Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl BUDA DAHA ÖNCEKİ OYUNUMUZUN DEĞİŞİK BİR VERSİYONU İŞTE......KENDİMİZİ İYİ KÖTÜ GÜZEL VS.GÖRDÜKTE BAKALIM ÜSTTEKİ NASIL GÖRÜNÜYOR...
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl Yazar HEY ÜSTTEKİ SENİ GÖREMİYORUM BEN....AAA DOĞRUYA VAMPİRLER GÜN IŞIĞINDA GÖRÜNMEZLER
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl HEY ÜSTTEKİ SENİ GÖREMİYORUM BEN....AAA DOĞRUYA VAMPİRLER GÜN IŞIĞINDA GÖRÜNMEZLER hahahh ilahi şey hiç güleceğim yoktu......... seni bugün pek bi espirili gordüm.....(intikamım alınacaktır...)
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl pek bi temiz gordüm mara seni.... cifim benim... kakılmıştır senin adın her yeri siler geçersin......
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl ya ben bugün t.coşkun modundaydım am neyse..... bende seni pek bi dili uzamış gördüm bugün.........
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl applaaya yaaallllakkamı dedin sen...cıx cıx..aip biber sürcem ağzına....
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl Az önce yedim biber bana etki etmiyo şaka yaptım ya sende hemen kızıon!
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl Az önce yedim biber bana etki etmiyo şaka yaptım ya sende hemen kızıon! kızmıyom.......
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl allah dert vermesin beeeaa.gayet iyiyim bugün..aksine çok mutluyum.... ama seni biraz kıskanç gördüm her zamanki gibi.......
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl allah dert vermesin beeeaa.gayet iyiyim bugün..aksine çok mutluyum.... ama seni biraz kıskanç gördüm her zamanki gibi....... kıskanmak neyi??
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl gergin gördüm seni! yok bea sakinim sende ilginçsin yane üstteki
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl kıskanmak neyi?? neyi olacak beni....... sizi biraz tutuk gördüm......
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl neyi olacak beni....... sizi biraz tutuk gördüm...... haa evet ne zamandır söyleyemiyorum seni acaip kıskanıyom çatlıycam kıskançlığımdan... senide hayalperest gördüm
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 19 yıl yaa kuzum sizde bugün amma karizmatük görünüyorsunuz.... ahah hep öyleyim ben üsteki iyi gördüm seni...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.