Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 18 yıl düzelme eğliminde gibi düzelecek sağol ...! sözleriyle bana moral verir gördüm
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 18 yıl düzelme eğilimde gördüm aslında eczane acık olsa sana derdine derman bi ilaç verirdi taurus ama uyumuştur o şimdi, nöbetçi eczane de yok ki forumda hay allah yarın bu durumu taurusa bildirelim de bi önlem alsın dimi
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 18 yıl tamam al ama mevzuyu iyice anlat ki yanlış ilaç yazmasın sana taurus
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 18 yıl sanane kısım benden yorum yapma gıcık şey nolcak sen esmedikçeye seni de uzun burunlu gordum su
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 18 yıl bu banaydı sanırım... banane senden ya....hiç konuşmuşluğum yok sanki ne diye yorum yapıyosam...hata bende... suyumm seniii çokk neşelii gördüm....
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 18 yıl ben de kardeşimi keyfi yerinde ve iyi gördüm...umarım yanılmıyorumdur...
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 18 yıl Allah'ım kötülük vermesin kardeşim...hayırlı geceler ben gidiyorum...
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 18 yıl hey üsteki seni görüyorum ama bağırmanı gerektirecek bişeyde göremiyorum :P
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.