleceğim yoktu......... seni bugün pek bi espirili gordüm.....(intikamım alınacaktır...) Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 pek seytan gördüm Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 pek bi temiz gordüm mara seni.... cifim benim... kakılmıştır senin adın her yeri siler geçersin...... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Seni pek bi adile naşit gördüm bugün! hihihihi Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 ya ben bugün t.coşkun modundaydım am neyse..... bende seni pek bi dili uzamış gördüm bugün......... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Çok ****** gördüm seni bugün! Ne o öle admine çiçek faalan?? Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 applaaya yaaallllakkamı dedin sen...cıx cıx..aip biber sürcem ağzına.... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Az önce yedim biber bana etki etmiyo şaka yaptım ya sende hemen kızıon! Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Az önce yedim biber bana etki etmiyo şaka yaptım ya sende hemen kızıon! kızmıyom....... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 üsttekini dertli gördüm biraz Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 allah dert vermesin beeeaa.gayet iyiyim bugün..aksine çok mutluyum.... ama seni biraz kıskanç gördüm her zamanki gibi....... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 allah dert vermesin beeeaa.gayet iyiyim bugün..aksine çok mutluyum.... ama seni biraz kıskanç gördüm her zamanki gibi....... kıskanmak neyi?? Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 gergin gördüm seni! Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 gergin gördüm seni! yok bea sakinim sende ilginçsin yane üstteki Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 kıskanmak neyi?? neyi olacak beni....... sizi biraz tutuk gördüm...... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 neyi olacak beni....... sizi biraz tutuk gördüm...... haa evet ne zamandır söyleyemiyorum seni acaip kıskanıyom çatlıycam kıskançlığımdan... senide hayalperest gördüm Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 yaa kuzum sizde bugün amma karizmatük görünüyorsunuz.... Alıntı
Φ ruLet Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 MonaLizayı Çizen Kişi Goruntusunde gördüm Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 yaa kuzum sizde bugün amma karizmatük görünüyorsunuz.... ahah hep öyleyim ben üsteki iyi gördüm seni... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gögsün kabarmış gördüm seni grogi Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 böcüğüm seni bugün pek bi yakışıklı gördüm....... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Her zamanki halim saolasın bende seni çok güzel gördüm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.