Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 19 yıl kankam hosgeldın valla sabahtan berı bılımsel calısıyorum bılımsel olup cıkacam yakında dıye mola verım dedım ama kaldım burda... her zamankı gıbı formunda gordum senı...
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 19 yıl Saol kankam bir süre az görücen beni forumda, finallere çalışmam lazım! Tabi çalışabilirsem!
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 19 yıl ıyıyım ben enıste oldukca ıyıyım dun cok guzel gectı ınsAllah devamını bugun yasayacagım...
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 19 yıl seninde kardeşim ... ne olacak bizim uşakların durumu yine berabere kalmışlar...
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2006 19 yıl onları hiç sorma fatih akyel kendi kalesine atmış ne diye aldılar o adamı bilmiyom
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 19 yıl yok be sayman çalışmıom, hep bildiğim konular, sınavdan önce tekrar edip gircem
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 19 yıl yooook ne oldu maça ben unuttum ya! skor ne? ben american pie 4 ü izledim
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 19 yıl bi başkanlık için satıcı gördüm seni! Ben yarıştan çekildim! Ablamla polemiğe giremem koltuk sevdası için
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 19 yıl şu sıralar değil cevabına istinaden................ gardı düşmüş gördüm seni...........
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.