Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Sevgili Anyrand; Sayfama gelip enerjimden istemişsin.. Cevap verme hızıma bakılacak olursa enerjimin ne halde olduğunu görebilirsin sanırım.. Enerjimden veremeyeceğim açık olduğuna göre,bari bu topici hediye edeyim dedim.Dilerim güzel anılarla dolar topicin.. Sevgiler.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 bı kere onun adı aynrand bılmıyosan bırıne sor demişler kara cahıl,görgusuz Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Yapma bee... Desene pot kırdık.. Bu da bir anı olsun madem (Tabi kabul ederse.. ) Alıntı
Φ AynRand Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Sevgili Anyrand; Sayfama gelip enerjimden istemişsin.. Cevap verme hızıma bakılacak olursa enerjimin ne halde olduğunu görebilirsin sanırım.. Enerjimden veremeyeceğim açık olduğuna göre,bari bu topici hediye edeyim dedim.Dilerim güzel anılarla dolar topicin.. Sevgiler.. Bu başlığı görünce çok mutlu oldum,hekettiğimi düşünüyorsanız ne mutlu bana.Beni çok şaşırttınız.Yürekten teşekkurler.Sanırım bu forumdaki ilk arkadaşım olacaksınız Alıntı
Φ AynRand Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 bı kere onun adı aynrand bılmıyosan bırıne sor demişler kara cahıl,görgusuz Önemli değil düşünmesı yeter bence Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 Yazılarınızda hoşuma giden ilginç bir hava vardı; sanırım artık pek uğramıyorsunuz buralara... Saygılar... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.