Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 19 yıl delidir ne yapsa yeridir... napim uyukum yok, millet forumda ama uyukluyo bende kendim laf atiim dedim, ne de olsa beni en iyi taniyan o, sakalarimi makalarimi yanlis anlamaz seni pekbi neseli gördüm bugün, Allah bozmasin insallah...
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 19 yıl ne kızıyon hemen şakadamı yapamaycaz kardeşim.. hazırcevap gördüm bugün..
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 19 yıl abuu hocalarim pek cekmistir hazir cevaplarim yüzünden.... Allahtan notlara yansimadi... Seni pozitif gördüm, nötr mötr deel
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 19 yıl Dilemim Baharim gelmis.. eyi etmis... aslinda neselenmem icin hic sebep yok, takliom iste burda böle seni gözlemci gördüm...
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 19 yıl bacım senin derdinden düştüm ahanda buralara dedim bi bakem alaturka bacım ne eder
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 19 yıl de get inkar gelme uyukun yok onüncün burdasin... seni yine cok manyaq gördüm (ama yanlis anlasimlasin ben manyaqlari severim, kendimce bir iltifat bu ) bak bunu cok kisiyede sülemem ona göre ... kiymetimi bilesin
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 19 yıl Gündüz olmuyo be, gece çalışcam ya canım hiç istemio kim çlaışcak biofizik şimdi ?
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 19 yıl allam dersin adını duymak beni delirtiyo adam çalışacakmış...... gidecem yatacam tv seyredecem,sona birazda dışarıda takılacam............. allam neydi o öğrencilik günlerim ya....ayda bir saat ders çalışmak bile öldürürdü beni.........
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 19 yıl pek bi aktif gördüm seni....bakıyorum herbir yere yetişmişiz.........
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 19 yıl anlamaz gördüm seni .................. hızlıyı birazdaha bilimselleştirdik sadece..........
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 19 yıl kankam her zaman oldugu gıbı formunda yınee... harika gördüm seni..
Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2006 19 yıl ne zaman görsem kafesde sevdiklerine kavuşmak için hasret çeken bir kuşa benzetirim meleğimi.....
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 19 yıl ayyy eniştem benım yaaa nasıl kıyılır sana nasıl bılır melegının içini (kendıme melek dedım kusura bakmayın) ama ben cevrımdısı gordum senı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.