Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 19 yıl yok ya bu ara işler yoğun çöktük walla biraz kilo almış gördüm seni.. Bart uslandı heralde.. peşinden az koşuyon
Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 19 yıl GİZEMLİ GÖRDÜM SENİ......NE AYAKSIN?RÜZGARDA UÇUŞAN PALTO FELAN.....BİDE RIHTIMDASINDIR SEN ŞİMDİK.....
Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 19 yıl Seni beter gördüm bugün (Tüyo aldim bir yerden önüncün böle diom ) yoksa bende seni bütün kizlar toplandik topikinde harbi feminist gördüm
Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 19 yıl Seni beter gördüm bugün (Tüyo aldim bir yerden önüncün böle diom ) yoksa bende seni bütün kizlar toplandik topikinde harbi feminist gördüm feministlik değil benimkisi gözlem sadece.. iyileride vardır herhal... bize en kötüsü düştü ama neyse neşeli gördüm seni...
Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2005 19 yıl iste bu kirlnagic ister istemez feminist yapiolar insani peki neseli ve halay cekme modunda gördüm seni
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.